Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Space cowboy til Agedrup Skoles ungemiljø

Interesserer du dig for robotteknologi, 21st Century Skills og CodingClass? Og vil du være med til at udvikle området fra starten sammen med dygtige kolleger, har vi måske stillingen til dig!

På Agedrup Skole satser vi stort på fagområdet teknologiforståelse. Vi ønsker at give vores elever en større forståelse af det digitale univers. Det vil vi for at forberede dem til at kunne begå sig i fremtidens demokratiske, digitale samfund. Du skal med andre ord være med til at forme fagområdet på en skole, hvor alle børn har computere, og hvor vi i indeværende skoleår indførte ”Digitalfag” i ungemiljøet. Herudover vil vi etablere et innovativt teknologicenter i et af skolens bedste lokaler, der skal emme af kreativitet, teknologi og innovation.  

Brænder du samtidig for at arbejde med folkeskolens ældste klassetrin, så er det dig, vi leder efter. Vores ungemiljø er fagligt stolt og relationelt stærke. Samtidig er vi optagede af, hvordan vi sammen kan udvikle vores praksis og lære af hinanden. Det betyder bl.a. parallellægning af rigtig mange timer og et heraf følgende tæt fagligt samarbejde og sparring med dine kommende kolleger. Lige nu arbejder vi som organisation særligt med 3 indsatsområder nemlig: dannelse, læsning i alle fag og professionelle læringsfællesskaber

Du får verdens dejligste børn, en engageret forældregruppe og nogle helt fantastiske kolleger. Som medarbejder på Agedrup Skole vil du desuden få et stort professionelt råderum, og du vil være medansvarlig for skolens udvikling.

Vi forventer
Vi forventer, at du er læreruddannet, at du har et eller flere linjefag, der henvender sig til folkeskolens ældste klassetrin, og at du er idérig ind i etableringen af vores nye teknologicenter.

Derudover forventer vi, at du:

   • er glad og humoristisk anlagt
   • er engageret og har et optimistisk og positivt livssyn
   • er dygtig til at skabe inspirerende læringsmiljøer og en varieret skoledag for dine elever
   • er dygtig inden for læringsledelse, klasserumsledelse og relationskompetence
   • vil indgå i et tæt og forpligtende samarbejde med elever, forældre, kolleger og ledelse

Det praktiske
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation. Ansøgningsfristen er den 15. februar 2018 kl. 12.00. Samtaler forventes afholdt tirsdag den 27. februar 2018
Har du spørgsmål eller ønsker nærmere oplysninger om stillingerne kan du rette henvendelse til skolens leder Mohammed Bibi, 21265960 eller souschef Christian Hovendal, 51212152.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her