Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Spændende kirurgisk speciale med sår- og infektionspatienter søger sygeplejerske til fast stilling

Vi søger en engageret sygeplejerske med lyst til at indgå i et fantastisk sammenhold, hvor der er plads til spørgsmål og til at have det hyggeligt og sjovt, mens vi udøver sygepleje af højeste faglige kvalitet.

Om os:

Vores afsnit arbejder med komplicerede sår-, infektions-, og amputationspatienter. Mange af vores patienter har desuden konkurrerende lidelser indenfor det medicinske område. Der er derfor rig mulighed for at udøve sygepleje til både den medicinske og kirurgiske patient på et højt niveau. Afdeling for Led- og Knoglekirurgi på Herlev-matriklen består af to sengeafsnit. Vi er i sengeafsnit 1 normeret til 18 patienter. I tilknytning til sengeafdelingen har vi et sår-, skade- og speciallægeambulatorium, så vi kan følge patienterne tæt både før og efter indlæggelsen. Vi er i konstant udvikling og har et stort tværfagligt samarbejde, hvor vi altid arbejder ud fra at have patienten og pårørende i centrum.

Vi søger en ny kollega der:

 • Vil arbejde med sår- og infektionspatienter, som finder det udfordrende at passe de komplekse patienter, og gerne vil udvikle sine kompetencer inden for sårbehandling.
 • Vil arbejde sammen med både nye og erfarne sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter
 • Har lyst til at bidrage med nye tanker og idéer til videreudvikling af vores afsnit
 • Vi lytter til nye idéer og understøtter, at nye tiltag kan afprøves.
 • Har gode kommunikationsevner og brænder for tværfagligt samarbejde
 • Har høj arbejdsmoral, ordenssans og er humoristisk.
Vi ønsker os gerne, at du har nogle års erfaring indenfor medicinsk eller kirurgisk sygepleje, men dette er ikke et krav.

Vi tilbyder blandt andet:

At når du starter hos os, får du, alt efter din erfaring, en struktureret introduktion og oplæring til et spændende kirurgisk speciale, som er fagligt udfordrende, og hvor ikke to dage er ens. Vi kan garantere imødekommende og hjælpsomme kollegaer samt en ledelse, hvor dialog og sparring er den måde, vi møder hinanden på.

 • En afdeling, der vægter patientinddragelse højt.
 • En afdeling, hvor der er plads til faglig og personlig udvikling samt mulighed for sparring.
 • Lønbaseret kompetenceprogram
 • Stor indflydelse på egen vagtplan og mulighed for faste aften- eller nattevagter
 • Et grundigt introduktions- og oplæringsprogram tilpasset dine kvalifikationer og diverse kurser for nyansatte. Mentorordning med fast mentor de første to måneder.
 • Et tæt samarbejde med vores sår- og skadeambulatorium, læger, fysio-, fod- og ergoterapeuter.
 • Et velfungerende team, der vægter det sociale og det kollegiale meget højt.
Om afdelingen:

På Afdeling for Led- og Knoglekirurgi, Herlev og Gentofte Hospital, får du 350 kolleger fordelt på to matrikler. Afdeling for Led- og Knoglekirurgi har hovedfunktion inden for traumatologi og infektions- og idrætskirurgi, regionsfunktion inden for fod-, ankel- og alloplastikkirurgi og højtspecialiseret funktion inden for skulder-, albue- og håndkirurgi.

Arbejdstiden er 32-37 timer ugentligt i en fastansættelse med weekendvagt hver tredje uge. Stillingen ønskes besat fra 1. december 2020 eller efter aftale. Ansøgningsfrist den 22. oktober 2020. Løbende ansættelsessamtaler.

Løn og ansættelsesvilkår efter overenskomst og individuel forhandling.

Vil du vide mere om vores afsnit eller har andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Anne Madsen på tlf. 38 68 94 71 eller e-mail: anne.madsen@regionh.dk. Du er også velkommen til at komme forbi og se, hvad vi laver.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.