Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Spændende kombinationsstilling til sygeplejerske, der gerne vil arbejde med klinisk sygepleje, udvikling og ledelse i Danmarks bedste hjertemedicinske ambulatorium

Sygeplejerskestilling til Hjertemedicinsk Ambulatorium med funktion som stedfortræder for afdelingssygeplejersken og teamkoordinator i Kardiologisk Udredningsklinik.   
 
Vil du være en del af et stort Hjertemedicinsk Ambulatorium, hvor fundamentet er høj faglighed og stort fagligt engagement?  
 
Vi søger en sygeplejerske med funktion som stedfortræder for afdelingssygeplejersken 37 timer ugentligt, pr. 1.4.2018 eller efter aftale.  
 
I Hjertemedicinsk Ambulatorium stræber vi efter at være de bedste med den nyeste viden. Vi er et ambulatorium, hvor der er mange muligheder, og hvor der stilles store krav til medarbejdernes kompetencer. Vi prioriterer den gode kontakt med patienter og pårørende og arbejder målrettet med patientinddragelse.  
 
Vi søger en sygeplejerske med et godt overblik, kardiologisk erfaring og med kendskab til sygepleje i en ambulatoriefunktion. Du skal kunne reflektere over sygepleje, evne at samarbejde tværfagligt og kunne lide at have ”mange bolde i luften”.  
 
Vi søger en loyal person, der har lyst til ledelse, og som er motiveret for videreuddannelse. Du skal have et helhedsperspektiv på ledelse af sygepleje og udvise engagement og ”gå på mod”.  
 
I funktionen som stedfortræder skal du se muligheder frem for begrænsninger, respektere forskellighed og have gode kommunikative kompetencer. Du skal være i stand til at træffe beslutninger og komme med klare udmeldinger.  
 
Endvidere skal du som teamkoordinator i Kardiologisk Udredningsklinik koordinere arbejdstidsplanlægningen under hensyntagen til den planlagte aktivitet samt medvirke til at udvikle kvaliteten af sygeplejen i samarbejde med den kliniske specialist.  
 
Hvis dette passer på dig, vil du i denne stilling få mange spændende udfordringer og mange muligheder.  
 
Du kan høre mere om stillingen ved at kontakte afdelingssygeplejerske Anette Kristensen tlf. 51710380 eller oversygeplejerske Anette Pedersen tlf. 21795278.  
 
Ansættelsessamtaler afholdes den 26.2.2018.  


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her