Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Spændende konsulentstilling inden for affald og genbrug

Har du lyst til at rådgive kommuner og forsyninger om affald og ressourcer?

Vi oplever stor interesse for vores ydelser inden for affalds-, miljø- og forsyningsområdet. Derfor søger vi en erfaren person med gode konsulentgener, som samtidig har solid erfaring inden for genbrugs- og affaldsområdet.

Har du kompetencerne til at løse kundeopgaver og projekter, hvor dialog, analysearbejde og affaldsfaglig rådgivning er centrale dele af jobbet? Så har du muligheden for at blive en del af vores team.
 
Om stillingen
De primære arbejdsopgaver vil være, at:
 
v    Arbejde med affaldsordninger, fraktioner, behandlingsprocesser, data og statistikker.
v    Analysere og evaluere nuværende affaldsordninger i forhold til effektivitet, miljø og økonomi.
v    Facilitere en forbedringsproces i en kommune og sikre, at forbedringen forankres.
v    Identificere nye behov og skære opgaver til i dialog med kunden.
v    Udarbejde tilbud, projektbeskrivelser, indstillinger og rapporter.
v    Præsentere projekter og resultater for kunder.
 
Kompetencer
Du har en videregående uddannelse eller anden relevant faglig baggrund. Du er konsulent eller rådgiver eller har på anden vis erfaring med at arbejde inden for genbrugs- og affaldsområdet i kommuner eller affaldsselskaber.
 
Du er effektiv, kan holde flere kundeopgaver og projekter i gang på samme tid og overholde deadlines. Udover at være skarp til at analysere og evaluere affaldsordninger, så er god dialog med kunderne også en væsentlig del af at blive en succes hos os.
 
Som person er du selvstændig og positivt indstillet med et godt humør. Du er analytisk, struktureret og kvalitetsbevidst.
 
 
Det er en fordel, hvis du har:
 
v  Erfaring med at skabe relationer og afdække nye opgaver.
v  Erfaring med projektledelse og koordinering af større affaldsprojekter.
v  Erfaring med at udarbejde affaldshåndterings- og ressourceplaner.
v  Erfaring med at udarbejde tilbuds- og udbudsmateriale på affaldsområdet.
 
Et job med udvikling og ansvar
Vi tilbyder et job, hvor du selv har mulighed for at være med til at skabe rammerne. Afhængig af dine styrker og interesser vil jobbet bestå af både analysearbejde og rådgivning. Det er afgørende for vores kunder, at opgaven, vi leverer, har høj kvalitet, da det danner grundlag for vigtige beslutninger hos dem. For den rette kandidat er der mulighed for at være med i udviklingen af vores virksomhed.
 
Arbejdsstedet vil som udgangspunkt være på vores kontor i Vejle, men du skal være indstillet på at arbejde hos vores kunder i hele landet.
 
JHN Processor er en mindre konsulent- og analysevirksomhed. Vi er specialister i affaldsordninger, data og nøgletal, økonomi- og gebyrberegninger, udvikling af kundeservice samt brugerundersøgelser målrettet affalds-, miljø- og forsyningsområdet.
 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jacob Høg Nyborg på telefon 26 22 27 27. Du kan også læse mere om os på jhn.dk. Lyder stillingen som noget for dig, så send din ansøgning til jhn@jhn.dk.
 
Ansøgningsfristen er den 15. januar 2018.
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:3. januar 2018
Udløbsdato:20. januar 2018

DYGTIG OG DEDIKERET SALGSKONSULENT SØGES FOR RAF MOTORS A/S

JKS A/S

På vegne af vores kunde RAF Motors A S i Horsens, søger vi omgående en dygtig sælger til et af de mest succesfulde bilhuse i området. Du bliver en vigtig del af et dygtigt og erfarent salgsteam, som er vant til at levere resultater, der løbende kast...
Indrykket:3. januar 2018
Udløbsdato:29. januar 2018

BI-konsulent

Budget & Finans

Hedensted
BI-konsulent til udvikling og drift Om jobbet Budget & Finans søger en BI-konsulent til udvikling og fortsat drift af kommunens BI rapporterings- og informationssystem, som drifter på en Microsoft platform. P.t. er vi ved at integrere kommunens fags...
Indrykket:16. januar 2018
Udløbsdato:2. februar 2018

Beskæftigelsesjuridisk konsulent

Uddannelse og Arbejdsmarked

Hedensted
til sekretariatet i Jobcenter HorsensVil du være med til at præge og styrke beskæftigelsesindsatsen i et af Danmarks største og mest udviklingsorienterede jobcentre? Har du en beskæftigelsesjuridisk profil og kunne du tænke dig at være med til at si...
Indrykket:10. januar 2018
Udløbsdato:21. januar 2018

Konsulent til Jobcenter Silkeborg

Jobcentret

Silkeborg
Jobcenter Silkeborg søger en engageret konsulent med flair for dataanalyse og med gode formidlingsevner. Har du lyst til at kvalificere beskæftigelsesafdelingens grundlag for at matche virksomhedernes rekrutteringsbehov med ledige borgeres kompetenc...
Indrykket:12. januar 2018
Udløbsdato:11. februar 2018

UX-konsulent til digitalt team med fokus på brugeroplevelse (956673)

Aarhus Universitet

Aarhus
Aarhus Universitet investerer i disse år massivt i digitalisering af universitetets forskning, uddannelse og administrative understøttelse. Universitetet søger nu en dygtig og erfaren UX er, der vil være med til at udvikle gode og brugervenlige løsn...