Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Spændende konsulentstilling inden for affald og genbrug

Har du lyst til at rådgive kommuner og forsyninger om affald og ressourcer?

Vi oplever stor interesse for vores ydelser inden for affalds-, miljø- og forsyningsområdet. Derfor søger vi en erfaren person med gode konsulentgener, som samtidig har solid erfaring inden for genbrugs- og affaldsområdet.

Har du kompetencerne til at løse kundeopgaver og projekter, hvor dialog, analysearbejde og affaldsfaglig rådgivning er centrale dele af jobbet? Så har du muligheden for at blive en del af vores team.
 
Om stillingen
De primære arbejdsopgaver vil være, at:
 
v    Arbejde med affaldsordninger, fraktioner, behandlingsprocesser, data og statistikker.
v    Analysere og evaluere nuværende affaldsordninger i forhold til effektivitet, miljø og økonomi.
v    Facilitere en forbedringsproces i en kommune og sikre, at forbedringen forankres.
v    Identificere nye behov og skære opgaver til i dialog med kunden.
v    Udarbejde tilbud, projektbeskrivelser, indstillinger og rapporter.
v    Præsentere projekter og resultater for kunder.
 
Kompetencer
Du har en videregående uddannelse eller anden relevant faglig baggrund. Du er konsulent eller rådgiver eller har på anden vis erfaring med at arbejde inden for genbrugs- og affaldsområdet i kommuner eller affaldsselskaber.
 
Du er effektiv, kan holde flere kundeopgaver og projekter i gang på samme tid og overholde deadlines. Udover at være skarp til at analysere og evaluere affaldsordninger, så er god dialog med kunderne også en væsentlig del af at blive en succes hos os.
 
Som person er du selvstændig og positivt indstillet med et godt humør. Du er analytisk, struktureret og kvalitetsbevidst.
 
 
Det er en fordel, hvis du har:
 
v  Erfaring med at skabe relationer og afdække nye opgaver.
v  Erfaring med projektledelse og koordinering af større affaldsprojekter.
v  Erfaring med at udarbejde affaldshåndterings- og ressourceplaner.
v  Erfaring med at udarbejde tilbuds- og udbudsmateriale på affaldsområdet.
 
Et job med udvikling og ansvar
Vi tilbyder et job, hvor du selv har mulighed for at være med til at skabe rammerne. Afhængig af dine styrker og interesser vil jobbet bestå af både analysearbejde og rådgivning. Det er afgørende for vores kunder, at opgaven, vi leverer, har høj kvalitet, da det danner grundlag for vigtige beslutninger hos dem. For den rette kandidat er der mulighed for at være med i udviklingen af vores virksomhed.
 
Arbejdsstedet vil som udgangspunkt være på vores kontor i Vejle, men du skal være indstillet på at arbejde hos vores kunder i hele landet.
 
JHN Processor er en mindre konsulent- og analysevirksomhed. Vi er specialister i affaldsordninger, data og nøgletal, økonomi- og gebyrberegninger, udvikling af kundeservice samt brugerundersøgelser målrettet affalds-, miljø- og forsyningsområdet.
 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jacob Høg Nyborg på telefon 26 22 27 27. Du kan også læse mere om os på jhn.dk. Lyder stillingen som noget for dig, så send din ansøgning til jhn@jhn.dk.
 
Ansøgningsfristen er den 15. januar 2018.
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:8. marts 2018
Udløbsdato:22. marts 2018

KONSULENT TIL SKOLE-KIRKE SAMARBEJDET I HORSENS PROVSTI

Horsens Provsti

Da stillingen nu forlænges med yderligere 4 år, søger vi, til det Skole-Kirke Samarbejde i Horsens Provsti, en konsulent med hhv. teologisk og eller pædagogisk baggrund. Tiltrædelse pr. 1. april eller snarest muligt. Den pædagogiske baggrund kunne v...
Indrykket:21. marts 2018
Udløbsdato:12. april 2018

Konsulent for uddannelse og pædagogisk udvikling

Dagtilbud

Hedensted
Vejle Kommune søger en dygtig pædagogisk konsulent på dagtilbudsområdet Om jobbet Dagtilbudsområdet oplever i disse år en stigende opmærksomhed, bl.a. i kraft af en stadig større bevidsthed om områdets betydning for børns senere kompetencer og livsk...
Indrykket:15. marts 2018
Udløbsdato:23. marts 2018

Fugemand - Herning/Ikast

JobTeam - Herning

Dygtig fugemand søges til Glarmestervirksomhed Primære arbejdsopgaver: Din hverdag vil primært være fugeopgaver. Du bliver en del af et dynamisk og engageret team af dygtige kollegaer. Faglige kvalifikationer: Du har erfaring med fugearbejde fra tid...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:4. april 2018

Engagerede kandidater inden for Logistik og Spedition søges!

Add Value ApS

Velkommen til Express Hiring Denne database er henvendt til kandidater med erfaring inden for Logistik og Spedition. Se også vores databaser for Økonomi Regnskab og Nyuddannede Akademikere. Databasen er interessant for dig, der har erfaring med logi...
Indrykket:8. marts 2018
Udløbsdato:2. maj 2018

Pakke og lager medarbejdere søges til stort pakkeprojekt med planter

HARTMANNS A/S

Aarhus
Vi søger for vores gode kunde i Randers 20 super motiverede medarbejdere til lager og pakke opgaver af planter Opgaverne er mangeartede og kan variere i varighed og timeantal. Vi har opgaver indenfor varemodtagelse, i fordelingen og i pakkeriet. Fæl...