Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Spændende lederstilling ved Øjensygdomme, Aarhus Universitetshospital

Afdelingssygeplejerske søges til Øjensygdomme Aarhus Universitetshospital.

Har du lyst til at blive en del af en stabil og velfungerende afdeling i udvikling med en god samarbejdende ledelseskultur? Kan du se dig selv indgå positivt og kvalificeret i et sideordnet ledelsespartnerskab med vores udviklingssygeplejerske, således at ledelse og udvikling går hånd i hånd, og hvor den overordnede målsætning er at udvikle og løfte sygeplejerskernes faglige kompetenceudvikling, kvalitet og samarbejde endnu mere – til gavn for løsning af kerneopgaven? Så er det dig, vi mangler i Øjensygdomme.

Pr. 1 maj har vi brug for en engageret og ambitiøs afdelingssygeplejerske, gerne med bred ledelseserfaring og gerne fra dagkirurgi, et operationsafsnit eller klinik. Vi ønsker en afdelingssygeplejerske, der kan være med til kontinuerligt at videreudvikle fundamentet for en forbedringsdagsorden, således vi fortsat kan forbedre sammenhængende patientforløb på tværs af afdelingens klinikker og dagkirurgisk operationsenhed.

Med sideordnet ledelse mellem vores afdelingssygeplejerske og vores udviklingssygeplejerske ønsker vi en stærk ledelsesmæssig og udviklingsmæssig ramme for pleje og behandling, med fokus på den enkelte patients behov og ønsker til et godt og sammenhængende behandlingsforløb samt kompetenceudvikling blandt medarbejdere.

Du skal kunne gå i front og skabe opbakning til, at afdelingens klinikker og dagkirurgiske operationsafsnit fortsat skal fungere som en samlet enhed. Det er vigtigt, at du har et godt strategisk overblik over opgaver og udfordringer, og at du formår at rumme og anerkende medarbejdernes oplevelser af og holdninger til forandringer. Det er ligeledes vigtigt, at du har et stor sygeplejefaglig indsigt og gerne fra arbejdsgangene på et operationsafsnit/dagkirurgisk enhed men også gerne fra klinik.
Du vil have ledelsen af afdelingens ca. 55 sygeplejersker i en organisation med 4 koordinatorer, 4 specialeansvarlige og 2 kliniske vejledere.

Som en strategisk opgave vil du skulle bidrage til at formulere og omsætte en kommende femårs visionsplan for afdelingen. Det er et arbejde, som ledergruppen, med oversygeplejersken i spidsen, netop har taget initiativ til at igangsætte, og her er det væsentligt, at du kan og har lyst til at spille ind og medvirke til at sætte et præg på, hvor afdelingen skal bevæge sig hen over de kommende fem år.

Du vil, udover ledelses- og udviklingspartnerskab med vores udviklingssygeplejerske, have et tæt tværfagligt samarbejde med funktionslederne i afdelingen - herunder den funktionsansvarlige overlæge for den dagkirurgiske enhed, afdelingsledelsen og ledergruppen.

Hvem er vi?
Øjenafdelingen AUH er en højtspecialiseret afdeling, der varetager akut og elektiv udredning og behandling af patienter i alle aldersgrupper fra hele landet. Specialet rummer både medicinsk og kirurgisk behandling. Vi registrerer årligt ca. 53.000 procedurer og ca. 13.000 operationer, så vi er en afdeling med et højt aktivitetsniveau og patientflow.

Afdelingen er opdelt i 11 højtspecialiserede faglige teams, der alle er drevet af en teamansvarlig over- eller afdelingslæge. Derudover har vi en døgnbemandet vagtfunktion, som dækker akut øjenbehandling for hele regionen uden for afdelingens almindelig åbningstid.

Afdelingsledelsen består aktuelt af en oversygeplejerske, som arbejder tæt sammen med ledergruppen bestående af afdelingens teamansvarlige overlæger, lederen af Den Danske Hornhindebank, udviklingssygeplejersken samt afdelingssygeplejersken, og som supporteres af en række stabsfunktioner, herunder bl.a. IT og kommunikation.

Sammensætningen af medarbejdere består af ti faggrupper - ca. 130 ansatte i alt.

Vi varetager uddannelse inden for flere fagområder på flere niveauer.

Afdelingsledelsen leder desuden Den Danske Hornhindebank i samarbejde med den medicinsk ansvarlige professor. Den Danske Hornhindebank har en daglig leder, der også bliver en tæt samarbejdspartner.

Derudover har afdelingen en stor forskningsaktivitet med international og tværfaglig deltagelse, som ledes af lærerstolsprofessoren.

Opgaver
Funktions- og stillingsbeskrivelse kan ses her.

Vi tilbyder

 • Ledelse af både en stor klinik, et dagkirurgisk operationsafsnit og en lille steril central
 • Et spændende job med mulighed for at definere din rolle i samspil med nærmeste samarbejdspartnere
 • Mulighed for at lede 56 skønne sygeplejersker i alle aldre og med forskellige kompetenceniveauer.
 • Deltagelse i afdelingens faglige og strategiske udvikling
 • God mulighed for at anvende og udvikle dine lederkompetencer
 • Engagerede og kompetente medarbejdere og ledelse
 • Et tæt samarbejde med afdelingsledelsen
 • Du bliver en del af ledergr. med mulighed for at tage medansvar for afdelingens strategi, visioner, forskning, udvikling og drift
 • Mulighed for at initierer sygeplejefaglig udvikling samt kompetenceudvikling af sygeplejersker - herunder at deltage i den uddannelse, vi netop har sat i "søen" for de erfarende sygeplejersker
 • Et introduktionsprogram, der bliver tilrettelagt ud fra din erfaring og kompetencer.

Din profil
Ledelsesmæssigt:
 • Dokumenteret ledelseserfaring
 • Er i stand til at håndtere forandringssituationer og formår at sikre inddragelse og skabe følgeskab
 • Har en tydelig, troværdig og engageret lederstil og kan eksekvere
 • Har en stærk sygeplejefaglig identitet og engagerer sig i at udvikle helhedsorienterede patientforløb med et tværfagligt mindset
 • Kan sikre nødvendig delegering af ansvar og medindflydelse af medarbejderne
 • Har faglig og personlig gennemslagskraft og kan lede mod mål og resultater ud fra strategiske og visionære beslutninger
 • Tager udgangspunkt i involverende og motiverende samarbejdsformer baseret på tillid og dialog.
 • Sammen med udviklingssygeplejersken kontinuerligt sikre kompetenceudvikling af medarbejderne dels for at sikre faglig flyvehøjde og dels skabe spændende jobs således medarbejderne ser sig selv i afdelingen i mange år.
 • Kan understøtte afdelingens medarbejdere kontinuerligt i målrettet kvalitetsudvikling med afdelingens og hospitalets strategier som ledetråd.
Fagligt:
 • Dansk autorisation som sygeplejerske
 • Relevant lederuddannelse på minimum diplomniveau – gerne master. Alternativt skal en master påbegyndes.
 • Ajour med den generelle og sygeplejefaglige udvikling
Personligt:
 • Er stærk til at kommunikere og samarbejde tværfagligt og ledelsesmæssigt
 • Kan arbejde selvstændigt og indgå i frugtbare samarbejde internt og eksternt
 • Er anerkendende og motiverende i sin tilgang til medarbejderne
 • Kan involvere medarbejdere og delegere ansvar
 • Kan se muligheder i en travl hverdag, som er i konstant forandring
 • Kan stimulere et godt arbejdsmiljø, der sikre trivsel for medarbejderne.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation. Der er tale om en fuldtidsstilling.

Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes hos
Afdelingsledelsen v. Lone Hauritz på 23 71 47 33. Det er ligeledes muligt via kontakt til Lone at komme forbi afdelingen og høre lidt mere om stillingen og se afdelingen, inden du søger.

Spørgsmål til ansøgningen kan rettes til ledelsessekretær Maria Scamuzzi på 23 88 21 33.

Ansættelsessamtaler afholdes d. 23-3-2021Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.