Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Spændende mulighed for truckførere - Glostrup

Ramsdal Profil Match søger engagerede og grundige medarbejdere til vores kundes lager i Glostrup.

Din nye arbejdsplads vil bestå af ca. 45 motiverede og dygtige kollegaer, som alle brænder for at udføre deres opgaver til perfektion. Du vil blive del af et team hvor alle løfter i flok, for at sikre sig at deadlines bliver nået og at kunderne kan få deres varer til tiden. Der sættes i høj grad pris på medarbejdernes arbejdsomhed samt grundhed og at alle engagerer sig og giver deres bedste hver dag. På virksomhedens 9000 kvm store lager modtager og distribuerer de produkter til hele hovedstadsområdet og håndterer alt fra fødevarer til generelle forbrugsvarer. Virksomheden er i høj grad bevidste om at den bedste form for kundeservice er, at sikre kvaliteten af deres arbejde.

På lageret er arbejdsopgaverne mangeartede, men din primære arbejdsopgave vil være at plukke og pakke de bestilte varer kunderne som kan være både større og mindre ordrer. Der benyttes en plukvogn såvel som en håndscanner til arbejdet.

Dele af arbejdet udføres med truck - det er derfor nødvendigt at du har et truckcertifikat.

Dine arbejdsopgaver kan derudover være:

  • Forsendelse af ordrer
  • Varemodtagelse
  • Ad hoc lageropgaver

Hvem er du?

Da du i jobbet skal manuelt plukke og pakke produkter fra lageret, er det vigtigt at du trives med manuelt arbejde. Du har derudover gerne erfaring fra en lignende lagerstilling. Du er en team player, som er omstillingsparat og ikke er bange for at kaste dig ud i nye opgaver. Det er udover dette vigtigt at du er grundig samt er kvalitetsbevidst i dit arbejde.

Derudover ser vi gerne at du er:

  • Præcis
  • Engageret
  • Motiveret
  • Fleksibel

Vilkår: Der er tale om et fast fuldtidsvikariat på ubestemt tid, hvor arbejdstiden er mandag til fredag kl. 15:00 – 22:30.

Er dette dit nye job?

For at søge stillingen kan du oprette en profil på vores hjemmeside https://ramsdalpt.peopletrust.dk/candidate/og tilføje dit CV og ansøgning. Du kan også sende os en videoansøgning eller dit CV med billede til truck@profilmatch.dk mærket ”Glostrup aften”.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på 56 66 06 86.

Inviteres du til en samtale, vil du blive bedt om at fremvise en kopi af din straffeattest.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Terminal medarbejder

Easyjob København ApS

Terminalmedarbejder Vi søger flere erfarne terminalmedarbejdere til vores kunde i Hvidovre. Vi forventer: Du har truckcertifikat og gerne flere års erfaring med stabler Du har generel lagererfaring Du har erfaring med at læsse stable gods i lastbile...
Indrykket:23. juli 2018
Udløbsdato:16. september 2018

Dygtige truckførere

Easyjob København ApS

Brøndby
STABILE OG ERFARNE TRUCKFØRERE SØGES! For vores kunde i Københavnsområdet søger Easyjob dygtige truckførere. Som truckfører, er det en god mulighed for dig, der gerne vil arbejde i et godt, travlt og spændende miljø. Arbejdsopgaver: Tømning læsning ...
Indrykket:4. august 2018
Udløbsdato:7. september 2018

Vi søger specialister i truckkørsel

Easyjob København ApS

Brøndby
Vi søger specialister i truckkørsel, der sætter en ære i at levere et veludført stykke arbejde. _________________________________________________________ Er det dig? Så læs endelig videre! Arbejdsopgaverne er meget varierende, ligesom vikariaternes ...
Indrykket:9. august 2018
Udløbsdato:20. august 2018