Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Spændende nyoprettet stilling med fokus på digitalisering og informationssikkerhed på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet (SUND), KU

Har du styr på informationssikkerhed og forstand på digitalisering? Er du en stærk koordinator og god til at samarbejde på tværs af fagligheder og organisatoriske niveauer? Og har du lyst til at være med til at skabe rammerne for fremragende forskning og uddannelse på sundhedsområdet?

SUND er med 3.450 medarbejdere, 7.850 studerende, 1.650 ph.d.-studerende og en omsætning på ca. 3,5 milliarder kr. et af Europas største sundhedsvidenskabelige fakulteter. Vi uddanner morgendagens læger, dyrlæger og tandlæger, og skaber ny sundhedsvidenskabelig viden og indsigt til gavn for samfundet og det enkelte individ.

Vi søger pr. 1. december 2020 eller snarest derefter en udviklingsorienteret og engageret medarbejder til vores arbejde med informationssikkerhed, IT og digitalisering.

Om stillingen

Du vil organisatorisk blive placeret i ’Forretningsudvikling og digitalisering’, der er en del af en ny samlet stabsfunktion, der understøtter fakultetets ledelse med bl.a. ledelses- og udvalgsbetjening, strategi, økonomistyring, business intelligence/nøgletal, samt tværgående analyser og projekter af strategisk karakter.

Du vil få en central placering i forhold til fakultetets ledelse og som bindeled til samarbejdspartnere i KU’s fællesadministration og på SUNDs institutter og centre. Stillingen er nyoprettet, så du vil i høj grad selv være med til at præge og udvikle både form og indhold.

Dine opgaver vil primært ligge inden for fire hovedområder:

 1. Ansvarlig for SUNDs arbejde med informationssikkerhed, der er et prioriteret område med afgørende betydning ikke mindst for fakultetets forskning. Opgaverne omfatter bl.a. videreudvikling af processer og redskaber inden for rammerne af KU’s overordnede politik og retningslinjer; rådgivning om og opfølgning på institutters/centres informationssikkerhedsplaner; og forberedelse af møder i KU’s og fakultetets informationssikkerhedsudvalg.
 2. Understøtte ledelsens samspil med KU-IT om basis-IT, herunder forberedelse af møder i KU’s og fakultetets IT-udvalg.
 3. I tæt samspil med Center for Health Data Science understøtte fakultetets ledelse i arbejdet med Danish e-Infrastructure Cooperation (DeiC) og Computerome. SUNDs dekan er medlem af Governing Board for Computerome, der er den danske nationale supercomputer på life science-området og en fælles DTU/KU-satsning.
 4. Understøtte SUND deltagelse i digitaliseringsinitiativer på KU-niveau i tæt samarbejde med KU’s fællesadministration og de faglige afdelinger på SUND.
Opgaverne stiller store krav til såvel selvstændig opgavevaretagelse som til at kunne udvikle området i tæt samspil med ledelse, kolleger i de faglige enheder og samarbejdspartnere.

Om dig

Vi forventer, at du har en relevant videregående uddannelse, og at du derudover:

 • Har viden om og erfaring med at udvikle og implementere informationssikkerheds-modeller – gerne fra en statslig-/regional organisation, forskningsinstitution eller sundheds/life science-området.
 • Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med håndtering af personfølsomme oplysninger inden for sundhedsvidenskabelig forskning og/eller erfaring med GDPR og/eller certificering generelt.
 • Har indsigt i IT-området og digitaliseringsprocesser med særlig vægt på governancemæssige aspekter.
 • Er analytisk skarp og hurtigt kan sætte dig ind i nye og komplekse områder.
 • Skriver godt – både på dansk og engelsk.
 • Har flair for og lyst til at varetage og udvikle et bredt arbejdsområde.
 • Er åben, nysgerrig og samarbejdsorienteret.
Vi tilbyder

Vi er et stærkt og alsidigt team og kan tilbyde gode kolleger og en spændende, travl og til tider uforudsigelig arbejdsdag. Vi lægger stor vægt på at skabe rum til faglig sparring og udvikling og prioriterer samarbejdet højt. Vi har en god og uformel omgangstone og har stort fokus på den enkeltes og afdelingens trivsel.

Vi har til huse i dejlige lokaler på Panum centralt på Nørrebro - tæt på byen, Søerne og offentlig transport.

Ansættelsen er på fuld tid og vil afhængigt af erfaring og kvalifikationer ske som fuldmægtig eller specialkonsulent efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i staten (AC-overenskomsten). Der er mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

Ansøgning

Send din ansøgning bilagt CV samt relevant dokumentation via Jobportalen (klik på ”SØG STILLINGEN” nederst i opslaget), så den er Universitetet i hænde senest d. 20. september 2020.

Vi forventer at gennemføre ansættelsessamtaler i uge 39/40.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Yderligere oplysninger

Du er velkommen til at kontakte konstitueret sektionschef Bettina K. Winstén bettina.winsten@sund.ku.dk, tlf. 40275917.

Læs mere om Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på https://sund.ku.dk/.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.