Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Spændende social- og sundhedsassistent/pædagog-stilling til affektiv sengeafsnit E1 og E1-6 i Regionpsykiatrien Vest.Har du lyst til et udfordrende job på en attraktiv arbejdsplads, hvor du har stor mulighed for at præge kulturen og de gode samarbejdsrelationer.


Vi er mulighedernes psykiatri, og vi søger dedikererede social- og sundhedsassistenter eller pædagoger med tiltrædelse den 1. maj 2021 eller efter aftale. Regionspsykiatrien Vest varetager den almenpsykiatriske funktion i den vestlige del af Region Midtjylland. Sengeafsnittene er placeret på matriklen i Herning i tilknytning til Regionshospitalet Herning. Stillingerne kan være fast eller tidsbegrænsede og er på 37 timer ugentligt med arbejde hver 3. weekend i 12-timers vagter på sengeafsnittet E1 og E1-6.

Vi er mulighedernes psykiatri, og det er ikke bare noget, vi siger. Vi garanterer dig spændende udfordringer og en attraktiv arbejdsplads. Samtidig har du stor mulighed for at præge ikke bare kulturen og de gode samarbejdsrelationer, men i høj grad også balancen mellem privat- og arbejdsliv.

Vi er mulighedernes psykiatri, også når det gælder karriereudvikling. Vi er vilde med nye inputs, nysgerrige spørgsmål og andre måder at se verden på. Det betyder samtidig, at vi tilbyder rige muligheder for at udvikle sig med specialfunktioner og udviklingsstillinger. Vi er i en spændende proces frem mod Regionshospitalet Gødstrup, og du vil blive en del af et dedikeret medarbejder- og ledelsesteam.

E1 og E1-6 er et specialiseret døgnafsnit, som varetager udredning og behandling af affektive lidelser og personlighedsforstyrrelser. Vi varetager behandling med ECT og TMS. Desuden har vi 2 specialiserede pladser til behandling af spiseforstyrrelser. Afsnittene har tilsammen 19 senge, fordelt på 2 afsnit.

Vi tilbyder:
- Introduktion og undervisning
- Mentorordning
- Spændende udfordringer på en dynamisk arbejdsplads, som vægter faglig kvalitet og kompetenceudvikling højt
- Et godt arbejdsmiljø
- Gode kolleger med lyst til samarbejde og udvikling
- Tværfaglig supervision
- Udviklingssamtaler

Din profil:
- Interesse for og/eller erfaring med psykiatrisk behandling
- Gode samarbejdsevner og en god portion humor, samt en positiv indstilling til arbejdet
- Evne til at bevare ro og overblik, også i pressede situationer
- Evne til at arbejde konstruktivt og problemløsende
- Engagement og parathed til personlig og faglig udvikling

Yderligere information:
Har du brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Jonna Halkjær på tlf. 30 52 12 68. Du kan også læse mere i funktionsbeskrivelserne for social- og sundhedsassistent og pædagog.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.Ansøgningen skal være os i hænde senest den 9. april 2021.
Ansættelsessamtaler forventes afviklet tirsdag i uge 15.

Du kan søge jobbet online ved at klikke på ”Send ansøgning”. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt kopi af autorisationsbevis, referencer m.m. (de vedhæftede filer skal være i pdf- eller word-format).

Medarbejdere i omplacering har fortrinsret til samtale.

Regionspsykiatrien Vest
Regionpsykiatrien Vest er en stor afdeling i den psykiatriske udredning og behandling og har ansvaret for behandling af alle voksenpsykiatriske lidelser, primært i den vestlige del af Region Midtjylland. Afdelingen er placeret på de to sygehuse i Herning og Holstebro, men flytter i 2021 til Regionshospitalet i Gødstrup

Herning området byder på et rigt kulturliv med spændende musik- og teateroplevelser og museer, ligesom mulighederne indenfor idræt og motion også er mange. Infrastrukturen i området er veludbygget, med bl.a Århus motorvejen, som giver en køretid til Århus på knap en time.

Vi forbeholder os retten til at videresende din ansøgning til øvrige afsnit under Regionspsykiatrien Vest, såfremt vi kan se, at dine kompetencer kan bruges andetsteds. Du kan læse mere om os.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.