Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Spændende stilling i indskoling og SFO

Vi søger en pædagog til Åvangsskolens SFO, Åstedet i en kombinationsstilling, hvor du har timer i både SFO og skole. Stillingen er en fast stilling på 37 timer. For stillingen er gældende, at der arbejdes på årsnorm.

Stillingen indebærer, at du ud over varetagelse af daglige aktiviteter med børnene i Åstedet, er stuepædagog og tager initiativ til afholdelse af stuemøder samt samarbejder tæt med børnenes lærere, for at bygge bro mellem skole og SFO, til gavn for børnene.

Timerne i skolen er en del af vores to-voksenordning i indskolingen. I denne del af arbejdet forventes du at kunne byde ind med og forestå trivselsarbejdet i skoledelen, ligesom det fordres at du i samarbejde med lærerne på årgangen er med til at løfte undervisningsopgaven, når der er holddeling.

Der arbejdes ud fra mål for eleverne, der er lavet i fællesskab mellem lærere og pædagoger i teamet.

Åvangsskolen er Bornholms største skole og ligger i Rønne og Åstedet er skolens SFO.

Åstedet er en fritidsordning med 135 indskrevne børn fra bh. kl.–3. klasse, 9 fastansatte voksne samt studerende fra pædagoguddannelsen. Åvangsskolen er er en almen grundskole fra børnehaveklasse til 9. klasse og har 560 elever og 76 ansatte (inkl. SFO).

Vi arbejder sammen med forældre og børn om at skabe en god skole. Vores DNA er fællesskab og glæde. Vores mål er at øge børnenes læring og trivsel samt at udvikle og styrke kvaliteten i undervisningen. Vi arbejder med at understøtte børnenes nysgerrighed, trivsel og motivation for læring.

Der arbejdes i selvstyrende årgangsteam og vi er i fuld gang med at udvikle professionelle læringsfællesskaber med refleksion, videndeling og fælles forberedelse som en naturlig arbejdsform, for at sikre at alle elever udfordres. I skoleåret 2020/21 arbejder vi sammen med kompetencehuset Heckmann om at blive endnu bedre til at gøre det, vi gør.

Kan du se dig selv i ovenstående, og er du engageret, åben, reflekterende, fuld af begejstring og med en god portion humor, så tøv ikke. Ring gerne og lav en aftale om et besøg os hos og send os din ansøgning. Du kan se mere om os via nedenstående link.

https://aavangsskolen.aula.dk/

Vi glæder os til at se lige præcis dig!

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.
 Der vil blive indhentet børneattest og straffeattest ved ansættelse.

Ansættelsen er pr. 01-11-2020 eller snarest derefter.

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen, sådan at vi har modtaget den senest den 18-10-2020. 

Der afholdes samtaler i slutningen af uge 44.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Thomas Mogensen på 569231533153 eller mobil 30182007.

Bornholms Regionskommune

Bornholms Regionskommune er en stor organisation med ca. 3.500 medarbejdere, og samtidig en unik kommunal arbejdsplads: Vi udgør en region for sig og arbejder med strategier og projekter, som danske kommuner normalt ikke kan. Vi har ansvar for områder som turisme og erhvervsudvikling, og står selv for internationale samarbejder og EU-programmer. Vi har visionære planer for øens fremtid. Ikke mindst drømmen om at skabe et CO2-neutralt samfund baseret på bæredygtig og vedvarende energi.

På www.brk.dk kan du læse mere om Bornholms Regionskommune.

På www.brk.dk/taetsammen kan du læse om projekt Tæt sammen, hvor vi sætter fokus på kultur, fælles identitet og samarbejde, ved at beskrive de mange former for samarbejde i 12 fortællinger om regionskommunen.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv er Bornholm Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden. Vi ved, at potentielle tilflyttere har brug for information, råd og vejledning, og derfor er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm. Han kan bl.a. fortælle, hvordan han kan hjælpe med at skaffe et job til din ægtefælle.

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på Http://næstestopbornholm.dk/


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.