Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Spændende sygeplejerskestillinger i vores ambulante enhed - Regionspsykiatrien VestVil du være en vigtig brik i et tværfagligt team - og vil du være med på en spændende rejse mod Regionspsykiatrien i Gødstrup, så er det måske DIG, vi søger ved Regionspsykiatrien Vest.


Vi er mulighedernes psykiatri, og vi søger dygtige, udviklingsorienterede sygeplejersker med et godt overblik til vores store ambulante enhed, der består af 10 klinikker omhandlende både psykose og affektive lidelser. Tiltrædelse den 1. marts 2021 eller efter aftale. Stillingerne er på 37 timer.

Vi er mulighedernes psykiatri, og det er ikke bare noget, vi siger. Vi garanterer dig spændende udfordringer og en attraktiv arbejdsplads. Samtidig har du stor mulighed for at præge ikke bare kulturen og de gode samarbejdsrelationer, men i høj grad også balancen mellem privat- og arbejdsliv.

Vi er mulighedernes psykiatri, også når det gælder karriereudvikling. Vi er vilde med nye inputs, nysgerrige spørgsmål og andre måder at se verden på. Det betyder samtidig, at vi tilbyder rige muligheder for at udvikle sig med specialfunktioner og udviklingsstillinger. Vi er i
en spændende proces frem mod Regionspsykiatrien Gødstrup, og du vil blive en del af et dedikeret medarbejder- og ledelsesteam.

I den ambulante enhed kommer du til at indgå i stærke, specialiserede klinikker,
som tilbyder udredning og behandling af voksenpsykiatriske sygdomme. I behandlingen trækker vi på tværfaglige kompetencer, og du kommer til at arbejde tæt sammen med sygeplejersker, psykologer, sekretærer, ergo- og fysioterapeuter, læger, udviklingssygeplejerske og ledere.

Vi har en uformel omgangstone, hvor alle faggrupper respekteres og bidrager ligeligt i samarbejdet om at give vores patienter den allerbedste behandling

Vi tilbyder:
- Spændende udfordringer på en dynamisk arbejdsplads, som vægter faglig kvalitet og kompetenceudvikling højt
- Et selvstændigt og inspirerende job med stort fokus på tværfagligt samarbejde
- Komplekse sygeplejefaglige opgaver
- Fleksible ansættelsesforhold og afvekslende opgaver
- Grundig introduktion og mentorordning
- Supervision, coaching og uddannelsesaktiviteter
- Et godt arbejdsmiljø og gode kolleger med lyst til samarbejde og udvikling

Din profil:
- Kompetent og velfunderet inden for psykiatrisk sygepleje gerne med specialuddannelse/anden relevant videre- eller efteruddannelse
- Erfaring med og viden om psykofarmakologisk behandling, differentialdiagnostik og psykoedukation
- Imødekommende og servicemindet person med lyst til at have en stor kontaktflade og et tværfagligt samarbejde
- Tager ansvar og bidrager til et godt arbejdsmiljø
- Gode samarbejdsevner og en god portion humor samt en positiv indstilling til arbejdet
- Evne til at bevare ro og overblik, også i pressede situationer
- Evne til at arbejde konstruktivt, selvstændigt og problemløsende
- IT kendskab (der anvendes Elektronisk Patient Journal og Outlook)

Yderligere information:
Har du brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejersker Heidi Schmidt tlf. 2463 3701 eller Helle Secher Lange på tlf. 2115 4288.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.Ansøgningen skal være os i hænde senest den 14. januar.
Ansættelsessamtaler forventes afviklet den 19. januar kl. 8-12.

Du kan søge jobbet online ved at klikke på ”Send ansøgning”. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt kopi af autorisationsbevis, referencer m.m. (de vedhæftede filer skal være i pdf- eller word-format).

Medarbejdere i omplacering har fortrinsret til samtale.

Regionspsykiatrien Vest
Regionpsykiatrien Vest er en stor afdeling i den psykiatriske udredning og behandling og har ansvaret for behandling af alle voksenpsykiatriske lidelser, primært i den vestlige del af Region Midtjylland. Afdelingen er placeret på de to sygehuse i Herning og Holstebro, men flytter i 2021 til Regionshospitalet i Gødstrup.

Herning området byder på et rigt kulturliv med spændende musik- og teateroplevelser og museer, ligesom mulighederne indenfor idræt og motion også er mange. Infrastrukturen i området er veludbygget, med bl.a. Århus motorvejen, som giver en køretid til Århus på knap en time.

Vi forbeholder os retten til at videresende din ansøgning til øvrige afsnit under Regionspsykiatrien Vest, såfremt vi kan se, at dine kompetencer kan bruges andetsteds. Du kan læse mere om os på www.psykiatrien.rm.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.