Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Spar Ørnhøj søger ny salgsleder

 

 

Vi søger:

Som salgsleder i Spar Ørnhøj bliver du en del af familien. Vi står sammen om det lokale og vi står sammen om vores butik. Vi tror på de nære værdier, og vi interesserer os for vores kunder, som er vores naboer i nærområdet.

Har du lyst til at være på fornavn med dine kunder, vise engagement og yde service over gennemsnittet, så er det DIG vi søger.

For at få succes i jobbet, skal du kunne genkende dig selv i nedenstående punkter:

•Ansvarlig og ihærdig.

•Kreativ og dygtig til at se muligheder.

•Teamplayer – i vores butik er det "en for alle og alle for en"

•Have lyst til at udvikle og skabe mersalg i dine ansvarsområder.

•Fleksibel.

 

Vores butik har været det lokale supermarked i Ørnhøj siden 1911. Vi er knap 20 ansatte idag, og vores butik er inde i en positiv udvikling. Butikken gennemgik i 2016 en omfattende renovering , så den idag fremstår som et lyst moderne supermaked, som kan levere stort set alt til vores lokale forbrugere.

 

Der tilbydes:

Løn efter kvalifikationer, pension samt gode arbejdsforhold, hvor der er fokus på at glade medarbejdere leverer bedst.

Ansøgningfrist: 18/04-2018 Vi indkalder løbende til samtaler, men har du ikke hørt fra os senest d. 01/06-2018, så er det fordi jobbet er besat til anden side.

Har du lyst til at høre nærmere om jobbet så kontakt Købmand: Johnny Jørgensen på telefon: 97 38 60 08 eller helst på e-mail: Johnny.joergensen@spar.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her