Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Spare parts coordinator

Har du ambitioner om at arbejde i en international virksomhed, der udvikler avancerede løsninger til de store spillere i bl.a. fødevareindustrien? Og vil du være en del af en åben og positiv virksomhedskultur, hvor gode karrieremuligheder også kan rime på humor og godt fællesskab? Er du samtidig fleksibel og løsningsorienteret, og motiveres du af at yde den bedst mulige service overfor kunder og samarbejdspartnere - så er du måske den nye medarbejder, som vi ønsker at byde velkommen hos Jorgensen Engineering...

Dine opgaver
Med reference til chefen for after sales services kommer dine primære opgaver som spare part coordinator blandt andet til at omfatte:

 • Tilbudsafgivelse
 • Ordrebehandling - fra ordremodtagelse til indkøb og fakturering
 • Intern reservedelssupport
 • Daglig kundekontakt
 • Vedligeholdelse af varekartotek og styklister
 • Koordinering og optimering af processen fra indkøb til forsendelse

Du vil indgå i tæt samarbejde med dedikerede kollegaer, hovedsageligt fra serviceteamet, men også fra indkøbs-, lager- og konstruktionsafdelingen.

Din baggrund
Du har en baggrund som produktionsteknolog eller lignende tekniske kompetencer, hvor du har stiftet bekendtskab med reservedelssalg og -håndtering - gerne med faglig baggrund og erfaring fra metalindustrien. Erfaring fra en internationalt funderet virksomhed anses som et plus.

 • Du tager ansvar, er vedholdende, grundig og dedikeret til at levere uovertruffen service til vores kunder
 • Du har god tegningsforståelse og en naturlig flair for teknik
 • Du sætter en ære i at levere kvalitet til tiden og følge tingene til dørs
 • Du har et indgående kendskab til ordrebehandling i ERP-systemer, gerne IFS
 • Du har erfaring med AutoCad/Inventor, samt Office-pakken
 • Du har gode kommunikationsevner i både skrift og tale på dansk, engelsk og gerne tysk

Din profil
Du har god energi, humor og et positivt, udadvendt sind. Du er udpræget teamplayer, men har intet problem ved at arbejde selvstændigt og tage initiativ. Desuden er du ansvarsfuld, har ordenssans og har det fornødne kundefokus, hvor fleksibilitet, kvalitet og service er nøgleord. Ydermere besidder du den fornødne, strukturerede tilgang og målrettethed, der skal være med til at sikre synlig vækst i en allerede hurtigt voksende reservedelsafdeling.

Vi har succes med et højt aktivitetsniveau, det er derfor vigtigt at besidde en høj stresstærskel i et til tider hektisk miljø.

Du tilbydes
Du tilbydes en selvstændig stilling med store frihedsgrader, spændende udfordringer og faglige/personlige udviklingsmuligheder i en dynamisk og uformel virksomhedskultur med korte beslutningsveje. Du skal arbejde sammen med engagerede kolleger i en åben og flot arkitektur i Jorgensens domicil i Tietgenbyen i Odense.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.