Sparks: få hands on-erfaring som praktikant hos Creuna

Hos Creuna har vi skabt et prisvindende praktikantprogram, hvor vi to gange om året rekrutterer talentfulde studerende inden for forskellige fagligheder og uddannelser. Og hvis man skal tro vores tidligere praktikanter, der flere gange har nomineret os til Østjyllands bedste praktikvirksomhed, så er Creuna et ret fedt sted at udvikle sine digitale superkræfter. 

Vi stiller vores digitale legeplads til rådighed og coacher dig i din faglighed, så du på bedste vis får brugt din teoretiske baggrund til at skabe reel værdi på arbejdsmarkedet. Vi kalder det for Sparks. 

Sparks er helt konkret et praktikforløb, hvor du gennem research, analyser, planlægning og eksekvering af egne projekter bliver indført i konsulentlivets mange facetter på lige fod med os andre. Du bliver en del af et team af erfarne konsulenter og indgår i et tværfagligt samarbejde med de andre praktikanter. Derudover får du tildelt en fagmentor, der følger dig gennem hele praktikforløbet, og du gennemgår et intensivt læringsforløb, hvor du gennem ’crashcourses’ bliver undervist af Creunaseksperter.

Fra sparks til stars 

Vores mål er at spotte og udvikle unge, digitale talenter, som vi ser et længerevarendeCreuna-potentiale i. Måske kommer du fra Digital Design, Informationsvidenskab, Erhvervsakademiet, Skolen for Visuel Kommunikationeller Cross Media Storytelling? 

Det betyder ikke så meget, hvor dine faglige kompetencer kommer fra, så længe du har det,der skal til, for at gøre en forskel - for Creuna og for vores kunder.

Praktikperioden løber som udgangspunkt fra august til december, men vi er fleksible i forhold til formelle krav og studieordninger.

Sådan ansøger du

Vi er nysgerrige efter at lære dig at kende, og derfor vil vi bede dig om at sende os dit CV og en video på max. to minutter, hvor du fortæller om dig selv, og hvorfor du er den superstjerne, vi søger. Hvis du er mere tryg ved den gode gammeldags skrevne ansøgning, modtager vi selvfølgelig også gerne den. Du må også meget gerne sende din portfolio med, hvis du gerne vil vise os noget af dit arbejde. 

Hvis du er nysgerrig på #liveticreuna, så tag et kig på vores Instagramog Facebook. Har du spørgsmål vedrørende praktikforløbet, kan du sende en mail til vores HR Manager: helle.sandmann@creuna.dk.

Og nå ja. Når du sender os din ansøgning, skal du være opmærksom på, at vi får nogle persondata fra dig. Hvis du vil vide mere om, hvordan vi behandler dem, så har vi forfattet et spændende skriv til dig. Sæt dig hellere ned, inden du går i gang. Det er nemlig hæsblæsende læsning.

Send din ansøgning og dit CV her.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.