Special- og chefkonsulent(er) til analyseenhed

Special- og chefkonsulent(er) til analyseenheden ved Institut for Virksomhedsledelse og Økonomi

Brænder du for at sætte forskningsbaseret analyser i spil i det omgivende samfund? Har du et godt netværk inden for dit felt og erfaring med at skaffe ekstern finansiering?  Kunne du tænke dig at arbejde sammen med forskere med stort fagligt engagement omkring anvendelse af økonomisk teori og empiriske metoder til at løse udfordrende opgaver for offentlige myndigheder og erhvervslivet?


Så er stillingen som special- eller chefkonsulent ved Institut for Virksomhedsledelse og Økonomis (IVØ) analyseenhed, hvor vi arbejder bredt med forskningsbaserede økonomiske analyser for eksterne parter, måske noget for dig! Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Stillingen
Vi søger en eller flere special- og chefkonsulenter, som vil indgå i vores eksisterende team af konsulenter. Du vil blive en del af et stærkt fagligt økonomisk analyse- og forskningsmiljø med mulighed for at samarbejde med andre projektledere og forskere i et arbejdsmiljø, hvor man har stor indflydelse på egne opgaver.
Stillingen indeholder følgende ansvarsområder og opgaver:

• Gennemføre forskningsbaserede økonomiske analyser for vores kunder.
• Bidrage til ideudvikling i forbindelse med nye projekter.
• Projektledelse og deltagelse i større projekter.
• Medvirke til at skaffe ekstern finansiering og opgaver herunder tilbudsskrivning og forhandling af kontrakter.
• Sikre kontakt til relevante samarbejdspartnere og rekvirenter.
• Sparringspartner til andre projektledere på forsknings- og analyseopgaver.

Din profil
Du har erfaring med projektledelse og konsulentarbejde, et stærkt netværk samt en stærk faglig baggrund. Du har forståelse for arbejdsgangen og dagsordenen hos vores kunder, du har flair for videnskabeligt arbejde, herunder systematisk og grundig arbejdsmetode/tankegang, du har gode skriftlige og sproglige færdigheder (dansk og engelsk). Du bidrager til et godt arbejdsmiljø og du synes det vil være spændende at arbejde på tværs af instituttets forskningsområder i samspil med instituttets øvrige medarbejdere. 

Vi lægger vægt på, at du har flere af følgende kompetencer:
• Du er initiativrig og ideudvikling og kundesamarbejde falder dig naturligt.
• Du har en ph.d. grad i økonomi.
• Du har solid erfaring med projektledelse og ledelse af større forskningsprojekter f.eks. fra konsulenthuse eller sektorforskningsinstitutter.
• Deadlines motiverer dig positivt og du formår at arbejde effektivt og konstruktivt under tidspres.
• Gode samarbejdsevner.
• Stærke formidlingskompetencer.
• Du har et godt netværk indenfor dit felt.
• Du har erfaring med at skaffe ekstern finansiering og hjemtagning af projekter herunder erfaring med at udarbejde tilbud og projektbeskrivelser på analyse- og forskningsopgaver.

Vi søger henholdsvis chefkonsulenter med lang erfaring og yngre specialkonsulenter, hvorfor nyuddannede ph.d'er også kan komme i betragtning. Ved stillingen som chefkonsulent lægges der vægt på, at du har lang dokumenteret erfaring med projektledelse og indhentning af opgaver samt et veludbygget netværk blandt samarbejdspartnere. Du bedes angive, hvilken stilling du søger.

Om enheden
OECONOMIA er en analyseenhed under Institut for Virksomhedsledelse og Økonomi på Syddansk Universitet. Rekvireret forskning og vidensdeling er en vigtig del af instituttets virke og projekternes omfang og problemstillinger spænder bredt da instituttet har en stærk akademisk tradition for forskning indenfor både erhvervsøkonomiske og samfundsøkonomiske områder. Forskningsenhedens projekter udarbejdes primært af enhedens medarbejdere med faglig sparring fra instituttets videnskabelige medarbejdere. 

OECONOMIAs primære produkt er forskningsbaserede økonomiske analyser der bidrager med ny viden til gavn for samfundet. Vores kunder er eksterne aktører som kommuner, regioner, ministerier og styrelser, organisationer og erhvervslivet. Vi arbejder med en bred vifte af økonomiske emner og metoder. Enheden har særlig erfaring i at strukturere store datamængder og formidle resultater fra komplekse statistiske og økonomiske analyser. Det er et kendetegn, at vores økonomiske analyser er empirisk funderede og ofte baseret på registerdata og spørgeskemaundersøgelser kombineret med dyb teoretisk viden og institutionel indsigt.


Yderligere oplysninger
Klik her for mere viden om enhedens arbejde med rekvirerede analyser. Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til Institutleder Jan Guldager Jørgensen på telefon 65 50 43 75 eller mobil 60 11 43 75 og e-mail jgj@sam.sdu.dk.
 
Afhængigt af erfaring og kompetencer vil du blive ansat som enten specialkonsulent eller chefkonsulent i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC.


Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket "Ansøg online".


Vedhæftede filer skal være i Adobe PDF eller Word format.
 
Hvert felt i ansøgningsskemaet kan kun indeholde én fil af max. 10 Mb.
 
Vejledning i forbindelse med ansøgning findes her.

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her