Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Specialarbejder med kloak erfaring søges til arbejde i Hovedstadsområdet- FAST STILLING MED LØN OP TIL 275KR

 For entreprenørvirksomhed I hovedstadsområdet området søger vi dygtig og erfaren kloak arbejder til hurtig ansættelse.

 

Måske er du allerede i arbejde, men har lyst til at høre om dine muligheder. Ring for en fortrolig og uforpligtende snak med konsulent Nicolai Rasmussen 60 18 74 05

 

Om virksomheden / jobbet:

Virksomheden beskæftiger sig med alle grene indenfor entreprenørarbejde herunder kloak, etablering af nye, samt renovering af eksisterende, desuden med etablering af nye fundamenter og lignende arbejde.

Da vi har ordrebogen fuld søger vi nogle dygtige og engageret medarbejdere til forfalden kloak arbejde. Vi er et firma som vægter service og hårdt arbejde højt, vi er ikke tilfredse med vores arbejde før vores kunder, er og vi går gerne den ekstra mil for vores kunder hvis det er nødvendigt.

Arbejdet foregår hos virksomhedens kunder som ligger i primært på Sjælland der kan dog også komme opgaver i Jylland og på Fyn hvor vi tilbyder muligheden for udlægger.

Om dig:  

Virksomheden forestiller sig, at du har en baggrund som f.eks. struktør, kloakrørlægger eller lignende. Det er ikke et krav, at du er struktøruddannet så længe du har kloakbeviser, det er din erfaring, der er det vigtigste.

Du må gerne have erfaring med håndtering af maskiner til gravearbejde, du må også meget gerne havde trailer kørekort men ikke noget krav.

Du trives godt i et team, men kan også arbejde selvstændigt og lægger vægt på at udføre dit arbejde i en høj kvalitet

Er det lige dig, vi står og mangler? Send dit CV allerede i dag til nr@jobinwest.dk eller ring til konsulent Nicolai Rasmussen 60 18 74 05

Mærk din ansøgning med overskriften ”Kloak Hovedstaden”

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.