Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Specialarbejder med maskinførererfaring til enheden Istandsættelse og Tværgående Grøn Drift i Københavns Kommunes Teknik- og Miljøforvaltning (tidsbegrænset stilling)

Vi tilbyder en tidsbegrænset fuldtidsstilling med ansættelse i 9 måneder fra 1. marts 2021.

Jobbet
Du kommer til at indgå i enheden Istandsættelse og Tværgående Grøn Drift. Enheden løser opgaver over hele byen for flere forvaltninger indenfor både grå og grønne gartneropgaver. Vi arbejder med naturpleje, bekæmpelse af invasive arter, klip af rabatter, hækklip, træfældninger, træplantninger og beskæring, renovering af grusstier, termisk bekæmpelse af ukrudt og mindre renoveringsopgaver, samt en række forefaldende opgaver af forskellige art. Opgaverne løses både maskinelt og manuelt.

Din primære opgave vil ligge indenfor termisk bekæmpelse af ukrudt med damp og SPUMA og afløsning på trævanding. I ydersæsonen skal du bistå i løsningen af enhedens andre opgaver. Du skal herudover være parat til forskelligt forefaldende arbejde. Der er tale om et udpræget maskinførerjob i sæsonen, hvor du vil blive primær person på en af vores minitraktorer med dampanlæg på.

Vi er ved at opbygge et team omkring vores opgaver med termisk ukrudtsbekæmpelse. Derfor er erfaring med damp-, heatweed- og eller SPUMA-anlæg en stor fordel. Du skal være fortrolig med digitale værktøjer, da du kommer til at arbejde efter digital ruteplanlægning og opgaveplanlægning i vores digitale system, der underbygger mobile arbejdsgange (PUMA).

Hvem er vi
Enheden Istandsættelse og Tværgående Grøn Drift løser grønne og anlægsopgaver over hele Københavns Kommune. Der er en udpræget 'entreprenørånd' i enheden. Tempoet er højt, ja-hatten er på, og smilet er bredt. Vi har tid til at være gode kolleger, selvom opgaverne tit er spredt ud over hele byen.

Den daglige arbejdsplanlægning og -koordinering udføres af en driftskoordinator i samarbejde med enhedschefen og kolleger i organisationen.

I enheden koordineres Teknik- og Miljøforvaltningens (TMF's) anlægsgartnerlærlinge (ca. 20 stk.), som er placeret rundt om i hele afdelingen Parker, Kirkegårde og Renhold (PKR). Vi har ofte lærlinge med på enhedens egne opgaver.

Dine kvalifikationer
Vi lægger stor vægt på, at du er en teamspiller, som også kan arbejde selvstændigt. Vi forventer, at du er fagligt bredt funderet både i det grå og det grønne, omstillingsparat og effektiv i din opgaveløsning. Det er væsentligt, at du har kendskab til maskiner og er indstillet på at køre f.eks. traktor, dumper, grus-udlægger, diverse traktormonterede klippere etc. efter behørig sidemandsoplæring.

Du har som minimum kørekort til personbil.

B+ kørekort samt kurset ”Vejen som arbejdsplads” er en fordel.

Vi tilbyder
Du vil blive ansat i Teknik- og Miljøforvaltningen, Enheden Istandsættelse og Tværgående Grøn Drift i afdelingen Parker, Kirkegårde og Renhold. Aktuelt mødested er på Selinevej, 2300 København S.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst afhængigt af dine kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation. Arbejdstiden ifølge Den fleksible Arbejdstidsaftale mellem 3F og TMF af 1. maj 2017. Dette betyder bl.a., at weekendarbejde kan forekomme i begrænset omfang. Arbejdstiden er 37 timer om ugen i den nævnte flekstidsaftale.

Du kan imødese et udfordrende og afvekslende job i et velfungerende team, hvor faglighed, ordentlighed, kvalitet samt effektivitet er i højsædet. Vi vægter faglig udvikling og efteruddannelse højt og tilbyder et spændende job med ordnede forhold, hvor der er god mulighed for faglig og personlig udvikling for den rette kandidat.

Spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte enhedschef Martin Lunde Hansen på 2012 4777.

Søg via nedenstående link senest fredag den 22. januar 2021

Om Teknik- og Miljøforvaltningen
Forvaltningen varetager myndighedsopgaver og servicerer borgere og erhvervsliv, blandt andet inden for miljøområdet, lokalplanlægning, byfornyelse, byggesagsbehandling og trafikområdet. Desuden er det Teknik- og Miljøforvaltningen, der står for renholdelse, vedligeholdelse og udvikling af byens veje og parker, foretager parkeringskontrol og driver de københavnske kirkegårde. Vi beskæftiger ca. 2.050 medarbejdere og administrerer et bruttobudget på knap 3 mia. kr. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.