Specialarbejder nær Viborg

Søger du en fast stilling?


På vegne af virksomhed i nær Viborg søger HR-Industries en specialarbejder til kabelklip, klargøring til montagearbejde m.m. I dette job komme du til, at arbejde med dine egne projekter fra start til slut. Det er derfor væsentligt, at du kan arbejde selvstændigt.

Du skal kunne sige ja til disse personlige egenskaber til jobbet:
Holde hovedet koldt, i en travl hverdag
Være positiv og omgængelig
Være alsidig, fleksibel og kan arbejde selvstændigt i et travlt miljø
Være engageret og ansvarsbevidst
Kan arbejde struktureret og efter faste rutiner

Din baggrund til denne stilling
Erfaring fra industrien – evt. gerne erfaring fra kabelarbejde.

Der tilbydes: 
Du tilbydes et spændende job i en større virksomhed med ambitioner om fortsat vækst og udvikling af både mennesker og deres produkter (maskiner).

Send ansøgning snarest muligt, hvor du skriver lidt om dig selv, hvilke forventninger du har til jobbet og hvorfor du er den rette til at besætte det opslåede job. Medsend dit CV med oplysninger om hvor du har arbejdet, i hvilke perioder, hvad du har beskæftiget dig med og hvad du har haft ansvar for.

Har du spørgsmål eller andet vedr. stillingen, kan du kontakte HR konsulent Henrik Friis-Andersen på 86 42 35 40 i hverdagene fra kl. 08-16.

Ansøgning og CV sendes til job@hr-industries.dk, mærket ”Specialarbejder – nær Viborg”.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Produktionsmedarbejdere søges

Jysk Vikarservice A/S, Silkeborg

Silkeborg
På vegne af en virksomhed i Silkeborg området, søger vi 3 produktionsmedarbejdere. Vi har brug for motiverede medarbejdere, der: - kan arbejde selvstændigt efter endt oplæring - kan tage medansvar for kvalitetssikring ved produktionslinjearbejde - h...
Indrykket:20. marts 2018
Udløbsdato:15. maj 2018

Produktions medarbejder med truck søges.

PERSONALEKONTORET ApS

Odder
Personalekontoret ApS. Søger til en af vores kunde i Stilling 2 personer med truckcertifikat, til et længere varende vikariat på aftenhold og nathold. Aftenhold arbejder man 13.40 - 22.30 4 dage om ugen Nathold arbejder man skiftevis 4 dage i den en...
Indrykket:23. april 2018
Udløbsdato:29. april 2018