Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Specialarbejder søges

Har du lyst til at arbejde med bl.a. nedbrydning og demontering, så er det måske dig, vi søger.

Der er i første omgang tale om 2-3 måneders vikariat med mulighed for fastansættelse.

Du skal have certifikat til at måtte udføre varmt arbejde - Brandforanstaltninger v. gnistproducerende værktøj.

Vi forventer, at du:
Er mødestabil
Er arbejdsom
Har gå på mod

Derudover skal du blot at lyst til at arbejde, og det vil være en fordel, hvis du har kørekort.

Send din ansøgning til Helle Nielsen på: info@mkse.dk.

 

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329793983Phoenix-dc43d8d612018-04-16T00:00:00Specialarbejder søges

Har du lyst til at arbejde med bl.a. nedbrydning og demontering, så er det måske dig, vi søger.

Der er i første omgang tale om 2-3 måneders vikariat med mulighed for fastansættelse.

Du skal have certifikat til at måtte udføre varmt arbejde - Brandforanstaltninger v. gnistproducerende værktøj.

Vi forventer, at du:
Er mødestabil
Er arbejdsom
Har gå på mod

Derudover skal du blot at lyst til at arbejde, og det vil være en fordel, hvis du har kørekort.

Send din ansøgning til Helle Nielsen på: info@mkse.dk.

 

 

2018-06-12T00:50:43.583 Har du lyst til at arbejde med bl.a. nedbrydning og demontering, så er det måske dig, vi søger. Der er i første omgang tale om 2-3 måneders vikariat med mulighed for fastansættelse. Du skal have certifikat til at måtte udføre varmt arbejde - Brandforanstaltninger v. gnistproducerende værktøj. Vi forventer, at du:Er mødestabilEr arbejdsomHar gå på mod Derudover skal du blot at lyst til at arbejde, og det vil være en fordel, hvis du har kørekort. Send din ansøgning til Helle Nielsen på: info@mkse.dk.11Jobnetdc43d8d6100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-06-11T00:00:0000010EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandEsbjerg3217487Måde Konsulent Service ApS11Mådevej 896705Esbjerg Ø24256657DKDanmark0
info@mkse.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid47Tidsbegrænset555285JobNet48093941000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=dc43d8d6https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=dc43d8d6https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=dc43d8d6&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=dc43d8d6&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Oevrige/1.jpgMed et job indenfor Øvrige får du en spændende hverdag, der byder på mange nye udfordringer. 12007991Dansk3Læse/ tale931306Specialarbejder0Øvrige354428183Helle Nielseninfo@mkse.dkDKDanmarkDKDanmark329955256Specialarbejder til grønne områderRobot Arbejdsopgaverne er i sommerhalvåret primært gartnerarbejde - herunder græsslåning for vores erhvervskunder. Udover græsslåning vil dine arbejdsopgaver være deltagelse i mange af vores andre arbejdsopgaver hos kunder - herunder ukrudtssprøjtning, græssåning, træfældning, øvrig maskinkørsel samt manuelt arbejde. Vi arbejder kun i meget begrænset omfang med belægningsarbejde. Om vinteren vil dit primære arbejdsområde være snerydning og saltning sammen med alle øvrige ansatte. Her skal påregnes natarbejde. Øvrige store vinteraktiviteter er vedligeholdelse af den samlede maskinpark, og det er derfor nødvendigt, at du har et godt håndelag og interesse for teknik. Vi har en omfattende og moderne maskinpark med alle tænkelige maskiner og redskaber. Vi forventer at: Du har baggrund arbejde indenfor landbrug, golfbane, anlægsgartner eller lignende. Du har en god fysik. Manuelt arbejde er en del af dagligdagen. Du kan lide udfordringer og at to dage sjældent er ens. Du har kørekort til kategori B og gerne B E Du har interresse for teknik herunder værkstedarbejde i vinterhalvåret. Jobstart: marts april 2019 Vi tilbyder: 37-40 timers arbejdsuge. Du kan påregne fri i samtlige weekender fra april til november. Fast ansættelse uden vinterhjemsendelse. Der vil være natarbejde weekendarbejde i vintermånederne pga. snerydning saltning. Topmoderne og isolerede bygninger til opbevaring og service af maskinerne. Alt er nybygget i 2012. Løn efter kvalifikationer. Ansøgning:Skriftlig ansøgning sendes pr. email til: jbj@em-esbjerg.dk Mrk. STILLING 1 Uden erfaring baggrund, der matcher ovenstående, frabedes henvendelser Ønsker du at høre mere om denne stilling, kontakt Jacob Brandt, 40704590

Arbejdsopgaverne er i sommerhalvåret primært gartnerarbejde - herunder græsslåning for vores erhvervskunder. Udover græsslåning vil dine arbejdsopgaver være deltagelse i mange af vores andre arbejdsopgaver hos kunder - herunder ukrudtssprøjtning, græssåning, træfældning, øvrig maskinkørsel samt manuelt arbejde. Vi arbejder kun i meget begrænset omfang med belægningsarbejde.

Om vinteren vil dit primære arbejdsområde være snerydning og saltning sammen med alle øvrige ansatte. Her skal påregnes natarbejde. Øvrige store vinteraktiviteter er vedligeholdelse af den samlede maskinpark, og det er derfor nødvendigt, at du har et godt håndelag og interesse for teknik.

Vi har en omfattende og moderne maskinpark med alle tænkelige maskiner og redskaber.

 Vi forventer at:

 • Du har baggrund/arbejde indenfor landbrug, golfbane, anlægsgartner eller lignende.
 • Du har en god fysik. Manuelt arbejde er en del af dagligdagen.
 • Du kan lide udfordringer og at to dage sjældent er ens.
 • Du har kørekort til kategori B og gerne B/E 
 • Du har interresse for teknik herunder værkstedarbejde i vinterhalvåret.

Jobstart: marts/april 2019

Vi tilbyder:

 • 37-40 timers arbejdsuge. Du kan påregne fri i samtlige weekender fra april til november.
 • Fast ansættelse uden vinterhjemsendelse.
 • Der vil være natarbejde/weekendarbejde i vintermånederne pga. snerydning/saltning.
 • Topmoderne og isolerede bygninger til opbevaring og service af maskinerne. Alt er nybygget i 2012.
 • Løn efter kvalifikationer.

Ansøgning:Skriftlig ansøgning sendes pr. email til: jbj@em-esbjerg.dk Mrk. STILLING 1

Uden erfaring/baggrund, der matcher ovenstående, frabedes henvendelser

Ønsker du at høre mere om denne stilling, kontakt Jacob Brandt, 40704590

ESBJERG MASKINSTATION ApSEsbjerg N2019-02-06T00:00:002019-03-15T00:00:00
329964404Specialarbejder - "den gode ufaglærte håndværker" søgesRobot SNEDKERGÅRDEN A S Vi har travlt og søger derfor en ufaglært håndværker med erfaring i tømrer- og byggebranchen, og som har følgende kvalifikationer: Erfaring med tømrer- og snedkerarbejde Arbejdsom og kan yde en indsats i et godt tempo Trives med at arbejde både ude og inde God til at samarbejde og kommunikere med dine kollegaer Fysisk robust Mødestabil og kan stå tidligt op Kørekort B Mestre dansk i tale og skrift Vi prioriterer at møde ind på byggepladsen kl. 7 om morgen, så dine mødetider kan varierer alt efter hvor opgaven er. Du skal som udgangspunkt møde ind i Brørup. Vi tilbyder en arbejdsplads i et professionelt team hvor der er højt til loftet, og hvor dine kompetencer bliver sat i spil i en alsidig hverdag. Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder. Løn efter kvalifikationer, samt pensionsordning og sundhedsforsikring. Tiltrædelse snarest muligt. Snedkergården gør alt i tømrer- og snedkerarbejde. Vi er beliggende i Brørup, og har i over 40 år udført mange forskellige tømreropgaver i Vejen, Kolding, Esbjerg og resten af Danmark. Vores kendetegn er høj håndværksmæssig kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi har over 20 ansatte hos Snedkergården og er en kombination af erfarne håndværkere og lærlinge (evt. energivejleder), og kan derfor klare både små og store tømreropgaver. Vores medarbejdere danner fundamentet i vores firma ved altid at være parate til nye udfordringer. Den korte vej mellem ansatte og indehavere ser vi bl.a. som en af vores virksomheds store fordele, hvilket også kommer vores kunder til gode. Vi møder altid vores kunder med en selvfølgelig respekt for deres tid og den opgave, der skal løses. Vores kundeliste tæller både private, virksomheder og det offentlige. Søger du nye udfordringer og har ovenstående vakt din interesse, så send dit CV og en kortfattet ansøgning på mail: pk@snedkergarden.dk Send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da rekrutteringsprocessen afsluttes når rette kandidat er fundet. Du er også velkommen til at kontakte Peter Knudsen på tlf. 75 38 28 00, hvis du har spørgsmål til stillingen.

SNEDKERGÅRDEN A/S

Vi har travlt og søger derfor en ufaglært håndværker med erfaring i tømrer- og byggebranchen, og som har følgende kvalifikationer:

 • Erfaring med tømrer- og snedkerarbejde
 • Arbejdsom og kan yde en indsats i et godt tempo
 • Trives med at arbejde både ude og inde
 • God til at samarbejde og kommunikere med dine kollegaer
 • Fysisk robust
 • Mødestabil og kan stå tidligt op
 • Kørekort B
 • Mestre dansk i tale og skrift

Vi prioriterer at møde ind på byggepladsen kl. 7 om morgen, så dine mødetider kan varierer alt efter hvor opgaven er. Du skal som udgangspunkt møde ind i Brørup.                

Vi tilbyder en arbejdsplads i et professionelt team hvor der er højt til loftet, og hvor dine kompetencer bliver sat i spil i en alsidig hverdag. Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder.

Løn efter kvalifikationer, samt pensionsordning og sundhedsforsikring.

Tiltrædelse snarest muligt.

Snedkergården gør alt i tømrer- og snedkerarbejde. Vi er beliggende i Brørup, og har i over 40 år udført mange forskellige tømreropgaver i Vejen, Kolding, Esbjerg og resten af Danmark. Vores kendetegn er høj håndværksmæssig kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi har over 20 ansatte hos Snedkergården og er en kombination af erfarne håndværkere og lærlinge (evt. energivejleder), og kan derfor klare både små og store tømreropgaver.

Vores medarbejdere danner fundamentet i vores firma ved altid at være parate til nye udfordringer. Den korte vej mellem ansatte og indehavere ser vi bl.a. som en af vores virksomheds store fordele, hvilket også kommer vores kunder til gode.

Vi møder altid vores kunder med en selvfølgelig respekt for deres tid og den opgave, der skal løses. Vores kundeliste tæller både private, virksomheder og det offentlige.

Søger du nye udfordringer og har ovenstående vakt din interesse, så send dit CV og en kortfattet ansøgning på mail: pk@snedkergarden.dk

Send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da rekrutteringsprocessen afsluttes når rette kandidat er fundet.

Du er også velkommen til at kontakte Peter Knudsen på tlf. 75 38 28 00, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Snedkergården A/SBrørup2019-02-21T00:00:002019-03-22T00:00:00
329957402Boremedhjælper søgesRobot B remedhjælper søges hurtigst muligt. Feltarbejdet foregår i hele landet, der må periodevis påregnes lange arbejdsdage samt udstationering på eksempelvis Sjælland. Du må gerne have erfaring fra bore- entreprenørarbejde. Du skal have kørekørt B, C og E. Hvis det har din interesse så send din ansøgning til post@jyskgeoteknik.dk

Bóremedhjælper søges hurtigst muligt.

Feltarbejdet foregår i hele landet, der må periodevis påregnes lange arbejdsdage samt udstationering på eksempelvis Sjælland.

Du må gerne have erfaring fra bore-/entreprenørarbejde.

Du skal have kørekørt B, C og E.

Hvis det har din interesse så send din ansøgning til post@jyskgeoteknik.dk

 

 

 

Jysk Geoteknik A/SEsbjerg N2019-02-08T00:00:002019-04-05T00:00:00
329949580Specialarbejder / Ufaglært maskinearbejderRobot PLR Production søger en specialarbejder ufaglært maskinarbejder, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt. PLR Production er en moderne maskinfabrik med 20 medarbejdere, som er på en spændende rejse med nye maskiner, automatisering og digitalisering. Vi bearbejder emner i støbejern, stål, aluminium, kunststoffer og flere andre materialer på vores avancerede drejebænke og fræsere. Arbejdsopgaver Der køres små, mellemstore og store serier, så derfor vil arbejdsopgaverne være varierende og bestå af: Kørsel af emner på avancerede CNC drejebænke Kvalitetskontrol af emner Optimere og fejlsikre processer med løbende kvalitetskontrol i værkstedet Faglige kvalifikationer Der søges en person som har erfaring med spåntagende bearbejdning eller som har anden relevant baggrund og erfaring. Du er ufaglært specialarbejder fra maskinindustrien Har ideelt erfaring med CNC drejning og CNC maskiner Kendskab til bearbejdning i støbejern og stål Er skarp til at læse og forstå tegninger og kontrolinstruktioner Personlige egenskaber Vores nye medarbejder kommer til at indgå i vores velfungerende team af faglærte og ufaglærte medarbejdere. Det er vigtigt at du kan omgås andre og trives i den uformelle tone der findes i virksomheden. Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst Du har optimering og forbedringer for øje Du er struktureret og arbejder systematisk Du er stabil og møder til tiden Du er fleksibel i forhold til arbejdstid og opgaver

PLR Production søger en specialarbejder/ufaglært maskinarbejder, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt. PLR Production er en moderne maskinfabrik med 20 medarbejdere, som er på en spændende rejse med nye maskiner, automatisering og digitalisering.

Vi bearbejder emner i støbejern, stål, aluminium, kunststoffer og flere andre materialer på vores avancerede drejebænke og fræsere.

Arbejdsopgaver

Der køres små, mellemstore og store serier, så derfor vil arbejdsopgaverne være varierende og bestå af:
• Kørsel af emner på avancerede CNC drejebænke
• Kvalitetskontrol af emner
• Optimere og fejlsikre processer med løbende kvalitetskontrol i værkstedet

Faglige kvalifikationer

Der søges en person som har erfaring med spåntagende bearbejdning eller som har anden relevant baggrund og erfaring.

• Du er ufaglært specialarbejder fra maskinindustrien
• Har ideelt erfaring med CNC drejning og CNC maskiner
• Kendskab til bearbejdning i støbejern og stål
• Er skarp til at læse og forstå tegninger og kontrolinstruktioner

Personlige egenskaber

Vores nye medarbejder kommer til at indgå i vores velfungerende team af faglærte og ufaglærte medarbejdere. Det er vigtigt at du kan omgås andre og trives i den uformelle tone der findes i virksomheden.

• Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst
• Du har optimering og forbedringer for øje
• Du er struktureret og arbejder systematisk
• Du er stabil og møder til tiden
• Du er fleksibel i forhold til arbejdstid og opgaver

PLR PRODUCTION APSNordborg2019-01-28T00:00:002019-03-25T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Specialarbejder til grønne områder

ESBJERG MASKINSTATION ApS

Esbjerg N
Arbejdsopgaverne er i sommerhalvåret primært gartnerarbejde - herunder græsslåning for vores erhvervskunder. Udover græsslåning vil dine arbejdsopgaver være deltagelse i mange af vores andre arbejdsopgaver hos kunder - herunder ukrudtssprøjtning, gr...
Indrykket:6. februar 2019
Udløbsdato:15. marts 2019

Specialarbejder - "den gode ufaglærte håndværker" søges

Snedkergården A/S

Brørup
SNEDKERGÅRDEN A S Vi har travlt og søger derfor en ufaglært håndværker med erfaring i tømrer- og byggebranchen, og som har følgende kvalifikationer: Erfaring med tømrer- og snedkerarbejde Arbejdsom og kan yde en indsats i et godt tempo Trives med at...
Indrykket:21. februar 2019
Udløbsdato:22. marts 2019

Boremedhjælper søges

Jysk Geoteknik A/S

Esbjerg N
B remedhjælper søges hurtigst muligt. Feltarbejdet foregår i hele landet, der må periodevis påregnes lange arbejdsdage samt udstationering på eksempelvis Sjælland. Du må gerne have erfaring fra bore- entreprenørarbejde. Du skal have kørekørt B, C og...
Indrykket:8. februar 2019
Udløbsdato:5. april 2019

Specialarbejder / Ufaglært maskinearbejder

PLR PRODUCTION APS

Nordborg
PLR Production søger en specialarbejder ufaglært maskinarbejder, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt. PLR Production er en moderne maskinfabrik med 20 medarbejdere, som er på en spændende rejse med nye maskiner, automatisering og...
Indrykket:28. januar 2019
Udløbsdato:25. marts 2019