Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Specialarbejder til metalvirksomhed - Hobro

På vegne af virksomhed ved Hobro, søger HR-Industries en dygtig specialarbejder til produktionsopgaver. Vores kunde er en metalvirksomhed der søger en person til enten til dag, aften eller nathold.

Vi er på udkig efter en god specialarbejder, og gerne med erfaring jern- og metalbranchen, men ikke et krav. Ellers forventer vi omkring dig:

  • Er i god fysiske form.
  • Er vant til fysisk arbejde – man står eks. op hele dagen og løfter forskellige emner.
  • Er stabil og møder til tiden.
  • Er kvalitetsbevidst og effektiv.
  • Kan arbejde selvstændigt og sammen med andre, samt tage ansvar for eget og andres arbejde.
  • Kan indgå i et team, hvor vi løfter i flok og hjælper hinanden.

Arbejdsopgaver: Her vil det være maskinpasning, afgrat emner m.m.

Der tilbydes: Virksomheden tilbyder løn efter kvalifikationer i en spændende og alsidig virksomhed, som har fokus på kvalitet og rettidig levering. I stillingen starter du i et projekt til at starte med – på ca. 5 uger.

Kontakt/spørgsmål: Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-Konsulent Jørgen på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00. HR-Industries gennemfører samtaler løbende og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

Søg stillingen: Ansøgning med CV kan oprettes på http://www.hr-industries.axp.dk/ job nr.  52102 Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades.

Projektansættelse via HR-Industries: Når du søger projektansættelse i en industrivirksomhed gennem HR-Industries, kommer du til en samtale hos os, inden du kommer til samtale hos virksomheden, så både du og virksomheden har den rigtige mavefornemmelse, inden du eventuelt starter i projektansættelsen. Du bliver formelt ansat i HR-Industries, mens du arbejder i projektvirksomheden, men vi følger industriens overenskomst i virksomheden, og du får den samme løn, som virksomhedens fastansatte. Desuden kan du deltage i HR-Industries sociale arrangementer for projektansatte og netværke med andre projektansatte på tværs af vores projektvirksomheder.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.