Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Specialarbejdere/anlægsgartnere til Grøn Drift Syd - Parker, Kirkegårde og Renhold (sæsonansættelser)

Grøn Drift Syd – Parker, Kirkegårde og Renhold (PKR) i Teknik- og Miljøforvaltningen (TMF) har ansvaret for pleje, vedligehold af kirkegårdene og kundebetalte ydelser på gravsteder.

Som sæsonansat gartner/specialarbejder er din opstart sat til den 6. april 2021. Der er tale om ansættelser fra 4-9 måneder.

Om jobbet 
Du skal arbejde med grøn pleje, vedligehold og kunderelaterede ydelser på Vestre og Sundby kirkegårde. Vi arbejder efter en kvalitetshåndbog som styringsværktøj.

Du skal være indstillet på at indgå i et selvstyrende team. Dit team planlægger selv ferie og fri efter de retningslinjer, der er aftalt. Mødetiderne er fleksible, da du vil blive ansat på en flekstidsaftale, hvor I selv tilrettelægger jeres komme- og gåtider.

Om dig
Du skal være i besiddelse af minimum almindeligt kørekort (kategori B), og du har erfaring fra lignende job.

Endvidere forventer vi, at du er

  • ansvarsbevidst, morgenfrisk og stabil
  • serviceorienteret og har lyst til at arbejde i team
  • udadvendt, omgængelig, fleksibel og har gode samarbejdsevner

Vi tilbyder
Du får et afvekslende job på en miljøbevidst arbejdsplads med gode kollegaer. Vi vil selvfølgelig sørge for en oplæring i forhold til nogle af vores specialopgaver.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst afhængig af dine kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Der er indgået en ny arbejdstidsaftale mellem 3F og TMF, som omfatter alle specialarbejdere og gartnere i Byens Drift. Aftalen danner grundlag for en fælles kultur og en fleksibel drift tilpasset byens behov.

Spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte enhedschef Brian Helt på 2686 0219. Bemærk venligst, at du kan kun ringe på hverdage i tiden mellem kl 7.00-9.00.

Søg via nedenstående link senest fredag den 26. februar 2021

Om Teknik- og Miljøforvaltningen
Forvaltningen varetager myndighedsopgaver og servicerer borgere og erhvervsliv, blandt andet inden for miljøområdet, lokalplanlægning, byfornyelse, byggesagsbehandling og trafikområdet. Desuden er det Teknik- og Miljøforvaltningen, der står for renholdelse, vedligeholdelse og udvikling af byens veje og parker, foretager parkeringskontrol og driver de københavnske kirkegårde. Vi beskæftiger ca. 2.050 medarbejdere og administrerer et bruttobudget på knap 3 mia. kr. 
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.