Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Specialbørnehaven Fenrishus søger en pædagog eller psykomotorisk terapeut

Specialbørnehaven Fenrishus er en § 32 specialbørnehave under Specialområde Børn og Unge, Region Midt. Vi søger en pædagog eller psykomotorisk terapeut der har erfaring med § 32 specialbørnehave. Stillingen er en fuldtidsstilling pr. 1. marts 2021 eller efter aftale.
 

I Specialområde Børn og Unge (SBU) understøtter vi børn og unges mulighed for et meningsfuldt liv.

Vi arbejder med anerkendende, fordomsfri og professionelle relationer. For vi ved, at den stemning, vi skaber, er den stemning, som udsatte børn og unge lever deres liv i.

Med afsæt i den neuroaffektive udviklingsteori arbejdes der tværfagligt og helhedsorienteret med barnet og den unge i centrum. Foruden højt specialiserede pædagoger har SBU sygeplejersker, psykologer, lærere, socialrådgivere og en række akademiske kompetencer, der alle bidrager til at sikre et højt fagligt niveau.

SBU består af otte specialiserede afdelinger, fire interne skoler og en specialbørnehave, som hver dag yder en individuelt tilpasset indsats for børn og unge med kognitive vanskeligheder, nedsat psykisk- og fysisk funktionsevne, udviklingsforstyrrelser, adfærdsmæssige- og sundhedsfaglige problemstillinger. Herudover tilbyder vi STU og individuelt tilrettelagte dagtilbud.

Det gør os i stand til at træde til, når kommunerne efterspørger et særligt specialiseret tilbud. For os er det en vigtig samfundsmæssig opgave at skabe muligheder for de mest udsatte børn og unge. Vi arbejder tæt sammen med pårørende, kommuner og andre myndigheder for at sikre de allerbedste rammer for vores målgrupper.

Vi vil være Danmarks førende specialbørnehave til børn 0-6 år. Derfor lægger vi vægt på uddannelse, innovation og udvikling, så vi også fremover sikrer høj kvalitet og specialisering i vores tilbud.

 
Om specialbørnehaven Fenrishus:
Specialbørnehaven er beliggende på Fenrisvej i Aarhus V., og har seks pladser, som frekventeres af hjemmeboende børn, og børn som bor eller er i aflastning på døgnafdelingen Fenrishus. Målgruppen er børn med betydelig varig og nedsat funktionsevne, og med sundhedsmæssige udfordringer. Alle børn har brug for en omfattende specialpædagogisk, sundhedsfaglig og terapeutisk individuel tilrettelagt indsats, og alle børn har et stort plejebehov. Med omsorg og struktur skabes en overskuelig og genkendelig hverdag, for at give barnet de optimale udviklingsmuligheder og trivsel.
Der arbejdes med læreplaner og individuelt opstillede mål.

Forventninger til dig:
Vi søger en pædagog eller psykomotorisk terapeut, der kan arbejde struktureret, har ideer til leg, udvikling, har lyst til at være en del af en børnehave i udvikling. Du skal kunne håndtere udfordrende situationer, samtidig med at skabe tryghed og udvise omsorg for både børn, forældre og kolleger.

Du vil komme til at samarbejde med de øvrige faggrupper, hvor samarbejdet bygger på gensidig dialog, nysgerrighed og åbenhed.
Specialbørnehaven ligger under tag med døgnafdelingen Fenrishus, og der er et tæt tværfagligt samarbejde specialbørnehaven og afdelingerne imellem. Personalet fra specialbørnehaven deltager på skiftende dage i morgenvækning på døgnafdelingen, samt skal påregne aftenmøder og arbejde hver 3.weekend.

Sidste frist for ansøgning d. 19. januar 2021 til midnat.

Ansættelsessamtaler afholdes d. 22. januar 2021

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.