Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Specialinstitution Spiren søger pædagog til dag- og weekendbørnehave

Specialinstitution Spiren søger en pædagog, der har lyst til at arbejde med struktureret og visualiseret specialpædagogik. Stillingen er på 37 timer pr. uge, og arbejdsopgaverne er både i dag- og weekendbørnehaven.
 
Spiren er en specialinstitution, der modtager børn i alderen 0 – 6 år. De børn, der visiteres til Spiren, er børn, der har behov for en særlig pædagogisk tilrettelagt indsats. Spiren er et behandlingstilbud, hvor personalet har en særlig viden og erfaring med specialpædagogik. Spiren har desuden weekendåbent 22 weekender om året. Som udgangspunkt kan der påregnes ca. 10 weekendvagter om året.  Vi forventer, at du er fleksibel og kan arbejde i institutionens åbningstid.
 
I Spiren arbejdes der med udgangspunkt i specialpædagogik i en individuel, helhedsorienteret, målrettet, metodisk og projektorienteret indsats. Det betyder eksempelvis, at der udarbejdes mål og handleplaner i samarbejde med forældrene, og at der arbejdes ud fra målstyrede pædagogiske projekter. Det betyder, at du er villig til at optage video af dig selv i samspil med barn/børn og modtage intern/ekstern supervision på det, samt at du evner at reflektere over egen praksis.

Nøgleordene i hverdagen er struktur, motivation, succes, visualisering, genkendelighed og kontinuitet.
 
Børnehaven Spiren er tilknyttet Plan 98, der er et samarbejde omkring uddannelse og pædagogisk faglig udvikling.  www.plan98.dk
 
Vi forventer, at du har følgende kvalifikationer/kompetencer:

  • Pædagoguddannelse og gerne med erfaring med børn, der har en atypisk udvikling og deraf behov for en anderledes hverdag end andre børn.
  • En faglig og professionel tilgang til jobbet.
  • At du er loyal overfor aftalte pædagogiske og behandlingsmæssige forløb.
  • At du kan arbejde struktureret og selvstændigt.
  • At du har en anerkendende tilgang til arbejdet, og kan se muligheder frem for begrænsninger.
  • At du kan indgå i et tæt samarbejde med forældre og det øvrige personale i børnehaven.
  • At du har overblik og evner at have mange bolde i luften og gribe dem igen.
  • At du kan formulere dig på skrift til såvel forældre, kommune og relevante professionelle samarbejdspartnere.
  • At du har empati, er psykisk robust og kan håndtere/være tilstede i menneskers livskriser.
 
Vi kan tilbyde en spændende og udfordrende arbejdsplads med en erfaren tværfaglig personalegruppe, hvor der er mulighed for en konstruktiv faglig og personlig udvikling. Trivselsmålingerne viser, at der er et positivt fysisk/psykisk arbejdsmiljø i Spiren, der kontinuerligt er i fokus.
 
Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.
Yderligere oplysninger om stillingen fås hos leder Joan Lindberg eller assisterende leder Christina Burgdorf på tlf. 76 29 46 60
 
Ansøgningsfrist: 19. februar 2018 kl. 10.00
 
Løn- og ansættelsesforhold efter overenskomst
 
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler d. 26 - 27. februar


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her