Specialiseret plejefamilie til en pige på 10 år

Er I en erfaren plejefamilie, og kan I tilbyde tydelige rammer til en pige på 10 år? Så kan det være jer, vi søger i Center for Familiepleje.

Dem, hun kender, beskriver hende som en begavet, nysgerrig og åben pige. Hun kan lide at være kreativ og i kontakt med jævnaldrende i sit fritidsliv. Hun er primært motiveret for aktiviteter, hvor hun selv sætter dagsordenen og kender de præmisser, hun skal indgå i.

Det vurderes, at hun har en tilknytningsforstyrrelse af ængstelig/ambivalent karakter, som medfører, at hun bl.a. udviser en lav selvværdsfølelse og lav selvbevidsthed. Hun kan let føle sig afvist og have svært ved at indgå i sociale relationer.

Fagligt er hun bagud pga. skolefravær. Hun beskrives af skolen som impulsiv og med koncentrationsbesværligheder. Hun kan godt samarbejde om aftaler og planer. Det vurderes, at hun har behov for et lille miljøterapeutisk skoletilbud i form af dagbehandlingstilbud.

Hun er for nylig udredt i børne- og ungdomspsykiatrisk regi, hvor det vurderes, at hun har en belastningsreaktion. Hun har vanskeligt ved at mærke sult/mæthed og har derfor behov for støtte til varieret og sund kost samt motion.

Jeres hjem kan være det rigtige for pigen, hvis I kan guide hende tæt og være tydelige, forudsigelige, strukturerende og grænsesættende voksne. I skal kunne støtte hende med social træning, fx i forhold til at etablere en passende kontakt og kunne afstemme sig med andre. I skal hjælpe hende med at få udviklet fornemmelse for sig selv og andre, så hun kan blive mere selvregulerende.

Hun har et lille netværk, og vi ønsker derfor, at I samarbejder med biologisk familie om at opretholde nuværende relationer.

Om jer

  • I er godkendt som specialiseret plejefamilie
  • Den ene af jer arbejder som fuldtidsplejeforælder
  • I er fleksible i forbindelse med samvær
  • I bor max to timers kørsel fra København
  • I må meget gerne have dyr

I bliver en del af Københavns Kommunes gruppe af specialiserede plejefamilier. Dvs. at den ene af jer bliver ansat fuld tid på plejeopgaven og derfor skal gå hjemme.

I står ikke alene med opgaven, for vi giver jer pædagogisk supervision fra en fast tilknyttet familieplejekonsulent, som I har kontakt med regelmæssigt. Som specialiseret plejefamilie får I også fast psykologisk supervision. Samtidig får I relevante efteruddannelseskurser, og I bliver en del af en netværksgruppe, hvor I kan møde andre specialiserede plejefamilier samt få inspiration og faglig sparring.

Se vores kursusudvalg her:
https://centerforfamiliepleje.kk.dk/indhold/efteruddannelse-plejefamilier.

Flere oplysninger fås hos familieplejekonsulent Heidi Haubro Vestergaard på 2637 9075 indtil den 26. juni. Herefter kan man kontakte familieplejekonsulent Jette Gram på 2611 3146.

Ansøgningsfrist: onsdag den 15. juli 2020

Ansøgning mærket HHV/2020-91 sendes sammen med socialrapport og plejetilladelse til: familieplejen@sof.kk.dk

Eller til:

Center for Familiepleje
Svendborggade 5, 3. sal
2100 København Ø

Du kan også søge via nedenstående link.

Om Center for Familiepleje
Center for Familiepleje er landets største familieplejeenhed. Vi rekrutterer plejefamilier til Københavns Kommune og står som garant for det gode match mellem barn og familie. Vi har en videnbaseret tilgang og tilbyder alle vores pleje- og aflastningsfamilier kompetent rådgivning og støtte til at løse de udfordringer, de møder. Vi har et bredt udbud af kurser og temaaftner, og vi medvirker aktivt til at udvikle den moderne familiepleje, bl.a. gennem vores videnscenter og kursusvirksomhed. Læs mere om os på: centerforfamiliepleje.kk.dk.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.