Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Specialiseret plejefamilie til pige på 15 år til Center for Familiepleje

Er I en godkendt erfaren plejefamilie med gode samarbejdsevner, og kan I skabe trygge og strukturerede rammer for en 15-årig pige? Så kan det være jer, vi søger i Center for Familiepleje.

Pigen er glad for at bruge tid på de sociale medier, tik tok, og YouTube. Hun kan være svær at komme ind på livet af, men når hun er tryg, er hun i stand til at knytte sig til voksne og meget modtagelig overfor omsorg. Pigen ønsker at få en ny start i sit liv og vil gerne i en plejefamilie.

Pigen har brug for hjælp til at sætte ord på følelser og oplevelser. Hun er svær at fastholde i samtaler, har svært ved at reflektere over sin situation, og hun har et højt skolefravær. Hun har været udsat for overgreb, og det vil derfor være en fordel, hvis I som plejefamilie har kendskab til eller erfaring med børn og overgreb.

Jeres hjem kan være det rigtige for pigen, hvis I kan rumme hendes udfordringer og skabe tryghed og en struktureret hverdag for hende.

Pigen spiser ikke svinekød.

Om jer  

  • I kan bo i hele landet
  • I har ikke mindre eller jævnaldrende børn 
  • I skal være indstillet på at køre pigen til samvær i København 
  • I har gode samarbejdsevner og er indstillet på et samarbejde med pigens netværk 
  • I er godkendt som plejefamilie til høj eller højeste belastning (gerne specialiseret plejefamilie) 
  • I bliver en del af Københavns Kommunes gruppe af specialiserede plejefamilier. Dvs. en af jer bliver ansat fuld tid på plejeopgaven og skal derfor gå hjemme 

I står ikke alene med opgaven, for vi giver jer pædagogisk supervision fra en fast tilknyttet familieplejekonsulent, som I har kontakt med regelmæssigt. Som specialiseret plejefamilie får I også fast psykologisk supervision. Samtidig får I relevante efteruddannelseskurser, og I bliver en del af en netværksgruppe, hvor I kan møde andre specialiserede plejefamilier samt få inspiration og faglig sparring. 

I får ligeledes mulighed for at deltage i Center for Familieplejes brede udvalg af kurser med fokus på aktuelle emner. Se vores kursusudvalg her: https://centerforfamiliepleje.kk.dk/indhold/efteruddannelse-plejefamilier   

For flere oplysninger kontakt familieplejekonsulent Mette Bøgelund på 2611 2213 eller via e-mail: B59A@kk.dk 

Ansøgningsfrist: fredag den 3. juli 2020.

Ansøgning mærket MB/2020-86 sendes sammen med plejetilladelse og socialrapport til: familieplejen@sof.kk.dk eller til 

Center for Familiepleje
Svendborggade 5, 3.sal
2100 København Ø. 

Om Center for Familiepleje
Center for Familiepleje er landets største familieplejeenhed. Vi rekrutterer plejefamilier til Københavns Kommune og står som garant for det gode match mellem barn og familie. Vi har en videnbaseret tilgang og tilbyder alle vores pleje- og aflastningsfamilier kompetent rådgivning og støtte til at løse de udfordringer, de møder. Vi har et bredt udbud af kurser og temaaftner, og vi medvirker aktivt til at udvikle den moderne familiepleje, bl.a. gennem vores videnscenter og kursusvirksomhed. Læs mere om os på: centerforfamiliepleje.kk.dk.  

Du kan også søge via nedenstående link


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.