Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Specialist

Det Faglige Hus er en organisation med stor vækst, og den udvikling vil vi gerne fastholde. Derfor søger vi en dygtig specialist, der kan løfte vores digitale marketing. 

Jobbets indhold

Du bliver ansvarlig for udvikling, eksekvering og opsamling på kampagner på tværs af digitale platforme, med særligt fokus på Google og sociale medier. Du skal kort sagt sikre, at vi når de mål, vi sammen fastsætter for branding af Det Faglige Hus på digitale medier.

160.400 historier venter på dig

Med 160.000 medlemmer og 400 medarbejdere har vi mindst 160.400 historier, der bare venter på at blive fortalt. Det bliver din opgave at forvandle fortællingerne til indhold og annoncer, som skaber den pull-effekt, vi har brug for.

Vi vil det hele og mere til

Vi vil både have relevante videoer, vedkommende annoncer, perfekte landingsider, touch points med stop-effekt, visuel identitet, der ikke er til at tage fejl af, e-commerce på niveau med Amazon, kampagnestyring, der giver Excel-nørder sved på panden og lysende klare idéer, der giver smil på læben.

Vi er også realistiske

Som du kan se, har jobbet meget indhold, men vi er også realistiske og ved, at vi ikke finder en ny kollega, der kan det hele. Derfor må du fortælle os, hvilke områder du kan byde ind på.

Vores forventninger til dig

Du har en relevant uddannelse og min. 2-3 års erfaring med online marketing, specifikt med optimering og opsætning af annoncer på Google, Youtube, Facebook, LinkedIn og Instagram, også gerne andre sociale medier som fx Snapchat og TikTok. Du er nysgerrig og tester gerne nye værktøjer, formater og platforme.

Du kan udvikle den gode idé og selv realisere den lige fra billede til tekst og opsætning. Du kan altid få back up af vores grafiske designere, kommunikationskonsulent og webkoordinator. Du har 100% styr på sociale strategier – hvad rører os mennesker, og hvordan vi kan bruge den viden til at skabe relevant markedsføring. Du kan arbejde struktureret og er vant til at styre en proces godt i mål.

Det kan du forvente af os

Du bliver en del af et specialiseret team med 7 kolleger. I Kommunikation er vi bindeled for alt, der handler om intern og ekstern kommunikation, udvikling og markedsføring. Vi kommer til at udfordre dine evner, og vi har et vekslende tempo i opgaverne, så du er sikker på, at du ikke kommer til at kede dig igennem arbejdsdagen. Vi er en afdeling, hvor vi har fokus på at have en hverdag med gode grin, og hen over året mødes vi til forskellige sociale arrangementer.

Gode ansættelsesvilkår er en selvfølge

Vores arbejdsmiljø er trygt og uhøjtideligt. Selvom vi har travlt, er der plads til smil, og Det Faglige Hus er fyldt med gode kolleger i alle afdelinger, der er klar til at byde dig velkommen. Vi lægger vægt på, at du som medarbejder trives i jobbet, og det er vigtigt for os, at du er glad, både når du møder op på job, og når du går hjem til fyraften.

Vi ansætter kun de bedste medarbejdere, og derfor tilbyder vi også gode ansættelsesvilkår. Udover en god løn (jobløn, hvor evt. overarbejde er inkluderet), der passer til dine kvalifikationer, kan du se frem til 7 ugers ferie + 5 faste fridage, 18% arbejdsgiverbetalt pension efter 3 måneder og betalte pauser – blot for at nævne nogle af de gode fordele vores medarbejdere har.

Du kommer til at have arbejdsplads på et af vores kontorer i Esbjerg. Det er et krav, at du bor i eller omkring Esbjerg eller har planer om at flytte hertil.

Læs mere om, hvordan vi sikrer høj tilfredshed og trivsel hos vores medarbejdere. 

På job med Det Faglige Hus

iFrame #0 starts here
URL => https://www.youtube.com/embed/QtoMiMp6h94?rel=0

Det Faglige Hus

SubscribePå job med Det Faglige HusIf playback doesn't begin shortly, try restarting your device.

More videos

Your browser does not currently recognize any of the video formats available.
Click here to visit our frequently asked questions about HTML5 video.

More videos on YouTube

Switch cameraShareInclude playlistAn error occurred while retrieving sharing information. Please try again later.0:000:000:00 / 2:33 iFrame #0 ends here


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.