Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Specialist i lægemidler

Vil du bruge din viden om medicin og data til at se ind i fremtiden?

Har du god medicinsk indsigt, og kan du lide at arbejde med data og analyser? Så har vi et superspændende job klar til dig. Du får en nøglerolle i arbejdet med at skabe et overblik over nye lægemidler og behandlingsmetoder på vej til Danmark. Du skal med andre ord være med til at gøre det nemmere at forudsige terapeutiske forandringer og omkostningerne ved disse. På den måde kan du helt konkret bidrage til at give danskerne mere sundhed for pengene. Du bliver en del af vores ambitiøse team i Horizon Scanning. Og kan samtidig glæde dig til få en fantastisk arbejdsplads, hvor stor arbejdsglæde og markante ambitioner går hånd i hånd.

Du skal bidrage til at optimere vores udbud og supportere Medicinrådet
Dit primære fokus bliver at finde og behandle data omkring nye lægemidler, indikationer og dispenseringsformer. Dine data og konklusioner danner grundlag for vores faste rapporteringer, der estimerer udviklingen de kommende år. Internt er dine data med til at underbygge indkøb og optimere udbud – alene i det seneste år har Amgros sparet regionerne for 3,25 milliarder kroner. Eksternt er dine data med til at supportere Medicinrådet, lægemiddelkomiteer og andre sundhedsaktører i deres vigtige beslutninger på sundhedsområdet i Danmark. Dine primære opgaver bliver at:

  • Indsamle data og viden – blandt andet via EMA’s hjemmeside, databaser, kongresser og nyhedsbreve
  • Medvirke ved pipelinemøder med medicinalindustrien
  • Bearbejde data og viden – med brug af Excel og vores egen kommende database
  • Være med til at videreudvikle og optimere vores nye database – sammen med kolleger fra IT
  • Udarbejde og formidle information til relevante interessenter – eksempelvis lister, oversigter og overblik
  • Medvirke til løbende at optimere skabeloner og værktøjer
  • Medvirke til at promovere Horizon Scanning både nationalt og internationalt

Indsigt i medicin og stor lyst til at arbejde i dybden med data
Du kan have en naturvidenskabelig baggrund som fx farmaceut, læge eller lignende. Du kan også have en baggrund inden for databehandling og styring, fx som bibliotekar eller ingeniør. Uanset baggrund skal du have indsigt i medicin, så du kan navigere sikkert mellem de mange fagbegreber og generelt forstå de forskellige aktører i den medicinske verden. Lige så vigtigt er det, at du er god til og virkelig har lyst til at arbejde med at indsamle og behandle data samt dele disse med vores mange interessenter både internt og eksternt.

Som dataekvilibrist er du præcis og opmærksom på detaljen, og du sætter en ære i at levere høj kvalitet. Du trives med at gå i dybden, finde mønstre og skabe systematik i store datasæt fra mange kilder. Derudover er det vigtigt, at du er motiveret for at sætte dit personlige præg på et område under fortsat udvikling. Vi asfalterer ofte vejen, imens vi kører på den. Det kræver nogle gange lidt ekstra optimisme og tro på, at vi nok skal finde en løsning. Derfor regner vi med, at du ligesom vi medbringer dit gode humør i tasken.

Et nyt team i rivende udvikling
Du får to meget engagerede og vidende kolleger i dit nye team. Vi har nået rigtig meget i de 18 måneder, vi har eksisteret som team. Men vi er slet ikke færdige. Og vi kan næsten ikke vente på at dele alle vores spændende planer med dig. Vores miljø er åbent og bygger på stor tillid og der er kort vej fra tanke til handling. Du kan se frem til at få opgaver, der matcher din viden og interesser. Men du vil hele tiden kunne bygge videre på den formel, der får det bedste frem i dig. Som fagperson og som kollega.

Kontakt og ansøgning
Ansøgningsfristen er den 30. april 2018. Vær venligst opmærksom på, at vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige. Så jo før du søger, jo bedre er dine muligheder.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte teamleder Helle Bräuner på 6072 1811.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her