Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Specialist i overfladebehandling til Meneta Composite Materials ApS

Ønsker du nye udfordringer i et job med ansvar og indflydelse, og er en af dine kernekompetencer, at du selvstændigt kan planlægge og drive udvikling af produkter. Vil du samtidig være med til at starte en ny virksomhed op i en vækstorienteret og veldreven koncern, så har du muligheden for at få et spændende job som Specialist i overfladebehandling hos Meneta Composite Materials ApS.

Stillingen:

I stillingen som specialist i overfladebehandling hos Meneta Composite Materials ApS, bliver du en nøgleperson med ansvar for udvikling og test af forskellige typer af overfladebehandling på virksomhedens produkter. Udviklingen kommer til at forgå i samarbejde med leverandører og kunder.

Arbejdsopgaverne vil primært dreje sig omkring produktmodning og udvikling af nye materialer inden for gummi og metal samt test af disse. Dette vil ske i tæt samarbejde med vores stærke interne ressourcer, der allerede er etableret i søstervirksomheden. Du bliver dermed en del af det fagligt stærke og velfungerende team, som har en central rolle i realiseringen af virksomhedens vækstmål over de næste år.

Kvalifikationer:

Du er uddannet kemiker, kemiingeniør eller lignende, og du har gerne 3 til 5 års erfaring med udvikling og optimering af materialeegenskaber inden for vedhæftning/binding af forskellige materialer. Du har en god forståelse for materialer og udviklingen af nye produkter, herunder også at drive, lede og gennemføre udviklingsprocesser i en moderne højteknologisk produktionsvirksomhed.

Vi lægger vægt på, at du er initiativrig, kvalitetsbevidst samt ansvarsfuld. Det er vigtig, at du arbejder struktureret og har meget fokus på detaljerne, samt er god til at følge arbejdsopgaverne til dørs. Du trives derfor med at arbejde selvstændigt og du er god til at finde på kreative løsninger inden for faste rammer. Du har ordenssans og arbejder analytisk. Du er god til at bevare overblikket i pressede situationer. Samtidig er du god til at tage ansvar, og du er præget af et personligt engagement i din arbejdsopgaver.

Vi tilbyder:

Et krævende og spændende job, hvor du kan se frem til en travl, udfordrende og varieret hverdag med indflydelse og ansvar i en international organisation, med en fri og uformel omgangstone. Løn efter kvalifikationer.

Yderligere informationer:

Meneta Composite Materials ApS (MECM) er et nystartet selskab i Meneta koncernen. Efter 3 års udvikling af produkt, teknologi og produktionsproces har virksomhedens ejer besluttet at etablere nye produktionsfaciliteter til MECM i Stige, Odense. MECM er en del af den globale virksomheden Meneta Holding A/S, som oprindeligt blev etableret i 1953 i Stige ved Odense. Selskaberne i Meneta Holding A/S fremstiller en række produkter til automobilindustrien, herunder diverse bremsedele, fra egne fabrikker i Danmark, USA, Indien og Kina og har omkring 2.000 ansatte globalt.
Se eventuelt flere informationer om Meneta på www.meneta.com.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.