Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Specialist sygeplejerske i geriatri på afsnit M3 i Medicinsk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Køge

Er du geriatrisk velfunderet – måske på specialist niveau og vil du være med til at starte geriatri på Sjællands Universitets Hospital? Så er det dig vi har brug for!

Til foråret starter 4 nye overlæger og afdelingslæger, som skal etablere geriatri igen på Sjællands Universitets Hospital. Vi søger derfor 2 erfarne geriatriske sygeplejersker, som har lyst til at være med til at udvikle sygeplejen i teamet. Du vil få mulighed for at være med til at skabe gode faglige rammer for den geriatriske patient, både til den indlagte og den ambulante patient.
Du vil i tæt samarbejde med M3’s to engagerede afdelingssygeplejersker være en vigtig del af den sygeplejefaglige indsats og udvikling i det tværfaglige geriatriske team.
Geriatrien forankres under medicinsk afdeling, og vil få senge på det medicinske afsnit M3.

Visionen er at skabe innovative, grundige, patient og pårørende inddragende forløb. Vi skal skabe gode geriatriske indlæggelsesforløb, ambulante forløb, geriatri i Akutafdelingen og formentlig meget mere…

Vi forventer, at du er engageret og erfaren i den gode grundlæggende geriatriske sygepleje, som du udfører med høj etik og værdighed til den komplekse ældre patient. Som en af de to geriatriske specialist sygeplejersker vil du komme til at stå i spidsen for udviklingen af den geriatriske sygepleje - i tæt samarbejde med de geriatriske læger og afsnitsledelsen.


Du er et match på M3/Geriatri hvis du

  • smitter med dit gode humør
  • stiller høje faglige krav til dig selv og dine omgivelser
  • er god til samarbejde på tværs


På afsnit M3 har vi mange bolde i luften. Vi har regionsfunktionen for det endokrinologiske speciale, vi plejer den medicinske patient med respiratoriske udfordringer og behandler derfor også covid patienter. Visionen udover implementering af geriatri er udvikling af plejen til den terminale patient som hænger godt sammen med at kunne udvikle vores afsnit i retning af ”specialist for ældre med multisygdomme”.


Vi kan tilbyde:

  • et afsnit hvor vi prioriterer det gode arbejdsmiljø
  • har kolleger som hjælper og støtter
  • en ledelse som er tilstede og som er tydelige
  • udskrivningskoordinatorer så du kan være hos patienten
  • kontinuerlig uddannelse og udvikling
  • weekendvagt hver 4. weekend og 4 aftenvagter om måneden

Læs mere om Medicinsk Afdeling her
Se og mere om Medicinsk Afdeling her

Vi glæder os til at have geriatri på M3 og på resten af sygehuset. Vi håber, at du er blevet inspireret til at sende en ansøgning ellers er du også velkommen til en uformel snak. Kontakt Afdelingssygeplejerske Daniela Decca-Winding eller Cecilie Lund Larsen på telefon 47 32 25 05.

Samtaler er planlagt til torsdag den 18.03.21.

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital:


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.