Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Specialist til data- og forretningsanalyse i Data & Analytics

Specialist til data- og forretningsanalyse i Data & AnalyticsHar du solid dataforståelse og erfaring med anvendelse af analyseværktøjer? Vil du varetage rollen som domæneansvarlig og arbejde med data, der skal virke ude i virkeligheden? Så er du den forretningsspecialist, vi leder efter i Data Governance, der er en del af Data & Analytics i ATP

Kan du analysere og definere forretningens krav til IT?
I Data Governance sætter vi dagsordenen for arbejdet med data og kvalitet i ATP. Vi omsætter tværgående forretningsviden til ensartede, nøjagtige og sammenhængende data, der sikrer korrekte udbetalinger til tiden.

Lige nu er vi på udkig efter en forretningsspecialist, der vil varetage rollen som domæneansvarlig. Dig, der kan analysere forretningens behov, kravspecificere IT-løsninger og kommunikere forretningens krav på en let forståelig måde. Og dig, der kan være bindeleddet mellem forretningen, interne forretningsudviklere og eksterne leverandører, og samtidig være en sparringspartner, når der skal bygges nye løsninger op fra bunden, eller når eksisterende løsninger skal vedligeholdes og udvikles.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af at:

 • modellere beregnings- og forretningsregler, hvor du specificerer krav til nye IT-systemer
 • optimere udnyttelse af den forretningsmæssige brug af data på tværs af fagsystemerne 
 • udarbejde konsekvensanalyser og kommunikere ændringer og driftsfejl
 • supportere ad hoc forespørgsler i forhold til analyse og dataudtræk.
 • Har du forretningsforståelse?
  Du har en relevant akademisk uddannelse, som du har suppleret med erfaring i at anvende komplekse datamodeller, regelmodellering eller kravspecifikationer. Og så er du vant til at håndtere og analysere store datasæt og har flair for tekniske komplicerede løsninger. Du skal have erfaring med at programmere i fx SAS, SQL, R eller Python. Det er en forudsætning, at du kan læse og skrive dansk, da fx kravspecifikationer er på dansk.

  Som person trives du fint med kombinationen af selvstændige opgaver og samarbejdet med kolleger. Du har et godt overblik og er nysgerrig på de detaljer, der skaber kvalitet i din opgaveløsning. 

  Vil du arbejde til gavn for samfundet?
  Du får din arbejdsdag i et team med mange fagligheder og højt humør. Vi er en del af en afdeling på 40 dygtige medarbejdere, der bevæger os i krydsfeltet mellem IT og forretningen, og har det forretningsmæssige ansvar for de databærende systemer – både når det gælder løbende drift og ved udvikling af nye løsninger. 

  Data Governance er en del af Data & Analytics i ATP’s Administrationsforretning, der administrerer to ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark. 

  I ATP har vi høje forventninger til hinanden, og vi er drevet af at gøre tingene bedre til gavn for vores kolleger og for danskerne. Det betyder, at du får mulighed for hele tiden at udvikle din faglighed og udvide dine ansvarsområder. 

  =


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.