Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Specialister til vores Data og Analyse kontor i Gældsstyrelsen - Middelfart

Har du flair for analyseopgaver, og er du nysgerrig på at dykke ned i data, samt dygtig til at formidle essensen af dem? Så er du måske én af vores nye specialister i kontoret Data og Analyse i Gældsstyrelsen.

Gældsstyrelsen har hovedsæde i Middelfart, og har ansvar for at inddrive gæld til det offentlige. Det er en opgave, der har stor betydning for samfundet og finansieringen af vores fælles velfærd. Lige nu søger vi flere specialister, som har lysten og evnerne til at være med til at skabe transparens i de data, som Gældsstyrelsen er så afhængig af.

Du gør rå og komplekse datamængder forståelige, anvendelige og formidlingsvenlige

I løbet af 2021 overtager vores kontor Data og Analyse analyseopgaver, i forhold til skyldnerdata i vores inddrivelsessystemer. Dine primære opgaver bliver, at udføre disse analyseopgaver, skabe forståelse for den viden, der ligger i dataene samt præsentere resultaterne til organisationen.

Et af kontorets vigtigste opgaver er, at styrke den datadrevne inddrivelse. Det er en opgave vi alle brænder for at løse. Vi arbejder derfor konstant med, at analysere på de data vi har til rådighed, så vi får oversat og formidlet den viden, der ligger i vores indrivelsessystemer til gavn for borgere og virksomheder.

Konkret kommer du til at arbejde med blandt andet:

Udtrækning af data

  • Dataudtræk via SQL
  • Behandling af data i Excel
  • Analyser og segmenteringer af datamateriale
  • Klargøring og udformning af data til produktionslister og præsentationer


Udover udfordrende arbejdsopgaver tilbyder vi:

  • Gode arbejdsvilkår med fleksibel arbejdstilrettelæggelse
  • Opgaver med stort ansvar
  • Et godt fagligt og socialt miljø


Hvis du er nysgerrig på os, så kan du se en lille film om Gældsstyrelsen på dette link.

Nysgerrig, analytisk og dedikeret

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det forventes, at du er proaktiv, arbejder selvstændigt, og at du har lyst til at bidrage til den store arbejdsglæde og vidensdeling, der kendetegner kulturen i vores kontor.

At arbejde med forskellige IT-løsninger falder dig naturligt, ligesom du er specialist i brugen af Excel og gerne Business Intelligence, samt SQL. Du er desuden fortrolig med diverse præsentationsværktøjer såsom fx PowerPoint og Power BI.

For at lykkes i rollen er det vigtigt, at du arbejder struktureret og metodisk med store datamængder. Har du kendskab til inddrivelsesområdet vil det være en fordel, men det er ikke en betingelse for at søge jobbet.

Det er væsentligt, at du er en god sparringspartner og har lysten til at arbejde i et miljø, hvor vi hjælper hinanden – både i eget kontor og på tværs af organisationen. En åben, ærlig og ordentlig kommunikation er således afgørende for, at både du og vi lykkes og trives i dagligdagen.

Data og Analyse – din nye arbejdsplads

Kontoret Data og Analyse hører under Produktion & styring i Gældsstyrelsens hovedsæde i Middelfart. Vi er et kontor på 12 medarbejdere, der leverer data til bla. direktionen, departementet og ministre. I Data og Analyse arbejder vi til tider med korte deadlines, hvor det er nødvendigt at yde en ekstra indsats for, at komme i mål med opgaver. Til gengæld har vi en stor fleksibilitet og et godt sammenhold.

Ansøgning og yderligere oplysninger

Ønsker du at vide mere om stillingen eller processen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Brian Berg på telefon 41623740.

Vi håber, at du finder stillingen interessant og vi ser frem til at modtage din ansøgning sammen med CV, eksamenspapirer og evt. yderligere materiale senest d. 18. oktober via linket ”søg stillingen”.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 44, med tiltrædelse pr. 1. januar 2021.

Forud for ansættelse vil der blive indhentet straffeattest, og der vil blive foretaget restancetjek for så vidt angår restancer til det offentlige.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner, og dit arbejdssted vil indtil videre være Teglgårdsparken 103, 5500 Middelfart.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Gældsstyrelsen

’Vi hjælper borgere og virksomheder med at betale deres gæld til det offentlige’

Gældsstyrelsens mål er, at så mange som muligt betaler deres gæld. Vi samarbejder med de offentlige kreditorer om at forebygge, at ny gæld opstår. Vi arbejder med klare præstationsmål og transparens. Det gør vi, fordi vi er drevet af at inddrive mest mulig gæld til det offentlige. Vi lykkes med vores opgave, fordi Gældsstyrelsens ledere og medarbejdere har en høj grad af faglig dedikation og stor viden på deres område.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansiering af den offentlige sektor.

Læs mere om Gældsstyrelsen på www.gaeldst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.