Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Specialkonsulent med solid udbudserfaring

Har du flere års erfaring med at drive EU-Udbud? Så vil du garanteret passe godt ind i vores afdeling, hvor vi søger en ny kollega til at gennemføre offentlige udbud med ansvar for egen kategori.

Stillingen er placeret i afdelingen Indkøb & Medicoteknik, som er en regional fællesfunktion inden for både indkøb, logistik og medicoteknik i Region Midtjylland. Region Midtjylland køber årligt varer og tjenesteydelser for ca. 8 mia. kr., og for at effektivisere og kvalitetssikre indkøbene er de indkøbsfaglige kompetencer samlet i Indkøb & Medicoteknik. Afdelingen har 170 ansatte. 

Arbejdsområder/-indhold
Du kommer til at have det fulde ansvar for en eller flere kategorier, som du selvstændigt vil udvikle, drive og optimere. En bærende del af dit arbejde vil bestå i at drive udbudsprocesser inden for dine kategorier i tæt samarbejde med højt specialiserede brugergrupper, som bl.a. består af kliniske fagfolk fra regionens hospitaler, indkøbs- og lagerfunktioner samt øvrige brugere/eksperter, som ikke nødvendigvis kender til udbud. 

Sammen med Indkøb & Medicotekniks øvrige medarbejdere - og i tæt samarbejde med brugergruppen - skal du medvirke til at skabe rammerne for effektive udbud og indkøb af varer og tjenesteydelser.

Du skal være i stand til at træffe balancerede forretningsmæssige beslutninger, hvor du sikrer tilfredse slutbrugere og overholdelse af lovgivning, samtidig med at du sikrer det gode købmandsskab og derigennem skaber økonomiske resultater. Du ser selvfølgelig muligheden i enhver modgang og har fokus på detaljen. Samtidig har du både drivkraft og gåpåmod til at levere udbud og projekter af høj kvalitet – også når det brænder på og skal gå stærkt. 

Du får en unik mulighed for at indgå i et helt fantastisk team af 13 højt specialiserede Category Managers/udbudskonsulenter med solid erfaring og meget stærke kompetencer inden for EU udbud og indkøbsprojekter samt to konsulenter til at støtte og vejlede dig omkring det sundhedsfaglige aspekt af rollen. 

Dine opgaver 

 • Planlægning, tilrettelæggelse og gennemførelse af EU-udbud samt ansvar for de kommercielle og strategiske aspekter af processen
 • Projektledelse med ansvar for arbejde med brugergrupper og overholdelse af tidsplaner
 • Ansvar for tid, ressourcer og leverancer i udbudsprocessen
 • Udarbejdelse af kontrakter og samarbejdsaftaler
 • Beregning af besparelsespotentiale på indgåede aftaler
 • Udarbejdelse af behovs- og markedsanalyser
 • Implementering og markedsføring af aftaler internt i Region Midtjylland

Kvalifikationer
Det er et krav, at du har en relevant økonomisk/merkantil uddannelse, erfaring fra en lignende stilling og minimum 5 års erfaring med EU’s udbudsregler.  

Ligeledes er det et krav, at du er vant til at arbejde med forskellige udbudsformer og –strategier samt generelt er i besiddelse af et højt fagligt kompetenceniveau på såvel det teoretiske som det udførende plan inden for udbudsområdet, idet niveauet for specialkonsulentens opgaver ofte er kompleks.

Øvrige kvalifikationer:
 • Evner at yde kvalificeret ledelsesrådgivning omkring udbud
 • Fungerer med stor selvstændighed og stort ansvar i forbindelse med at etablere sammenhæng mellem det faglige indhold og samarbejdspartneres behov 
 • Er i stand til at have flere udbud/projekter kørende samtidig 
 • Har en udadvendt natur, gode samarbejdsevner, herunder evne til at skabe netværk og kommunikere med forskellige faggrupper
 • Er god til at kommunikere og formulere sig – både i skrift og tale

Vi tilbyder
Du kommer til at arbejde et sted med mange spændende og varierede opgaver, dygtige kolleger og samarbejdspartnere samt gode muligheder for personlig og faglig udvikling. 

Humor, trivsel og en uformel kultur vægtes højt på vores arbejdsplads. Det samme gør fleksibilitet, hvorfor der er en flekstidsordning, som gør det lettere at få arbejde og fritid til at hænge sammen. Der er også mulighed for hjemmearbejde.

Derudover tilbyder vi en god pensionsordning, og vi har et sundhedsudvalg, der løbende arrangerer forskellige aktiviteter. 

Løn- og ansættelsesvilkår
Hovedtjenestestedet er Indkøb & Medicoteknik, Nørrebrogade 44, Bygning 2A,  
8000 Aarhus C.

Stillingen er en fast fuldtidsstilling på 37 timer med flekstidsordning.

Ansættelsen sker med reference til områdelederen for teamet af Category Managers.

Løn- og ansættelsesforhold er i henhold til gældende regler om Ny Løn. 

Det tilstræbes, at ansættelsen finder sted pr. 1. mats 2021 eller snarest muligt.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til:
 • Konstitueret områdeleder Jacob Prange
  Tlf. 2497 6018 / Mail Jacob.Prange@stab.rm.dk

Første samtalerunde afholdes onsdag den 20 januar 2021, og en evt. anden samtalerunde afholdes fredag den 22. januar 2021. Der indkaldes med meget kort varsel til begge samtalerunder.

Ansøgningsfrist 
Ansøgningsfristen er torsdag den 14. januar 2021.

Ansøgninger modtages kun via vores elektroniske rekrutteringssystem. 

Vælg det anførte link for at søge stillingen.


Indkøb & Medicoteknik har ansvar for indgåelse af indkøbsaftaler og rådgivning i forbindelse med udbud og kontraktindgåelse samt rådgivning om og gennemførelse af effektive logistikløsninger. Indkøb & Medicoteknik har ligeledes ansvar for medicoteknisk bygherrerådgivning samt planlægning, koordinering og anskaffelse af medicoteknisk udstyr. Derudover varetager afdelingen fagtekniske opgaver som service, modtagekontrol og registrering af medicoteknisk udstyr samt udfører forsknings- og udviklingsopgaver inden for hele ansvarsområdet.
Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.