Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Specialkonsulent til CPR-Administrationen

Specialkonsulent til CPR-Administrationen i Social- og Indenrigsministeriet

CPR-Administrationen er et kontor i Social- og Indenrigsministeriets departement. CPR-administrationen skal gennem CPR-systemet og en tidssvarende lovgivning være den centrale leverandør af almindelige personoplysninger til den offentlige og private sektor med henblik på at skabe den størst mulige samfundsmæssige nytte af CPR.

Vi søger en juridisk specialkonsulent, som interesserer sig for CPR-området, og som har lyst til at løse forskellige tværgående juridiske opgaver, som fordrer stor forståelse for CPR’s struktur og jura. Du skal bl.a. udarbejde lovforslag, kongelige anordninger m.v., besvare spørgsmål fra Folketinget, være tovholder på mere komplekse problemstillinger og sparringspartner i forhold til den konkrete sagsbehandling.

Dig
Du er uddannet jurist med en stærk faglig profil og med skarpe kompetencer inden for forvaltningsret og persondataret. Du har erfaring fra centraladministrationen, gerne som specialkonsulent.
Det vigtigt for os, at du:

  • Har stærke juridiske og analytiske kompetencer
  • Kan arbejde selvstændigt og levere løsninger på et højt fagligt niveau
  • Motiveres af at arbejde med komplekse juridiske problemstillinger
  • Formulerer dig klart og præcist.
  • Er god til at samarbejde med andre.
Stillingen
Du kommer især til at arbejde med:

  • Ministerbetjening og generelle opgaver, herunder udarbejdelse af lovforslag og kongelige anordninger
  • Udarbejdelse af vejledninger, orienteringsbreve m.v. inden for CPR-området og besvarelse af høringer fra andre ministerier
  • Kvalitetssikring af kontorets konkrete sagsbehandling – både som sagsbehandler i mere komplekse sager og som sparringspartner for sektionens sagsbehandlere,
  • Mere komplekse problemstillinger, som fordrer forståelse for CPR-systemets opbygning og jura, f.eks. som ansvarlig for Nordisk Flytning
Du bliver en del af CPR-Administrationens juridiske sektion, som består af 7 medarbejdere, heraf en sektionsleder, en erfaren chefkonsulent og flere relativt nye medarbejdere. Du får mulighed for at være med til at præge det juridiske arbejde inden for CPR-området.

I CPR-kontorets juridiske sektion er vi ansvarlige for administrationen af CPR-lovgivningen. Her indgår et betydeligt element af forvaltningsretlige og persondataretlige problemstillinger. Vi udarbejder lovforslag og betjener i øvrigt ministeren på CPR-området. Vi varetager konkret sagsbehandling både som klageinstans og som 1. instans. Herudover løser vi forskellige tværgående juridiske opgaver.

Du skal trives med at varetage mange forskelligartede opgaver – ofte på samme tid. Din arbejdsdag bliver ind i mellem travl og uforudsigelig, men vi er generelt en familievenlig arbejdsplads med mulighed for at tilrettelægge arbejdet fleksibelt.

Vi prioriterer at godt fællesskab – med fælles frokost i det daglige og ugentlige kaffemøder.

Departementet
I Social- og Indenrigsministeriet arbejder vi for at skabe resultater, der positivt bidrager til fremskridt for udsatte borgere i vores samfund, og vi har ansvaret for de overordnede rammer for kommuner og regioner. Samtidig er vi Danmarks valgministerium. Viden og kvalitet, sikker drift og ordentlighed er vores værdier, der er med i alt fra vores daglige arbejde over udvikling til ledelse. Det er vigtigt, du kan se dig selv i det.

Løn og ansættelse
Du vil blive ansat som specialkonsulent efter AC-overenskomsten. Stillingen er på fuld tid.

Ansættelsesområdet er Social- og Indenrigsministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Social- og Indenrigsministeriets departement, Holmens Kanal 22, 1060 København K.

Vi har brug for dig snarest og senest 1. januar 2021.

Spørgsmål?
Du er velkommen til at kontakte sektionsleder Grete Kongstad på telefon 72 26 97 40.

Søg
Send ansøgning, CV og eksamensdokumentation elektronisk via stillingsopslaget på www.sim.dk. Vi skal have modtaget din ansøgning senest 23. oktober 2020.
Vi forventer at holde samtaler i uge 44 og 45.

Vi opfordrer alle interesserede uanset køn, alder, religion, handicap og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.