Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Specialkonsulent til Jura - er du vores nye juridiske ekspert i forvaltning og EU-ret?

Er du fagligt ambitiøs, har du blik for udvikling af den juridiske opgaveløsning, og kan du præsentere juridiske problemstillinger præcist og forståeligt? Så er du måske vores nye specialkonsulent i Jura, som har lyst til at bruge sine juridiske rådgivningsevner til gavn for ét af Danmarks største erhverv.

Landbrugsstyrelsens juridiske sikkerhedsnet
Som ny specialkonsulent i vores juridiske enhed kommer du til at beskæftige dig med et bredt spektrum af spændende juridiske opgaver, der særligt omhandler forvaltningsret og EU-ret. Du får en vigtig rolle i at understøtte styrelsens juridiske sikkerhedsnet, hvor vi tilbyder gode muligheder for både faglig og personlig udvikling.

Den EU-retlige regulering af styrelsens arbejde er tæt og giver løbende anledning til fortolkningsspørgsmål, som vi i enheden løser i et samspil med den nationale jura. Som vores nye specialkonsulent vil du på det forvaltningsretlige område møde en bred vifte af problemstillinger, hvor du kommer til at trække på din viden og evner til præcise juridiske analyser. Du bliver en del af vores vigtige rådgivning på stats-støtteområdet, der omhandler, hvordan Danmarks støtteordninger udformes i nutid og fremtid. Den juridiske opgaveløsning spiller sammen med de administrative løsninger og de politiske målsætninger.

Dine primære ansvarsområder til at være:
• Bidrag til udarbejdelse af lovforslag og bekendtgørelser
• Fortolkning af regler indenfor Landbrugsstyrelsens område – både på nationalt og internationalt niveau
• Juridisk kvalitetssikring af opgaveløsningen i Landbrugsstyrelsen

Du vil få en hverdag, hvor der bliver sat stor pris på din faglighed, din selvstændighed og din evne til at vise resultater. Du kommer både til at skulle arbejde i dybden med løsningen af sagerne i tæt dialog med enhedschefen eller kollegaer, men du vil også skulle træffe beslutninger på egen hånd.

Jobbet kan til tider være krævende, men vi har fokus på work-life-balance i hverdagen og tager selvfølgelig hensyn til livet udenfor arbejdet.

Jura – din nye arbejdsplads
Du bliver en del af enheden Jura, hvor du kommer til at få 10 nye kollegaer, der beskæftiger sig med juridisk rådgivning af styrelsens enheder. Vi er organisatorisk placeret under området Ressourcer, der ellers består af IT, HR & Kommunikation, Økonomi og Data & Analyse.
I enheden sætter vi faglighed, dygtighed og overholdelse af deadlines i højsædet. Forespørgslerne og opgaverne er meget forskellige, så du vil sjældent opleve, at der er to dage, der ligner hinanden. Vores rådgivning er efterspurgt på tværs af styrelsen, så du kommer til at få en bred berøringsflade i huset og indgå i samarbejder eller sparre med kollegaer fra andre fagenheder. Vi har stort fokus på, at det både skal være udfordrende og sjovt at gå på arbejde, så vi har en frisk omgangstone og et godt fællesskab.

Du har stærke juridiske kompetencer og evnen til at håndtere mange interessenter
Du er jurist (cand.jur., cand.merc.jur. eller lignende) med flere års erfaring fra offentlig administration. Du har en stærk juridisk faglighed, herunder viden om og interesse for EU-ret og forvaltningsret. Du er fagligt ambitiøs og motiveres af at lære nyt. Desuden er du fleksibel og klar til at beskæftige dig med vidt forskellige juridiske problemstillinger.

Ansættelsesvilkår
Ansættelse sker som specialkonsulent i henhold til AC-overenskomsten med Finansministeriet.
Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner, og tjenestestedet er Landbrugsstyrelsen, Nyropsgade 30, 1780 København V.

Nærmere oplysninger
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Enhedschef Lars Kolze på tlf. 25 23 83 87.
Du kan læse mere om Landbrugsstyrelsen på vores hjemmeside www.lbst.dk.

Ansøgning
Du søger stillingen ved at sende din ansøgning online i vores rekrutteringssystem senest den 18. oktober 2020. Udover ansøgningen bedes du vedlægge CV, dokumentation for uddannelse og eventuelle andre relevante bilag.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.