Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Specialkonsulent til SDU's Udbudskontor

Specialkonsulent til SDU’s Udbudskontor

Da en af vores gode og dygtige kollegaer har fået nye udfordringer, søger vi en lige så dygtig og engageret kollega til Udbudskontoret på SDU. Så vil du være med til at skabe en moderne indkøbsorganisation, der løser alle relevante opgaver effektivt og professionelt og samtidig tager hensyn til bæredygtighed i forhold til miljø og etiske forhold? Så er det dig, vi leder efter.

Syddansk Universitet har ca. 30.000 studerende og 4.000 ansatte. Universitetet har uddannelse og forskning på 6 campusser – i Odense, Kolding, Esbjerg, Sønderborg, Slagelse og København. Universitetet har et årligt budget på over 3 milliarder og køber årligt ind for +500 millioner.

SDU er ambitiøs på indkøbs- og udbudsområdet, hvilket giver mange udviklingsmuligheder og udfordrende arbejdsopgaver for Udbudskontoret. Kontoret har således blandt andet ansvaret for gennemførelse af offentlige udbud og indgåelse af aftaler på universitetets vegne samt support og indhold i universitetets indkøbssystem. Kontoret er kendetegnet ved et højt fagligt vidensniveau, der gennem professionelle procedurer sikrer SDU gode indkøbsaftaler med stort fokus på bæredygtighed. Du kan læse mere om universitetets indkøbspolitik her, hvor vi bl.a. fortæller om SDU’s 5 pejlemærker, som er bæredygtig udvikling, professionel og ansvarlig samarbejdspartner, effektive indkøbsprocesser, totaløkonomi samt tæt samarbejde med brugerne: https://www.sdu.dk/da/om_sdu/indkoeb/indkoebspolitik

Vi søger en specialkonsulent med stor erfaring i offentlige udbudsprocesser. 

Stillingen er placeret i Udbudskontoret, som er en af fem afdelinger i Økonomiservice med i alt ca. 65 medarbejdere. Kontoret består i dag af otte udbudskonsulenter, en supportkonsulent, to contract managers, en analysekonsulent og en udbudschef. Herudover har Udbudskontoret tilknyttet en kommunikationsstudentermedhjælper og en kontorelev. Kontoret er delt på tre teams; Team Drift, Team Forsk.& Lab. og Indkøbssupport.

Om stillingen

Du vil blive en del af Team Drift, hvor du vil få ansvaret for en række større strategiske udbud bl.a. indenfor IT-området.  

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte følgende:

Gennemføre EU-udbud og annonceringer, herunder foretage vurdering ifm. grænseoverskridende interesse 
Udarbejde udbudsmateriale, kontraktudkast og kravspecifikationer i samarbejde med brugergrupper
I samarbejde med contract manager implementere aftaler
Opdyrke nye aftaleområder med henblik på konkurrenceudsættelse

Du vil også blive involveret i videreudviklingen af indkøb og udbud på SDU. Det er derfor vigtigt, at du er motiveret for og har evnerne til at være med i den fortsatte udvikling af kontoret.

SDU's forventninger til dig

Den ideelle ansøger har en stor erfaring med offentlige udbud, og er specialist på området.

Din uddannelse kan være Cand. Merc. jur. eller Cand. jur., men dette er ikke det afgørende. Det vægtes positivt, at du har erfaring med større strategiske udbud, bl.a. indenfor IT-området.   Som person har du et godt blik for detaljen og kan se potentielle udviklingsområder samtidig med du skaber relationer og er servicemindet. Du er stærk indenfor Udbudsloven og formidler juridiske budskaber klart og præcist, ligesom du formår at balancere organisationens operationelle krav op imod de gældende juridiske rammer og regler. Du arbejder struktureret, ansvarsbevidst og med en positiv tilgang til dine arbejdsopgaver, samt er samarbejdsbevidst i forhold til kollegaer i hele organisationen.  

Endelig er det en fordel, hvis du har kendskab til anvendelse af udbudsværktøjet Mercell, Comdia og KMD indkøbsanalyse. 

Hvad tilbyder vi dig

SDU tilbyder dig et job i et fagligt spændende og udfordrende miljø med fokus på kvalitet og udvikling.

Et job, hvor du i høj grad får mulighed for at præge indhold og ansvar. Du bliver en del af et kontor i rivende udvikling, der har fokus på forretningen i form af service og altid professionel tilgang til indkøb samt fokus på innovation og bæredygtighed. Samarbejdet i Udbudskontoret og Økonomiservice sker i en uformel omgangstone, hvor vi lægger vægt på sparring og dialog i opgaveløsningen.

Jobbet er på gennemsnitligt 37 timer pr. uge. Der er mulighed for hjemmearbejde i vist omfang og vi sørger selvfølgelig for, at du får en god introduktionsperiode på trods af eventuelle møderestriktioner/begrænsninger, der måtte være ifm. Covid 19.

Ansættelse ønskes snarest muligt og gerne pr. 1. marts 2021. Samtaler forventes afholdt i slutningen af uge 4 2021

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til udbudschef Bill Busch Andersen, tlf. 6550 2986, mail: bban@sdu.dk eller Teamleder Jesper Lundorff Hoffmann, tlf. 6550 1028, mail: jeho@sdu.dk.  

Ansættelse finder sted i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC. Du kan blive indplaceret som specialkonsulent.

Stillingen kan kun søges via SDU's hjemmeside – 
http://www.sdu.dk/service/ledige_stillinger/tap.

Vedhæftede filer skal være i Adobe PDF eller Word format.

Hvert felt i ansøgningsskemaet kan kun indeholde én fil af max. 10 Mb.

Vejledning i forbindelse med ansøgning findes her - http://www.sdu.dk/service/ledige_stillinger/soegjob.

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.