Speciallæge i psykiatri til Psykiatrisk ambulatorium Nørrebro, Psykiatrisk Center København

FACT – Huset for Psykisk Sundhed – Nørrebro – Ambulant psykiatri – Recovery – Er du vores nye kollega? 
 
1-2 stillinger som overlæge eller afdelingslæge, alt efter ønsker og kvalifikationer, er ledig pr. 1. juni 2018 eller snarest herefter. 
 
Psykiatrisk ambulatorium Nørrebro er beliggende i det tidligere Sct. Josephs Hospital på Griffenfeldsgade i hjertet af Nørrebro. Vi er 40 medarbejdere - speciallæger, uddannelseslæger, specialpsykolog, psykologer, sygeplejersker, ergoterapeuter, fysioterapeut, socialrådgivere, socialpædagog og sekretærer. Vi behandler ca 650 patienter ambulant, 400 DPC patienter, 100 patienter i OP-team og 150 patienter fra bosteder. 
 
Du skal være med til at implementere FACT, en Hollandsk metode for ambulant psykiatrisk behandling. FACT står for ”Fleksibel udgående og opsøgende behandling i nærmiljø” med fokus på at være der hvor patienten ønsker at lykkes. Vi sammenlægger DPC (2 tidligere distrikt psykiatriske teams) og OP-team (opsøgende psykiatrisk team), og starter med 3 nye FACT teams 1. marts og du skal være med til at opstarte en tværfaglig behandling med fokus på recovery. 
 
Psykiatrisk ambulatorium Nørrebro er en del af Huset for Psykisk Sundhed sammen med Københavns kommune. Det er et projekt, som skal fremme metoder til en mere sammenhængende indsats på tværs af region og kommune bl.a. ved fælles indsatsmøder, fælles ledelse og samlokalisering. Vi bor i samme hus som kommune og Akuttilbuddet og har fælles reception og flere fælles møder og undervisning. 
 
Vi varetager udredning og behandling af alvorlig psykisk sygdom primært skizofreni, bipolar sygdom og svære personlighedsforstyrrelser med behov for tværfaglig behandling.   
 
Som speciallæge har du et tæt samarbejde med de øvrige ambulante og stationære afsnit på centret og øvrige centrale samarbejdspartnere er socialcentre, bocentre, Kriminalforsorg, praktiserende læger mv. 
 
Kvalifikationer 
Stillingen ønskes besat med en speciallæge i psykiatri. 
 
Vi tilbyder 
Selvstændigt og spændende arbejde i tværfagligt team med vægt på behandling af alvorlige psykiske lidelser, herunder varetagelse af retslig behandling. 
At varetage akutte behandlingsopgaver såvel som længerevarende stabiliserende behandling med medicinnedtrapning og rehabiliterende indsats. 
Mulighed for at deltage i andre lægelige opgaver, f.eks. i form af diagnostisk udredning, og psykoedukation for patienter og pårørende. 
At blive del af et inspirerende og engageret fagligt miljø.  
Mulighed for at have indflydelse på arbejdsfunktioner og arbejdstid efter egne ønsker, eksempelvis videreuddannelse, forskning, undervisning, faglig eller anden aktivitet. 
 
Om Psykiatrisk Center København 
PCK er Danmarks største psykiatriske afdeling med et optageområde på cirka 430.000 borgere dækkende Københavnerområderne Nordvest, Nørrebro, Østerbro, indre by , Frederiksberg og Vanløse. Vi har Danmarks største psykiatriske forskningsenhed med 5 professorer og i alt cirka 100 forskere. PCK har i alt cirka 1300 medarbejdere , har årligt cirka 5500 indlæggelser og 190.000 ambulante kontakter.  PCK er organisatorisk placeret i Region Hovedstadens Psykiatri, og geografisk placeret dels på Rigshospitalsmatriklen, dels på Bispebjerg, Gentofte og Frederiksberg Hospitaler, samt i mindre enheder rundt omkring i optageområdet. Centeret behandler affektive lidelser, skizofreni, andre psykoser, 
komplekse neuropsykiatriske lidelser samt personlighedsforstyrrelser.  Centeret har en række specialeområder så som: Psykoterapi, angst, OCD, affektive lidelser, sexologi, neuropsykiatri, herunder psykiatrisk vurdering ved epilepsikirurgi og liaison, samt ældrepsykiatri og militærpsykiatri. 
Centret rummer Kompetencecenter for Affektive lidelser og Kompetencecenter for Selvmordsforebyggelse, sidstnævnte i samarbejde med PC Amager. 
 
Forskning er højt prioriteret på PCK, og der er på centret ansat fem professorer samt eksisterer en række selvstændige forskningsmiljøer ved siden af professorgrupperne. Forskningen på PCK er blandt de førende i 
Danmark og gør sig bemærket internationalt. Der er rig mulighed for at deltage i forskning, blandt andet er der flere muligheder ifm. implementeringen af FACT. 
 
Alle lægestillinger har vagtforpligtelse. Der er aktuelt bagvagtslag på henholdsvis Bispebjerg- og Rigshospitals-matriklen. Overlægerne har forskudt dagtjeneste (speciallæge i front) i akutmodtagelsen, ca. 12-14 x årligt. Der er en frivillig vagtordning tilknyttet Gentofte Hospital, med tilstedeværelsesvagt og status af bibeskæftigelse. 
 
Ansøgning  
Ved ansøgning om ansættelse vil bedømmelse af ansøgeren ske på baggrund af ansøgerens oplysninger om egne kompetencer inden for de 7 kompetence områder, jf. vejledning for faglig bedømmelse af ansøgere til overlægestillinger i Region Hovedstaden, ved ansøgning af overlæge eller afdelingslægestilling. 
Løn og ansættelsesforhold er i overensstemmelse med gældende overenskomst. 
 
Ansøgningsfristen er mandag d. 26. februar 2018 kl. 12.00. 
 
Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til afsnitsledende overlæge Christianne Nielsen, christianne.eickhoff.haarmark.nielsen@regionh.dk eller telefonnr. 29281374 eller til klinikchef Birte Smidt på tlf.nr.:  26 64 88 22 eller på mail: Birte.Smidt@regionh.dk 
 
Ansøgningen bedes bilagt CV samt dokumentation for formelle og faglige kompetencer. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

overlæge til Øre-næse-halskirurgisk & Audiologisk Klinik - HovedOrtoCentret.

Øre-Næse-Hals

En stilling som overlæge indenfor otorhinolaryngologi i 37 timers stilling på Rigshospitalet (med primær funktion på øre-næse-halsklinikkens afsnit på Gentofte Hospital og på Foniatrisk Klinik på Bispebjerg Hospital) er ledig til besættelse den 1. a...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Interesseret i opsøgende, intensivt ambulant arbejde?

Psykiatrisk Center Amager

Så har Psykiatrisk Center Amager en overlægestilling i OP-team fra 1 5-2018 eller efter aftale. OP-team er hjemmehørende på Psykiatrisk Ambulatorium, Gammel Kongevej på Vesterbro, og dækker området SV og Vesterbro. I OP-team består vi ud over en tea...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Overlæge til Klinisk Biokemisk Afdeling ifm. professorat - clinical professor of clinical biochemistry with special focus on cardiovascular disease and dementia

Klinisk Biokemisk Afdeling

København
A position as consultant at the Department of Clinical Biochemistry, Diagnostic Center, Rigshospitalet, is open for appointment. The position is combined with a 5-year position as clinical professor of Clinical Biochemistry with special focus on Car...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Overlæge til Obstetrisk Klinik

Obstetrisk klinik

København
Juliane Marie Centret En stilling som overlæge i Obstetrisk Klinik er ledige til besættelse. Stillingen ønskes besat pr. 1. april 2018 eller efter aftale. Overlægen vil have et klinisk arbejdsområde, der forventes at ligge indenfor kontrol og behand...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Forskningsansvarlig overlæge til Akutmodtagelsen

Akut Modtageafdeling AKM

København
Akutmodtagelsen Akutklinikken på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital er en forholdsmæssig ny enhed og har derfor endnu ikke fået etableret en væsentlig selvstændig forskningsaktivitet, men lysten mangler ikke. Vil du være med til at Initiere forskn...