Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Speciallæge med interesse for tværfagligt samarbejde og den ældre psykiatriske patient til Regionspsykiatrien Horsens

Er du særligt interesseret i den tværfaglige psykiatriske udredning og behandling af ældre psykiatriske patienter, så kom til Horsens! Vi søger en speciallæge i psykiatri til et 1-årigt vikariat i vores Team for ældrepsykiatri i Klinik 2.
 
Du vil som udgangspunkt være tilknyttet Team for ældrepsykiatri, men eventuelle opgaver i andre teams kan forekomme.
Team for ældrepsykiatri udreder og varetager behandlingen af patienter, der er fyldt 68 år, både indenfor almene psykiatriske problemstillinger og demensudredning. Der er fornyeligt etableret en fællesvisitation for demensudredning i Region Midtjylland. Henvisninger, der omhandler udredning og behandling for demens på tværs af hele regionen og indeholder specialerne neurologi, geriatri og psykiatri, bliver håndteret her. Du skal derfor også have interesse for indgå i arbejde på tværs af specialer.
 
Team for ældrepsykiatri er tværfagligt sammensat af sygeplejersker, en neuropsykolog og dig som vores kommende speciallæge. Ligesom resten af Klinik 2 og Regionspsykiatrien Horsens som helhed lægger vi stor vægt på dine evner til at samarbejde på tværs af faggrupper også i vores kontakt med eksterne parter som f.eks. almen praktiserende læge og plejehjem.
Til gengæld byder vi dig velkommen i en klinik med et godt arbejdsmiljø og en stabil og erfaren medarbejdergruppe, en afdeling med en fælles indstilling om at hjælpe hinanden og løfte i flok, og en lægegruppe, der videndeler og samarbejder tæt på tværs af klinikker, sengeafsnit og specialer.
 
I klinik 2 finder du

 • Team for depression og mani
 • Team for personlighedsforstyrrelse
 • Team for angst og OCD
 • Team for ældrepsykiatri og UBR
 
Vi ønsker os derfor en speciallæge, der kan arbejde struktureret med udredning og behandlingsopgaver i en tværfaglig ramme og som selvstændigt kan planlægge sit arbejde efter aftale med funktionsledelsen. Vi er åbne for nye input og konstruktiv kritik, og samtidig skal du bidrage med faglig udvikling.
 
Stillingen kan besættes som både afdelings – og overlæge alt efter dine kvalifikationer. Stillingen er et 1-årigt vikariat og som udgangspunkt på 37 timer med ansættelse pr. 1. november 2020 eller efter aftale.
Som medarbejder i Klinik 2 refererer du til afsnitsledelsen i klinikken, som består af en ledende sygeplejerske og en funktionsledende overlæge.
 
Som speciallæge i Klinik 2 får du blandt andet følgende opgaver:
 • Løse lægefaglige opgaver primært i Team for ældrepsykiatri og andre teams efter behov
 • Lave lægefaglige vurderinger og udredning
 • Lave behandlingsplanlægning og opfølgning herpå af patienter til teamet
 • Supervisere og vejlede yngre læger og sygeplejersker
 
Som afdeling lægger vi vægt på:
 • reel omsætning af de regionale værdier dialog, dygtighed og dristighed
 • et åbent, nært og fleksibelt arbejdsmiljø, hvor man positivt hjælpes ad med opgaverne udnytter tværfagligheden og udviser fleksibilitet
 • inddragelse af patienter og pårørende i planlægning og behandling af patienten
 
Speciallægens kvalifikationer:
 • speciallæge i voksenpsykiatri
 • bred psykiatrisk uddannelse og erfaring og gerne med erfaring inden for ældrepsykiatri
 • evne til at skabe og holde overblik
 • evne til at samarbejde på tvær af afdelingen og med eksterne aktører
 • erfaring med vejledning
 
Du vil indgå i afdelingens bagvagtslag. Antallet af vagter kan aftales.
Ansættelsen sker i henhold til den enhver tid gældende overenskomst på området.
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til funktionsledende overlæge Kirsten Larsen på telefon 7847 5000.

Du kan søge jobbet via nedenstående link ”søg job” senest den 20. september 2020. Samtaler forventes afholdt d. 24. september 2020 eller efter aftale.

Med ansøgning bedes du udfylde skema i forhold til de 7 lægefaglige kompetencer (se link)
https://e-dok.rm.dk/edok/Admin/GUI.nsf/Desktop.html?open&openlink=http://e-dok.rm.dk/edok/enduser/portal.nsf/Main.html?open&unid=X1B505618C09BFC93C1257F9C0045C2F5&dbpath=/edok/editor/7016.nsf/&windowwidth=1100&windowheight=600&windowtitle=S%F8g&level=701631

I Regionspsykiatrien Horsens udreder og behandler vi patienter med alle former for psykiatriske lidelse. Vi er specialeopdelt i 2 klinikker, mens vores 2 sengeafsnit har en bred vifte af alle patientkategorier. Derudover har vi Psykiatrisk Akutenhed med visiterende og udgående funktioner.
Regionspsykiatrien Horsens (RPH) har ca. 200 medarbejdere og er beliggende ved Hospitalsenheden Horsens med satellitter i Skanderborg og Odder. RPH varetager den regionale voksenpsykiatriske behandling til borgere i kommunerne Horsens, Skanderborg, Hedensted og Odder - i alt ca. 223.000 indbyggere.

Du kan læse mere om vores afdeling her https://www.psykiatrien.rm.dk/afdelinger/regionspsykiatrien-horsens/Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.