Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Speciallæge til Psykiatrisk Center Ballerups Akuthus

PC Ballerups Akuthus har både åbne og lukkede senge, ECT-funktion, udkørende Akutteam, DAT funktion og døgnåben Akutmodtagelse. Det er et hus med en stærk dagsorden i forhold til udvikling, kvalitet i opgaveløsningen og et rigtig godt arbejdsmiljø. Vi søger en speciallæge til Akuthusets lukkede senge.

Vi kører med kapacitetsstyring, så vi ikke har overbelægning, og forbedringskultur så dine forslag altid kan finde den hurtige vej til ledelsen.

Psykiatrisk Center Ballerup går forrest, når det gælder akut psykiatri med få bæltefikseringer: vi har reduceret bælterne med 90 %. Det kræver innovation, høj faglighed og stærke samarbejdsevner. Derfor er det også det vi søger hos vores nye speciallægelæge. Derimod er det ikke en forudsætning, at du har masser af erfaring: du træder ind i en fagligt stærk personalegruppe.

Lægerne samles ofte, bla. til daglige rent faglige konferencer, undervisning 3 x ugentlig, speciallægemøder og fælles temadage. Du vælger selv, om du vil deltage i bagvagtsfunktion eller forskudt tjeneste (Speciallæge i front).

Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder
Ansættelse kan både være som afdelingslæge og klinisk overlæge. Der vil være mulighed for at forske, have specialfunktioner eller tage fx kognitiv uddannelse under ansættelsen. Vi vil gøre vores bedste for, at du har muligheder for et job med udvikling og plads til dine særlige interesser.

Ansøgningsprocedure
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til klinikchef Louise Behrend Rasmussen, telefon 38645171 eller 24948287, mail: louise.behrend.rasmussen@regionh.dk

Ansøgningsfristen er søndag den 9. maj 2021, kl. 24.00. Samtaler afholdes løbende.
Ansøgning, CV, uddannelsespapirer og andre relevante dokumenter sendes via linket på siden.

Vi indhenter altid referencer forud for endelig ansættelse. Du bedes derfor til samtalen medbringe oplysninger om to referencer med angivelse af navn, stilling og telefonnummer.

Om Psykiatrisk Center Ballerup
Vi er et stort universitetshospital i vækst med en lang række ambulante tilbud, døgnåben akutmodtagelse og 160 sengepladser, med 5 intensive afsnit. Vi har lands- og specialfunktioner inden for døvepsykiatri, transkulturel psykiatri og spiseforstyrrelser.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.