Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Speciallæge til Psykiatrisk Center Ballerups nye Akuthus

PC Ballerup åbner i foråret 2018 dørene til vores nye Akuthus, som kommer til at huse 10 åbne og 11 lukkede senge, ECT funktion, udkørende Akutteam og døgnåben Akutmodtagelse. Det bliver et hus med en stærk dagsorden i forhold til udvikling, kvalitet i opgaveløsningen og et rigtig godt arbejdsmiljø.  
 
Psykiatrisk Center Ballerup går forrest, når det gælder akut psykiatri uden bæltefikseringer: vi har reduceret bælterne med 90 %.  Det kræver innovation, høj faglighed og stærke samarbejdsevner. Derfor er det også det, vi søger hos vores nye speciallægelæge. Derimod er det ikke en forudsætning, at du har masser af erfaring: du træder ind i et stærkt og erfarent team. 
 
Vi er et stort universitetshospital i vækst med en lang række ambulante tilbud, døgnåben akutmodtagelse og 145 sengepladser, med 5 intensive afsnit. Vi har lands- og specialfunktioner inden for døvepsykiatri, transkulturel psykiatri og spiseforstyrrelser.  
 
Vi kører med kapacitetsstyring, så vi aldrig har overbelægning, og forbedringskultur så dine forslag altid kan finde den hurtige vej til ledelsen. 
 
Lægerne samles ofte, bl.a. til daglige rent faglige konferencer, undervisning 3 x ugentlig, speciallægemøder og fælles temadage. Du vælger selv om du vil deltage i bagvagtsfunktion eller forskudt tjeneste (Speciallæge i front). 
 
Ansættelse kan både være som afdelingslæge og klinisk overlæge. Den primære tilknytning bliver i de 11 lukkede senge så du (og patienterne) kan få noget kontinuitet. Akuthuset er et samlet hus, hvor målet er den bedste opgaveløsning, så du kan også gå på tværs, være udkørende eller være standin for den afsnitsledende overlæge i perioder. 
Der vil være mulighed for at forske, tage lederuddannelse eller kognitiv uddannelse under ansættelsen. Vi vil gøre vores bedste for, at du har muligheder for et job med udvikling og plads til dine særlige interesser. 
 
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til klinikchef Louise Behrend Rasmussen, telefon 38645171 eller 24948287, mail: louise.rasmussen.11@regionh.dk.
 
Ansøgningsfrist er mandag den 5. marts 2018 kl. 12.00. 
 
Læs mere om PC Ballerup: http://www.psykiatri-regionh.dk/pc-ballerup-job 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her