Speciallæge til Psykiatrisk Center Ballerups nye Akuthus

PC Ballerup åbner i foråret 2018 dørene til vores nye Akuthus, som kommer til at huse 10 åbne og 11 lukkede senge, ECT funktion, udkørende Akutteam og døgnåben Akutmodtagelse. Det bliver et hus med en stærk dagsorden i forhold til udvikling, kvalitet i opgaveløsningen og et rigtig godt arbejdsmiljø.  
 
Psykiatrisk Center Ballerup går forrest, når det gælder akut psykiatri uden bæltefikseringer: vi har reduceret bælterne med 90 %.  Det kræver innovation, høj faglighed og stærke samarbejdsevner. Derfor er det også det, vi søger hos vores nye speciallægelæge. Derimod er det ikke en forudsætning, at du har masser af erfaring: du træder ind i et stærkt og erfarent team. 
 
Vi er et stort universitetshospital i vækst med en lang række ambulante tilbud, døgnåben akutmodtagelse og 145 sengepladser, med 5 intensive afsnit. Vi har lands- og specialfunktioner inden for døvepsykiatri, transkulturel psykiatri og spiseforstyrrelser.  
 
Vi kører med kapacitetsstyring, så vi aldrig har overbelægning, og forbedringskultur så dine forslag altid kan finde den hurtige vej til ledelsen. 
 
Lægerne samles ofte, bl.a. til daglige rent faglige konferencer, undervisning 3 x ugentlig, speciallægemøder og fælles temadage. Du vælger selv om du vil deltage i bagvagtsfunktion eller forskudt tjeneste (Speciallæge i front). 
 
Ansættelse kan både være som afdelingslæge og klinisk overlæge. Den primære tilknytning bliver i de 11 lukkede senge så du (og patienterne) kan få noget kontinuitet. Akuthuset er et samlet hus, hvor målet er den bedste opgaveløsning, så du kan også gå på tværs, være udkørende eller være standin for den afsnitsledende overlæge i perioder. 
Der vil være mulighed for at forske, tage lederuddannelse eller kognitiv uddannelse under ansættelsen. Vi vil gøre vores bedste for, at du har muligheder for et job med udvikling og plads til dine særlige interesser. 
 
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til klinikchef Louise Behrend Rasmussen, telefon 38645171 eller 24948287, mail: louise.rasmussen.11@regionh.dk.
 
Ansøgningsfrist er mandag den 5. marts 2018 kl. 12.00. 
 
Læs mere om PC Ballerup: http://www.psykiatri-regionh.dk/pc-ballerup-job 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Speciallæge til Dagafsnit for Spiseforstyrrelser

Klinik for spiseforstyrrelser

Albertslund
Vil du være speciallæge i et dagafsnit for patienter med anoreksi og bulimi? Psykiatrisk Center Ballerup søger snarest muligt en speciallæge i psykiatri eller tilgrænsende specialer med lyst til faglig udvikling indenfor spiseforstyrrelsesområdet. D...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Overlæge til Kardiologisk Sektion - Medicinsk Enhed - Hvidovre Hospital

Medicinsk Enhed 36.

Vil du være med til, at gøre en forskel på et akuthospital, hvor innovation og patientsikkerhed er i centrum, og vil du bidrage til den faglige udvikling af en hjerteafdeling ? Så er det dig vi søger til vores hjerteafdeling på Amager-Hvidovre Hospi...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Overlæge søges til OPUS team Valby, PC Glostrup

Psykiatrisk Center Glostrup

Brøndby
Overlæge søges per 1 6-2018 til OPUS team Valby, PC Glostrup Hvad tilbyder vi? Vil du være med til at udvikle et OPUS hus på H J Holst vej sammen med erfarne opus kolleger fra i alt 3 OPUS teams, så grib denne enestående chance! Der bliver rig mulig...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Neuroanæstesiologisk Klinik, Rigshospitalet/Glostrup søger overlæge med ansvar for kompetenceudvikling/uddannelse til Glostrupmatriklen. Stillingen er ledig til besættelse den 1. april 2018.

Neuroanæstesiologisk Klinik

Brøndby
Vi søger overlæge i anæstesiologi med bred anæstesiologisk erfaring. Ansættelsen vil være placeret i Neuroanæstesiologisk Klinik, Neurocentret, med primær tjeneste på Glostrupmatriklen. Er du indstillet på at arbejde som anæstesiolog i en spændende ...
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Overlæge til Gynækologisk Klinik

Gynækologisk klinik

København
Juliane Marie Centret En stilling som overlæge i Gynækologisk Klinik er ledige til besættelse. Stillingen ønskes besat pr. 1. maj 2018 eller efter aftale. Overlægen vil have et klinisk arbejdsområde omfattende ledelse af invasiv gynækologisk ultraly...