Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Speciallærer søges


Hørsholm kommune søger en dygtig lærer med interesse og lyst til at arbejde med specialundervisning i A-huset. Der er tale om en tidsbegrænset ansættelse på et år med mulighed for evt. forlængelse. 

A-huset er et skoletilbud til elever med middel til svære udfordringer indenfor ADHD. Vi er en god arbejdsplads med gode kollegaer og med ledelse i huset. 

 

Jobbeskrivelse: 

Du skal kunne varetage undervisning i dansk, matematik og engelsk og bliver en del af A-husets dygtige og engagerede medarbejdergruppe, som består af såvel pædagoger som lærere. 

I Hørsholm kommune arbejder vi lige nu på at skabe nye rammer for specialområdet med henblik på:  

  • at arbejde med et helhedssyn (funktioner frem for diagnoser) på barn og familie
  • mangfoldighed i det fysiske læringsmiljø  
  • udearealer som del af læringsmiljøet   
  • at tilbyde en varieret hverdag, hvor differentiering kan ske på flere lokaliteter med mangfoldig brug af bygninger/lokaler   
  • at etablere et by-dækkende tilbud  
 


Vi tilbyder

Et spændende arbejde, med kontakt til børn, forældre, kolleger og sparringspartnere, som gør arbejdsdagen spændende – ofte udfordrende – og aldrig kedelig :-) 

A-huset er pt. normeret til 21 børn. Pt. er elevgruppen fordelt på 3 afdelinger: indskoling (A1), mellemtrin (A2) og udskolingen (A3). Der er pt. 10 ansatte i huset, som også har en psykolog fra PPR tilknyttet. Vi har endvidere et tæt samarbejde med UU-vejledningen.   

Vi har til huse i en flot gennemrestaureret bygning beliggende overfor Hørsholm Skole.  

Vi ligger 5 min. fra motorvejen, 10 min fra stationen og bus 150S og 500S kører hertil.   

Er du ansat i Hørsholm kommune kan du fx blive medlem af Personaleforeningen, Kunstforeningen, komme med til store fælles arrangementer som f.eks. DHL, Hørsholm løbet, Sjælsø rundt på cykel, foredrag og gå-hjem-møder, leje sommerhuse og få medlemsrabat hos Fitness.dk.   

 

Hvad søger vi? 

Du skal være uddannet lærer og må gerne have interesse og/eller erfaring med specialundervisning.  

Du skal have lyst til at indgå i et tæt samarbejde med elever, forældre, kolleger og kunne arbejde struktureret. Du skal kunne håndtere at dagens program pludselig er et andet end planlagt, have lyst til at arbejde socialpædagogisk og ikke mindst kunne reflektere over egen praksis.  

Vi søger én til ansættelse snarest muligt eller senest fra 1. maj. Ansættelse er foreløbigt begrænset til et år evt. med mulighed for forlængelse. Din løn og andre vilkår forhandles i henhold til overenskomst med baggrund i uddannelse og erfaring.  

Forud for endelig ansættelse i stillingen indhentes børneattest.   

 

Ansøgningen skal være os i hænde snarest muligt og senest tirsdag d. 13/3 kl. 12.00.  

Ansættelsessamtaler forventes at blive afholdt torsdag d. 15 marts.  

 

Mere viden: 

Du er velkommen til at kontakte daglig koordinator af A-huset, Ulla Prip (48496181/48496182), eller viceskoleleder på Hørsholm skole Ane Christine Larsen, (48496105). Rundvisning efter aftale.  

 

Søg sådan: 

Brug link ved siden af annoncen til at søge stillingen eller søg via http://www.horsholm.dk/job. Du vil blive bedt om kontaktoplysninger og om at uploade CV og ansøgning.   

Hørsholm Kommune opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.   

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her