Speciallærer søges


Hørsholm kommune søger en dygtig lærer med interesse og lyst til at arbejde med specialundervisning i A-huset. Der er tale om en tidsbegrænset ansættelse på et år med mulighed for evt. forlængelse. 

A-huset er et skoletilbud til elever med middel til svære udfordringer indenfor ADHD. Vi er en god arbejdsplads med gode kollegaer og med ledelse i huset. 

 

Jobbeskrivelse: 

Du skal kunne varetage undervisning i dansk, matematik og engelsk og bliver en del af A-husets dygtige og engagerede medarbejdergruppe, som består af såvel pædagoger som lærere. 

I Hørsholm kommune arbejder vi lige nu på at skabe nye rammer for specialområdet med henblik på:  

  • at arbejde med et helhedssyn (funktioner frem for diagnoser) på barn og familie
  • mangfoldighed i det fysiske læringsmiljø  
  • udearealer som del af læringsmiljøet   
  • at tilbyde en varieret hverdag, hvor differentiering kan ske på flere lokaliteter med mangfoldig brug af bygninger/lokaler   
  • at etablere et by-dækkende tilbud  
 


Vi tilbyder

Et spændende arbejde, med kontakt til børn, forældre, kolleger og sparringspartnere, som gør arbejdsdagen spændende – ofte udfordrende – og aldrig kedelig :-) 

A-huset er pt. normeret til 21 børn. Pt. er elevgruppen fordelt på 3 afdelinger: indskoling (A1), mellemtrin (A2) og udskolingen (A3). Der er pt. 10 ansatte i huset, som også har en psykolog fra PPR tilknyttet. Vi har endvidere et tæt samarbejde med UU-vejledningen.   

Vi har til huse i en flot gennemrestaureret bygning beliggende overfor Hørsholm Skole.  

Vi ligger 5 min. fra motorvejen, 10 min fra stationen og bus 150S og 500S kører hertil.   

Er du ansat i Hørsholm kommune kan du fx blive medlem af Personaleforeningen, Kunstforeningen, komme med til store fælles arrangementer som f.eks. DHL, Hørsholm løbet, Sjælsø rundt på cykel, foredrag og gå-hjem-møder, leje sommerhuse og få medlemsrabat hos Fitness.dk.   

 

Hvad søger vi? 

Du skal være uddannet lærer og må gerne have interesse og/eller erfaring med specialundervisning.  

Du skal have lyst til at indgå i et tæt samarbejde med elever, forældre, kolleger og kunne arbejde struktureret. Du skal kunne håndtere at dagens program pludselig er et andet end planlagt, have lyst til at arbejde socialpædagogisk og ikke mindst kunne reflektere over egen praksis.  

Vi søger én til ansættelse snarest muligt eller senest fra 1. maj. Ansættelse er foreløbigt begrænset til et år evt. med mulighed for forlængelse. Din løn og andre vilkår forhandles i henhold til overenskomst med baggrund i uddannelse og erfaring.  

Forud for endelig ansættelse i stillingen indhentes børneattest.   

 

Ansøgningen skal være os i hænde snarest muligt og senest tirsdag d. 13/3 kl. 12.00.  

Ansættelsessamtaler forventes at blive afholdt torsdag d. 15 marts.  

 

Mere viden: 

Du er velkommen til at kontakte daglig koordinator af A-huset, Ulla Prip (48496181/48496182), eller viceskoleleder på Hørsholm skole Ane Christine Larsen, (48496105). Rundvisning efter aftale.  

 

Søg sådan: 

Brug link ved siden af annoncen til at søge stillingen eller søg via http://www.horsholm.dk/job. Du vil blive bedt om kontaktoplysninger og om at uploade CV og ansøgning.   

Hørsholm Kommune opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.   

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:23. februar 2018
Udløbsdato:16. marts 2018

Lærer til Usserød Skole foråret 2018

Hørsholm Kommune

Hørsholm
Usserød Skole i Hørsholm søger snarest muligt en uddannet lærer med matematik og gerne musik Vi søger pr. 1. maj 2018 eller snarest derefter en lærer til en fast stilling, der sammen med alle vore nuværende kolleger har lyst til at gøre vores gode s...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:9. marts 2018

Erfaren skolelærer til behandlingsskole

Den Selvejende Institution De Musiske Helhedsskoler

Lærer, 37 timer Den Musiske Helhedsskole søger engageret og erfaren lærer med tiltræden snarest eller senest 1.5.2018. Vi søger 1 lærer til afd. Villa Musica. Afdelingen er en del af Den Musiske Helhedsskole i Hillerød. Vi er en behandlingsskole, de...
Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Dansklærer til ressourcecenter søges

Helsingør Kommune

Dansklærer til ressourcecenter søges Dansklærer til ressourcecenter søges Vi søger en dansklærer til Hornbæk Skoles ressourcecenter. Ressourcecenteret tilbyder støtte og undervisning til elever med særlige udfordringer. Dette kan både ske gennem sep...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

Hellebækskolen søger snarest muligt en matematik- og naturfagslærer til vores ældste elever

Helsingør Kommune

Helsingør
Sammen bliver vi klogere, står der i skolens logo. Vi tror, det er godt for børn at være kloge på både det faglige og på hinanden, og på en måde, der giver mening for den enkelte. Derfor er vores skole baseret på høj faglighed, fællesskab og elevmed...
Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:23. marts 2018

Hillerød Privatskole søger lærer - praktik - LT - ordinært

Hillerød Privatskole S/I

Hillerød
Inden du søger dette job, skal du undersøge om du er berettiget til at få et job med løntilskud. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte dit lokale Jobcenter. Hvis du er blevet henvist til en af Jobcenter s samarbejdspartnere, er det dem du skal spørge...