Specialområde Autisme i Randers søger faglige dygtige kollegaer til Autismeflex

Er du interesseret i at arbejde med en høj grad af faglighed og dokumentation, med fokus på at skabe trivsel, udvikling og forandring for mennesker med autisme?
Så er du måske vores nye kollega.
Autismeflex søger nye kollegaer i faste fuldtidsstillinger snarest muligt.

Autismeflex er en afdeling under Specialområdet Autisme, som er Region Midtjyllands tilbud til målgruppen voksne med autisme.
Vores kerneopgave er at tilbyde og videreudvikle de mest optimale rammer for trivsel, udvikling og forandring til voksne med autisme.

Autismeflex er vores specialiserede og mobile team, som har til huse i administrationen på Provstegade 10 i Randers, men som yder 1:1 bistand i borgerens hjem, der kan ligge med geografisk afstand indenfor regionen.
Målgruppen er normalbegavet borgere med komplekse udfordringer, og en høj grad af kompleksitet i diagnosen indenfor autismespektret. Ofte er diagnosen kombineret med yderligere komorbiditet som psykiatriske diagnoser og misbrugsproblematikker, ligesom flere kan have en dom for kriminalitet.
Det vil være en stor fordel, hvis du har viden om spiseforstyrrelser og selvskadende adfærd eller kommunikativt udfordrende adfærd i kombination med autisme.
Du kan læse mere om Specialområde Autisme og Autismeflex på www.sau.rm.dk

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være

 • individuel bostøtte i borgerens hjem, herunder f.eks. ledsagelse, støtte til rengøring og strukturering etc.
 • kørsel med borgere i minibus
 • samtale og oversættelse af den neurotypiske verdens forståelse.
 • tilrettelæggelse af den faglige indsats sammen med dit team.
 • telefonvagter.
 • dokumentation generelt og resultatdokumentation specifikt.
Vi forventer, at du
 • har erfaring for at arbejde med autisme.
 • er selvstændig og robust, idet en del af bostøtten ydes i borgerens hjem som alene-arbejde.
 • kan bevare overblik og træffe beslutninger i pressede situationer samt arbejde struktureret.
 • vil bidrage til at skabe og fastholde stabilitet i Autismeflex både som kollega og i forhold til indsatsen generelt.
 • er en teamspiller, som ser en styrke i forskellige fagligheder, og som evner at arbejde struktureret og loyalt sammen med teamet i forhold til de aftaler og strategier, som indgås.
 • har kørekort og evt. egen bil til rådighed.
Vi tilbyder
 • at blive en del af stærkt fagligt miljø, hvor fokus er på borgeren individuelt og på faglig udvikling af autismeområdet generelt.
 • an arbejdsplads, hvor det psykiske arbejdsmiljø er i fokus med henblik på at sikre optimale arbejdsbetingelser.
 • at stærkt og specialiseret fagligt miljø, der samarbejder med specialister fra Autismefokus og andre fagpersoner udefra.
 • mulighed for udvikling og udbygning af autismeviden og erfaring.
 • løbende sagssupervision.
 • et godt kollegaskab, hvor trivsel på arbejdspladsen er i fokus, og hvor vi vil hinanden både personligt og kollegialt.
Løn og ansættelsesvilkår
Du er uddannet pædagog.
Der er tale om en fast stillinger 37 timer om ugen. Der vil være skiftende arbejdstider i dagtimer og aftentimer samt rådighedsvagter til kl. 22.30 alle ugens dage. Arbejdstidstilrettelæggelse og løn aftales i henhold til gældende overenskomst på området.

Ansøgningsfristen er den 3. maj, og samtaler gennemføres i løbet af uge 20 og 21.
Hvis du vil vide mere om stillingerne er du velkommen til at kontakte daglig leder Karina Dam Nielsen på tlf.nr. 3031 8805.


Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale
 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Barselsvikar (pædagog) til Dagtilbud Midt

Randers Kommune

Randers
Spændende arbejde med masser af udfordringerDagtilbud Midt søger pr. 01.08.2018 til 31.1. 2019 en barselsvikar (uddannet pædagog) med 32 timer pr uge til Børnehuset Jennumparken i børnehave afdelingen.I Dagtilbud Midt arbejder vi inkluderende og res...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:2. maj 2018

Uddannet pædagog til et barselsvikariat

Randers Kommune

Randers
Uddannet pædagog søges til dagplejenBarselsvikariatSundhed trivsel, læring og udviklingDagplejen i Randers Kommune er en organisation i kontinuerlig udvikling og kendetegnet ved enhøj grad af faglighed. Mange dagplejere er certificerede naturdagplej...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Pædagog, SUA Mosetoft

Mosetoft A - Botilbud

Viborg
Mosetoft søger blandt andet på grund af opnormering 4 pædagoger med gennemsnitlig 37 timer ugentligt. Om specialområdetSpecialområde Udviklingshæmning og ADHD består af en række større og mindre enheder geografisk spredt over regionen: Bygmarken (He...
Indrykket:22. marts 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Barselsvikar som pædagog

Børn & Unge

Viborg
Barselsvikariat som pædagog til Børnehuset Tommeliden, Viborg Pædagogstillingen er på 32 timer pr uge i vores vuggestue. Ansættelse fra 28.maj 2018, eller hurtigst muligt derefter. Vikariatet forventes afsluttet i foråret 2019. Ansøgningsfrist: 7. m...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

Familiekonsulent til flygtningeafdelingen i FamilieCentret Randers

Randers Kommune

Favrskov
Familiekonsulent FamilieCentret, Randers kommune, søger en familiekonsulent til flygtningeafdelingen, 37 timer ugentligt, snarest muligt. Der er tale om dag, aften og weekendarbejde og skiftende arbejdstid. Det er nødvendigt med rådighed over bil. F...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:22. april 2018