Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Specialområde Autisme søger afdelingsleder til Rindbæk i Hedensted

Har du ledelseserfaring, og kan du skabe følgeskab i en igangværende forandringsproces? Og kan du lide at balancere mellem dit lokale råderum som leder og dét at være del af et specialområde, som sætter den overordnede retning? Så har vi måske et job til dig.

Om stillingen
Som afdelingsleder på Rindbæk Hus 2 bliver du en del af et ledelsesteam på tværs af vores afdelinger i Hedensted. Du skal gå forrest i en afdeling, som er nygodkendt af Socialtilsyn Midt, og som derfor har fokus på at videreføre implementeringen af driftsmæssige tiltag til sikker og kvalificeret indsatser af høj faglig kvalitet til gavn for afdelingens autistiske borgere.

På afdelingen er der 15 medarbejdere, heraf tre teams med 3- 4 kollegaer i hvert team,

Du er ansvarlig for den daglige drift og økonomi, og tager ansvar for at arbejde strategisk med din afdeling og samtidig sikre et godt og trygt arbejdsmiljø. Udover  samarbejde med dine lederkolleger på Rindbæk Hus 1 og Toruplund indgår du i gruppen af afdelingsledere sammen med 18 andre dedikerede og engagerede kollegaer, og du referer til viceområdechefen.

Hvem er du?
Du har ledelseserfaring ligesom du har lysten og evnen til at stille dig i spidsen for en afdeling, som har været under forandring.
Du får ansvaret for den daglige og faglige ledelse tæt på kerneopgaven, hvor I sammen formår at skabe følgeskab i en tid med fokus på øget specialisering og kompetenceudvikling.
Du kan se fordelen i at indgå i  samarbejde med det øvrige ledelsesteam på de andre afdelinger i Hedensted, hvor I deler viden og erfaring og drager fordel af de synergier, der ligger i at være flere afdelinger på samme matrikel. Samtidig har du fokus på den borgernære indsats med det formål at sikre borgernes trivsel i hverdagen.

  • Er god til situationsbestemt og værdibaseret ledelse og udviser handlekraft
  • Du er bevidst om at drive socialt tilbud på markedslignende vilkår, og sætter en ære i at være en troværdig og tydelig samarbejdspartner
  • Kan skabe engagement hos dine medarbejdere, og er indstillet på at være en del af et højt fagligt miljø, der kontinuerligt udvikler det specialiserede område
  • Du har fokus på den styrke det giver at være en del af det samlede Specialområde Autisme, herunder at bidrage til et godt samarbejde med vores forskellige samarbejdspartnere internt og eksternt
Det kan vi tilbyde dig
  • Et job hvor du får mulighed for at sætte retning og aftryk og samtidig bliver del af et stærkt fagligt fællesskab sammen med 18 andre afdelingsledere
  • En arbejdsplads, hvor vi prioriterer ledelse gennem god ledelse og styring
  • Et højt fagligt niveau, hvor kompetenceudvikling og specialiserede indsatser er noget, vi er stolte af
  • Du får uddannelsen "Autismepilot" - hvis du ikke allerede har den
  • Løbende vejledning, sparring og støtte fra såvel Specialområde Autismes konsulentafdeling som fra Sekretariatet
Vi arbejder ud fra Specialområde Autisme fælles faglige fundament. Målet med det er at sikre en metodisk, fagligt begrundet praksis, som altid sætter borgeren i centrum.

Vores målgruppe
Rindbæk er en specialiseret afdeling under Specialområde Autisme, Region Midtjyllands tilbud til målgruppen voksne med autisme. Vores kerneopgave er at tilbyde og videreudvikle de mest optimale rammer for trivsel, udvikling og forandring til voksne med autisme.

På Rindbæk Hus 2 bor der aktuelt 8 borgere i egen lejlighed, og de er i alderen 18-70. Alle er mobile, men mange har et begrænset eller intet verbalt sprog og de kan kun i et begrænset tidsrum beskæftige sig selv.

Få mere at vide her: www.sau.rm.dk

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til viceområdechef Janne Martinussen på tlf. 51 23 85 39. 

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfrist er den 22. november og vi forventer at afholde 1. samtale den 24. november (kl. 14-17) og 2. samtale den 26. november (kl. 14-17).

Løn og ansættelsesvilkår
Der er tale om en fast stilling, med løn- og ansættelsesforhold i henhold til overenskomst mellem din faglige organisation og Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Specialområde Autisme

Stillingen er med opstart 1. januar 2021.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.