Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Specialområde Autisme søger daglig leder til Ådalen, Engstien og Seniorhuset i Hinnerup

Har du erfaring fra arbejdet med voksne mennesker med autisme og har du ledelseserfaring? Og vil du være med til at stå i spidsen for en ambitiøs afdeling, der hele tiden skal finde unikke løsninger, der virker for den enkelte borger? Så har vi måske et job til dig – et barselsvikariat  som daglig leder af vores tilbud Ådalen, Engstien og Seniorhuset i Hinnerup.

Om jobbet
Som daglig leder har du, i tæt samarbejde med afdelingslederen, ansvaret for den faglige indsats målrettet vores borgere, og det daglige personaleansvar for 17 medarbejderne.

Dine opgaver

 • Fyldestgørende dokumentation for borgernes tilbud
 • Den faglige og målbare indsats i samarbejdet med vores borgere
 • Samarbejde med kommunale myndigheder og pårørende
 • Økonomiopgaver i ØS
Du understøtter og indgår i tæt samarbejde med din afdelingsleder, og sammen spiller I hinanden gode i de opgaver, som I hver især ansvarer for.

Det kan vi tilbyde dig
 • Engagerede og gode kolleger, som brænder for at gøre en forskel for borgerne
 • En ambitiøs arbejdsplads, hvor vi sætter fokus på alt det, vi kan sammen
 • Vejledning og støtte fra Specialområde Autismes Sekretariat
 • Løbende opkvalificering på interne temadage og kurser
Vi arbejder ud fra Specialområde Autisme fælles faglige fundament. Målet med det er at sikre en metodisk, fagligt begrundet praksis, som altid sætter borgeren i centrum.

Om dig

 • Du har en inddragende og anerkendende ledelsesstil
 • Du kan træffe vigtige beslutninger – også når det skal gå stærkt
 • Du har gode kommunikationsevner – både mundtligt og skriftlig
 • Trivsel og et godt psykisk arbejdsmiljø står højt på din dagsorden
Du har en faglig relevant uddannelse som f.eks. pædagog, ergoterapeut eller lignende og bred praktisk erfaring fra arbejdet med autisme. Det er også en fordel, hvis du har ledelseserfaring eller har varetaget særlige funktioner, der knytter sig til ledelsesområdet,

Om Ådalen, Engstien og Seniorhuset
Ådalen og Engstien er bostøttetilbud med botilbudslignende karakter i form af døgndækning til voksne med autismespektrumforstyrrelser, de fleste med infantil autisme. Botilbuddet fungerer som bofællesskaber og er samtidig selvstændige boligselskaber, hvor borgerne bor til leje på en almindelig lejekontrakt under § 85. Seniorhuset er et botilbud til seniorer med autismespektrumforstyrrelser og er det første af sin art i Danmark – et bosted specialdesignet til netop denne målgruppe. Fælles for borgerne er, at de har brug for meget støtte og rådgivning i hverdagen.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst og aftaler om Ny Løn mellem din fagorganisation og Region Midtjylland.
Der er tale om tidsbegrænset fuldtidsstilling med start 1. januar 2021 - i første omgang til og med juni 2021, dog med stor mulighed for forlængelse.

Vil du vide mere
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Anny Aarup 23 61 76 36 eller stedfortræder Dora Scheiby 23 61 75 53.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er den 22. november 2020, 1. samtale afholdes  25. november og 2. samtale d. 27. november. Mellem 1. og 2. samtale kan der indgå en profilanalyse.
Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.