Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Specialområde Autisme søger nye kollegaer til Viborg

Dannebrogsgade får nye borgere og får brug flere kollegaer.
Vi søger dig som har en social- eller sundhedsfaglig bachelor, du kan være pædagog, ergoterapeut, sygeplejerske eller lign. og kan starte i en fast fuldtidsstilling eller et vikariat pr. 1. april eller gerne før.

Dannebrogsgade er en afdeling under Specialområde Autisme, som er Region Midtjyllands tilbud til målgruppen voksne med autisme. Vi tilbyder varierende støttetilbud med individuelle udviklingsmuligheder og grundlag for et trygt og meningsfyldt voksenliv. Vores kerneopgave er, at tilbyde og videreudvikle de mest optimale rammer for trivsel, udvikling og forandring til voksne med autisme.

Tilbuddet er målrettet voksne, normaltbegavede mennesker med Autisme Spektrum Forstyrrelser, hvis liv yderligere kompliceres af Komorbide lidelser såsom selvskade, spiseforstyrrelser og svær OCD, dette kræver et specialiseret og et særligt tilrettelagt pædagogisk miljø.
Vi vægter tværfaglighed og tværsektorielt samarbejde højt med henblik på at skabe den bedste sammenhæng i det enkelte borgerforløb, vores borgere fordrer et tæt samarbejde med bl. a.Center for spiseforstyrrelser, jobcenter, praktiserende læger, samt psykiatrien.

Du brænder for dit fag, har ambitioner og faglig stolthed. Som person er du først og fremmest professionel med et ønske om, at arbejde med og holde dig orienteret på et område, der er i konstant udvikling. Du har ambitioner både fagligt og personligt. Samtidig har du fokus på det vigtige samarbejde med dine kolleger og på, at der skabes en god kultur og et solidt psykisk arbejdsmiljø.
Det pædagogiske arbejde er baseret på ressource tænkende og anerkendende tilgang. Det faglige fundament basereres på autismepilot uddannelsen. Vi skaber rammer for et fagligt miljø og prioriterer dette højt gennem ugentlige personalemøder, tæt ledelse og mulighed for supervision og sparring.

Vi tilbyder:

 • alle fast ansatte tilbydes autismepilotuddannelse
 • undervisning, vejledning og supervision bliver prioriteret højt og foregår løbende
 • et spændende job med masser af udviklingsmuligheder
 • en arbejdsplads, hvor det psykiske arbejdsmiljø bliver prioriteret højt
 • en organisation med fokus på faglighed og i fortsat udvikling
 • en spændende opgave med teamopbakning fra specialiserede kollegaer, så du altid kan finde faglig sparring og opbakning i dit arbejde med borgerne
Vi forventer at du:
 • opfatter feedback og sparring som en nødvendighed
 • som person er åben, tydelig og kender egne grænse
 • kan arbejde professionelt med dokumentation
 • kan anvende It-udstyr og elektroniske hjælpemidler.(PC, Ipads, Smartphones o.l)
 • motiveres af det komplekse
Det er et ønske at du:
 • flere års specialpædagogisk erfaring, med borgere som har brug for omfattende støtte eller tilsvarende erfaring fra en psykiatrisk afdeling
 • vil indgå i en personalegruppe hvor supervision er et udviklingsværktøj
 • kan og vil arbejde struktureret med individuelle planer og indsatser
Ansøgere med autismeerfaring vil blive foretrukket.

Interesseret?
Vi håber du er blevet nysgerrig på stillingerne – har du uddybende spørgsmål er du velkommen til at kontakte daglig leder Jane Mark Jensen på  30 74 28 06.

Søg stillingen senest den 15. februar
1. samtale afholdes den 22. februar og evt. 2. samtale den 23. februar.

Ansættelsesstart er den 1. april 2018, men gerne tidligere hvis muligt..
Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst og aftaler om Ny Løn.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale
 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her