Specialområde Autisme søger sygeplejerske

Højskolebakken i Skals søger  sygeplejerske til en fast fuldtidsstilling med start 1. juni, eller meget gerne tidligere.

Højskolebakken i Skals er en afdeling under Specialområde Autisme, som er Region Midtjyllands tilbud til målgruppen voksne med autisme.
Vores kerneopgave er, at tilbyde og videreudvikle de mest optimale rammer for trivsel, udvikling og forandring til voksne med autisme.

Tilbuddet er målrettet til voksne, normaltbegavede mennesker med Autisme Spektrum Forstyrrelser, hvis liv yderligere kompliceres af problemskabende adfærd, en psykiatrisk overbygning og/eller dom til behandling og som har brug for et særligt tilrettelagt miljø.
Vi vægter tværfaglighed og tværsektorielt samarbejde højt med henblik på at skabe den bedste sammenhæng i det enkelte borgerforløb. Vi er derfor i tæt samarbejde med Klinik for Retspsykiatri, lokalpsykiatrien, visiterende myndighed, kriminalforsorgen, pårørende ect.
Læs mere om os på: www.sau.rm.dk

Du brænder for dit fag, har ambitioner og faglig stolthed.
Du har ambitioner både fagligt og personligt. I dit arbejde som sygeplejerske er du først og fremmest professionel, med et ønske om at arbejde med og holde dig orienteret på et område, der er i konstant udvikling.
Du har fokus på, og ser vigtigheden af samarbejdet med dine kolleger og du bidrager til, at vi sammen opretholder den gode kultur og det solide psykiske arbejdsmiljø på Højskolebakken.
Arbejdet på Højskolebakken er struktureret og bygger på TEACCH, Studio3/deeskalerende tilgang, adfærdsbehandlende principper, pædagogiske indsatser samt det der ligger mellem det pædagogiske og det psykiatriske.

Vores forventninger til dig

 • du opfatter feedback og sparring som en nødvendighed og et udviklingsværktøj.
 • du kan se dig selv i et arbejdsfelt som ligger mellem det pædagogiske og det psykiatriske
 • du er indstillet på at undervise nyansatte og vikarer i medicin håndtering.
 • du bidrager til at udvikle et tværfaglig samarbejde.
 • at du har forholdt dig til det at have skiftende arbejdstider, herunder døgnarbejde med rådighedstjeneste samt arbejde hver 2. weekend (der kan dog laves aftale om ikke at have døgnarbejde)
Vi tilbyder
 • autismepilotuddannelse til alle fastansatte, der udover relevante kurser i psykiatrisk sygepleje efter behov og aftale.
 • undervisning, vejledning og supervision ved psykolog bliver prioriteret højt og foregår løbende
 • et spændende job med masser af udviklingsmuligheder
 • en arbejdsplads, hvor psykiske arbejdsmiljø bliver prioriteret højt
 • en organisation med fokus på faglighed og i fortsat udvikling
 • en kollega gruppe bestående at pædagoger, ergoterapeuter, sygeplejersker, social og sundhedsassistenter samt psykolog.
Arbejdsopgaver
 • botræning
 • ledsage borgeren i forbindelse med lægebesøg, indlæggelser, div. møder
 • arbejde med personlig udvikling hos borgeren
 • socialfærdighedstræning
 • støtte borgeren i hensigtsmæssig adfærd
 • samarbejde med psykiatrien, kriminalforsorg, kommuner, forældre o.l.
 • udarbejdelse af individuel indsats, herunder div. støttesystemer
 • skriftlig dokumentation
Særligt for sygplejersker på Højskolebakken
I samarbejde med øvrigt sundhedspersonale har du fokus på og ansvar for:
 • behandling af UTH'er
 • medicinansvarlig
 • give nyansatte samt vikarer introduktion/undervisning til medicin
 • tovholder på somatiske problemstillinger
Yderligere spørgsmål til stillingerne i Skals bedes rettet til daglig leder Charlotte Grove på tlf. 24 98 36 72 eller afdelingsleder Suzanne Thomassen 21 66 35 03.

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst og aftale om Ny løn. Ansættelsen sker ved Region Midt med tjeneste indtil videre ved Specialområde Autisme.

Ansøgningsfrist er den 29. april (midnat)
Samtaler afholdes uge 14

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale
 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Sygeplejerske til aftenvagtsteam

Social, Sundhed & Omsorg

Viborg
Har du mod på et job med udfordringer, mulighed for faglig udvikling i en varieret hverdag og fantastiske kollegaer? så det dig vi mangler. Trives du med udfordringer, komplekse opgaver og faglig udvikling af dine kompetencer? Brænder du for et arbe...
Indrykket:4. april 2018
Udløbsdato:22. april 2018

Er du sygeplejerske, social og sundhedsassistent eller social og sundhedshjælper?

Skive Kommune

Viborg
Brænder du for at yde den bedste pleje og omsorg? Så bliv en del af holdet!Pleje Omsorg i Skive Kommune er på udkig efter nye kollegaer, der vil være med til at sikre borgernes sundhed og trivsel. Om du er nyuddannet, har mange års erfaring eller er...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Sygeplejerske

Hjemmepleje- og Hverdagsrehabilitering - Distrikt Vesterparken/Nat

Viborg
Sygeplejerske til Hjemmeplejen Viborg Kommune HJEMMEPLEJEN VESTERPARKEN Trives du med udfordringer, komplekse sygeplejefaglige opgaver og udvikling af dine kompetencer? Brænder du for et arbejde i tæt samarbejde med borgeren i borgerens eget hjem? S...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

Vikariat til Område Nord sygeplejen

Herning Kommune

Herning
Sygeplejerske til Sygeplejeområdet Nord, Herning Kommune.Vi søger en fagligt velfunderet kollega som er frisk på at påtage sig et vikariat fra d. 1. juni 2018 til 31. december 2018.Stillingen i blandede vagter vil være med dækning af dagvagter, men ...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:20. maj 2018

Sygeplejerske til Ortopædkirurgi, Regionshospitalet Viborg

Ortopædkirurgi

Viborg
1 fast stilling og 1 vikariat som sygeplejerske ved Hospitalsenhed Midt, Ortopædkirurgi, Regionshospitalet Viborg, er ledig til besættelse 1. juni 2018. Vikariatet løber til 31. december 2018.Stillingerne er fuldtidsstillinger på 37 timer pr. uge og...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:22. april 2018