Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Specialpædagog til Dagtilbud Sønderborg City, Børnehuset Himmelblå

Dagtilbud Sønderborg City søger pr. 1. juni 2021 1 specialpædagog 35 timer med indmødested Børnehuset Himmelblå

Dagtilbud Sønderborg City består af 14 institutioner samt dagplejen i området Ahlmann/Humlehøj/Sønderskov/Ulkebøl.

Vi er organiseret med en dagtilbudsleder, en souschef, et team bestående af 13 daglige pædagogiske ledere, der hver især varetager den daglige pædagogiske ledelse i de enkelte afdelinger samt 2 specialister i administrationen.

Dagtilbud Sønderborg City har fokus på inkluderende fællesskaber og pædagogisk udvikling. Der igangsættes et læringsforløb for alle ansatte med start i efteråret 2020.

Ved ansættelse prioriteres mangfoldighed inden for alder/kompetence/specielle egenskaber og køn.

Der rettes fokus på kompetencer i forhold til vidensdeling og undervisning, da der skal åbnes op for muligheden for, at man som ansat i Dagtilbud Sønderborg City kan komme ud og bidrage med sin viden i de andre afdelinger

Børnehuset Ulkebøl Special består af 3 specialgrupper beliggende i hhv. Ulkebøl, med plads til 16 børn, samt Broager og Nordborg begge med plads til 6 børn. Specialpædagogerne er ansat i Børnehuset Ulkebøl Special, og vil oftest være fast tilknyttet en af de 3 børnehaver. Dette ud fra et perspektiv om altid at have de rigtige kompetencer tilstede der, hvor barnet har brug for det. For dig som nyansat betyder det, at du har mulighed for at være med til at forme, skabe og sætte specialpædagogikken i fokus gennem tæt samarbejde med pædagogerne fra de almenpædagogiske tilbud, idet vi i Sønderborg Kommune vægter inklusionen højt.

Vi forventer du er:

  • Udviklingsparat og interesseret i faglig og personlig udvikling
  • Kompetent til at formulere dig både skriftligt og mundtligt
  • Positiv og konstruktiv deltagende i det tværfaglige samarbejde
  • Selvstændigt arbejdende samt med gode evner til at samarbejde med hele institutionen
  • Anerkendende i din tilgang til både børn, forældre og kollegaer
  • Positivt og rummelig i dit menneskesyn
  • Åben, selvstændig, initiativrig og ærlig
  • Opmærksom på forældreinvolvering og arbejdet med inkluderende udviklingsfællesskaber
  • Opmærksom på kerneopgaven

Børnehuset Himmelblå er karakteristisk ved, at vi hele tiden arbejder med at sætte fagligheden i spil, så vi får fokus på en anerkendende tilgang og ansvarligheden for en god relation, samt aktiviteter sammen med børnene der styrker deres udvikling.

I huset samarbejder vi altid målrettet med vores specialgruppe, hvor vi arbejder målrettet på at inkludere børnene herfra i husets øvrige grupper. Derfor er det vigtigt, at du kan se dig selv som en aktiv del i det inkluderende pædagogiske arbejde. Det betyder, at du skal være faglig, tydelig og villig til hele tiden at arbejde med den pædagogiske praksis, så den til stadighed er afpasset børnenes behov.

Vi synes det er en styrke, at vi er forskellige og kan bidrage med vore forskellige kompetencer til gavn for børnene. Vi er en profilinstitution, under profilen ”Udeliv”. Dette tænkes som livet udenfor institutionen, ikke kun naturen, men også det at deltage i forskellige kulturelle begivenheder, være aktive i nærmiljøet, samt skabe forskellige læringsmiljøer på legepladsen m.m.

Vi ser os som et børnehus i god drift. Vi er erfarne og dygtige medarbejdere, en dejlig børnegruppe og har en positiv og understøttende forældrekreds. Vi har gode fysiske rammer både inde som ude. Vi ejer en bus samt en skurvogn, som giver os nogle unikke muligheder for at komme ud i naturen.

Ved ansættelse rettes fokus på kompetencer i forhold til specialpædagogisk viden, erfaring med arbejdet omkring børn med særlige behov og arbejdet med inklusion.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Daglig Pædagogisk Leder - Special: Tina Smidemann 27904564 eller Daglig Pædagogisk Leder - Himmelblå: Karina Franson Møller 27904613.

Ansøgningen skal være os i hænde senest onsdag d. 14 april 2021

Samtaler vil foregå mandag d. 27 april 2021.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.