Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Specialpædagog til et ambitiøst Heltidstilbud på Mølleholmskolen

Er din store passion at arbejde læringsorienteret med børn med kognitive udfordringer og udviklingshæmning? Får du lys i øjnene ved tanken om varierende pædagogiske opgaver i en todelt stilling, hvor du primært er tilknyttet mellemtrinet og samtidig har 8 timer/ugen i vores interne ungdomsklub? 

Så bliv en del af vores socialpædagogiske skoletilbud på Mølleholmskolen og vær med til at:

  • Understøtte udviklingen af elevernes dannelse.
  • Skabe en struktureret hverdag ud fra børnenes færdigheder.
  • Tage del i et professionelt narrativt arbejdsmiljø
I Heltidstilbuddet samarbejder vi omkring at skabe udvikling for det enkelte barn
I Heltidstilbuddet på Mølleholmskolen er vi er en kollegagruppe på 28 pædagoger, 11 lærere, 3 pædagogiske medarbejdere og 2 ledere. Vi er normeret til 48 børn og unge i alderen 6-18 år, hvor flertallet af børnene er fysisk selvhjulpne og har et aktivt verbalt sprog – dog sjældent aldersvarende.

Hos os er undervisningen og de socialpædagogiske aktiviteter flettet sammen over hele dagen, hvor lærere og pædagoger arbejder tæt sammen omkring det enkelte barns udvikling af de skolefaglige, personlige og sociale kompetencer. Vi arbejder med det narrative i praksis – både i forhold til elever, forældre og hinanden.

Mellemtrinnet i Heltidstilbuddet
Dit primære arbejde er på heltidstilbuddets mellemtrin, hvor der er 4-6 glade elever i alderen 9-14 år har deres daglige skolegang i klassen. Du bliver samtidig en del af en stabil og erfaren kollegagruppe på 4 medarbejdere - bestående af én lærer og tre pædagoger.   

I kollegagruppen samarbejder I omkring at skabe en struktureret dagligdag for eleverne, der sætter rammerne for elevernes udvikling. Det er vigtigt, at du kan skabe smittende begejstring, er entusiastisk og har gå-på-mod ift. at varetage en undervisende funktion i dagligdagen.

Ungdomsklubben der emmer af en ’hæng-ud-ungdoms-kultur’
Du bliver tilknyttet ungdomsklubben 8 timer/ugen svarende til 2 aftener med arbejdstider til klokken 20:00. Du bliver en del af en erfaren og fasttømret kollegagruppe på 4-5 mænd og kvinder i alle aldre. Vi har altid en pædagogisk plan for de aktiviteter, som vi igangsætter og har lavet det nødvendige strukturerede forarbejde.  

Sammen med os kommer du til at skabe en hyggelig atmosfære og et godt socialt liv med de 10-15 unge brugere af ungdomsklubben. Vi har en afslappet kultur, hvor vi sammen laver mad, spiller billard eller laver bordtennisturneringer.

Dine interesser
Du er måske vild med fodbold, svømning, idræt – du kan lide udeliv og synes ”spejder” skal være vores nye fag. Du kan lide vekslen mellem det strukturerede læringsmiljø hvor dansk, matematik og engelsk er i centrum – og et opbyggende socialpædagogisk børneliv hvor relationsdannelsen er centralt. Du kan lide at følge eleverne fra børn på vej mod et spirende ungdomsliv.

Vi sætter en dyd i høj faglighed
Du bliver en del af et dedikeret medarbejderteam med forskellige styrker og fagligheder, der ser det tætte samarbejde og faglig sparring som essentielt for arbejdet. Vi er nysgerrige, åbne og reflekterer sammen over vores pædagogfaglige praksis – og du ved ligeledes, hvorfor du handler, som du gør og tør sætte din egen praksis til diskussion.

Vi har et højt fagligt niveau, er engageret socialpædagogisk og tilegner os hele tiden ny viden på feltet. Vi udvikler vores faglige fællesskab på tværs af teamet én mandag om måned, hvor vi får fagligt sparring i form af oplæg eller supervision.

Du er en eftertragtet samarbejdspartner med flair for kommunikation
Dine samarbejdsevner er i top. Du giver glædeligt en hjælpende hånd med, når behovet melder sig. Det er samtidig vigtigt, at du har lyst til at blive en del af vores netværksskabende miljø, der er en del af vores fundament.  

Du lægger vægt på en positiv tilrettevisende og anerkendende kommunikation, hvor du smidigt navigerer mellem kommunikationsformer såsom tegn til tale, KAT-kassen eller visualisering.

Bliv en del af en kultur, hvor vi tager hånd om hinanden
Du bliver tilknyttet en mentor, der sørger for at klæde dig på, så du kommer godt ind i jobbet, opgaverne og kulturen. Hos os får du en tilgængelig afdelingsleder med en tillidsbaseret tilgang til ledelse, der lægger vægt på altid at have en åben dør, der indbyder til dialog.

Yderligere oplysninger  
Jobbet er på 37 timer ugentligt med tiltrædelse pr. 1. januar 2021 - med mulighed for tidligere start.

Dit primære arbejde er i skoleregi på mellemtrinnet, hvor arbejdstiderne er indenfor tidsrummet 08:00- 15:30 mandag, onsdag og fredag – dog med en månedlig dag til klokken 18:30. Tirsdag og torsdag er du tilknyttet ungdomsklubben, hvor arbejdstiden er til klokken 20:00. 

Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn. I forbindelse med ansættelse, indhentes der børne- og straffeattester samt referencer fra tidligere ansættelser.
 
Ansøgningsfristen er søndag d. 22. november 2020
Vi forventer at afholde samtaler i uge 48.

Ansøgning, CV, og anden relevant dokumentation skal sendes elektronisk.
 
Hvis du vil vide mere eller har lyst til at besøge os, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Dorte Ørbæk på tlf. 2014 90 34. Du kan også læse mere om Mølleholmskolen og Heltidstilbuddet på vores hjemmeside.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.