Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Specialpædagog til gruppeordningen på Kratbjergskolen, afd. Engholm

Gruppeordningen på Kratbjergskolen, afd. Engholm søger en pædagog med specialpædagogisk erfaring til tiltrædelse 1. marts 2020 eller hurtigst muligt.

Om stillingen
På afdeling Engholm er målgruppen normaltbegavede børn, som udviser vanskeligheder ift. opmærksomhed, koncentration, impulsivitet og eksekutive funktioner i det hele taget, herunder ift. adfærds- og emotionel regulering.  
 
Pædagogikken i tilbuddet er tilpasset den respektive målgruppe og ikke mindst den enkelte elevs behov. Pædagogikken bygger på kontinuitet, forudsigelighed og genkendelighed, og den vil være kendetegnet ved fast struktur med dagsprogrammer, ugeskemaer og årsplaner.
 
Vi tager udgangspunkt i barnets styrkesider, motivation, og der arbejdes i varierende grad med alternative kommunikationsformer og forståelses­fremmende strategier i form af visualisering og konkretisering. Vi arbejder med gentagelse, forberedelse ved skift, hjælp til følelses- og adfærds­mæssig regulering osv. Der er et tæt samarbejde mellem skole og hjem.
 
Gruppeordningen på afd. Engholm er delt i to grupper indskoling og mellemtrin. Som ansat i gruppeordningen forventes det, at man kan arbejde i begge grupper. Den aktuelle stilling er i indskolingsgruppen, og arbejdstiden vil ligge både i skoletid og i SFO’en.
 
Om dig
Vi søger en pædagog, der har:
 

  • Erfaring med specialpædagogisk arbejde med elever, der har et specialpædagogisk behov
  • Erfaring med at arbejde med læring i anderledes rammer end skolerammen (bl.a. skole ud af huset)
  • Erfaring med at støtte udfordrede elever i undervisningen
  • Stærke relationskompetencer både i arbejdet med elever og forældre
  • Mod på at give eleverne handlestrategier, selv når der er modstand
  • Lyst til at arbejde med elevernes omgivelser og finde ressourcer og muligheder
  • Mod på at indgå i et forpligtende forældre arbejde
  • Et eksternaliserende sprogbrug, når vi taler og beskriver vores dygtige børn
     
Vi søger desuden en pædagog, der har lyst til at indgå i et ambitiøst projekt om at implementere Kratbjergskolens fælles ambition om, at alle børn, der går på Kratbjergskolen lærer, trives, dannes og bliver klar til, hvad livet senere byder.
 
Vi leder efter kolleger, der bidrager positivt ind i et forpligtende samarbejde med gode kolleger om børnenes læring, trivsel og dannelse. Vi forventer, at I værdsætter og fungerer godt i et tæt teamsamarbejde med de øvrige medarbejdere.
 
Om os
På Kratbjergskolen tør vi udfordre de gængse rammer. Vi har personale, der brænder for deres arbejde og dagligt glæder sig til at undervise og samarbejde.
 
Vi har fokus på at gøre alle børn parate i samarbejde med forældre. Parat til alt fra skole og videre uddannelse, til livet og verden. Børn gør det bedste, de kan. Vi tager dem i hånden og viser vejen.
 
Skolen er kendetegnet ved at have en engageret forældrekreds, der aktivt deltager i skolens liv, samt en ambitiøs og udviklingsorienteret bestyrelse og personalegruppe.
 
Kratbjergskolen er en distriktsskole, som består af afdeling Engholm, afdeling Ravnsholt og afdeling Kongevejen. Afdeling Ravnsholt en er 2-sporet med ca. 500 elever fra 0.–9. klasse, opdelt i 3 afdelinger. Afdeling Engholm er en 3-sporet skole med ca. 700 elever fra 0.-9. klasse, opdelt i 3 afdelinger. Afdeling Kongevejen er et kommunalt alternativt folkeskoletilbud til unge fra 13 til 17 år.  Afdeling Kongevejen er normeret til 23 elever.
 
Kratbjergskolen har en god beliggenhed op til skov og grønne områder, og vi er nemme at nå med offentlige transportmidler. Skolen er velfungerende med gode traditioner for både børn og personale, hvor engagement, tillid og faglighed er nøgleord.

Allerød Kommune er en arbejdsplads med en høj social kapital. Vi vægter tværfagligt samarbejde og medindflydelse på egen hverdag højt.
 
Løn og ansættelsesvilkår
Løn – og ansættelsesvilkår bliver fastsat efter gældende overenskomst for pædagoger og forhåndsaftale. 

Du er velkommen til at kontakte Jamil Sheikh, der er daglig leder for gruppeordningen Engholm, på 31333433.
 
Vi indhenter referencer inden tilbud om ansættelse. Forud for endelig ansættelse vil der blive indhentet straffeoplysninger og børneattest.
 
Du søger stillingen digitalt via linket i annoncen senest søndag den 17. januar 2020. Uddannelsesbevis, dokumentation for tidligere erfaring og andre relevante bilag uploader du separat med din ansøgning.
 
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 3.
 
Vi glæder os til at modtage din motiverede ansøgning.


Allerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland i en smuk og varieret natur. Kommunen har over 25.500 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen. Der går S-tog hver 10. minut fra Allerød Station.

Kommunen har ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles værdisæt om åbenhed, respekt og troværdighed. Dialog og samarbejde er nøgleord, der kendetegner god ledelse i Allerød Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder.

Allerød Kommune er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.