Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Specialpædagoger til mellemtrinnet i Heltidstilbuddet - et socialpædagogisk skoletilbud på Mølleholmskolen

…. 2 dejlige kollegaer har fundet nye udfordringer efter mere end 10 år på arbejdspladsen.

Vil du være med til at arbejde læringsorienteret med børn med kognitive udfordringer og udviklingshæmning? Brænder du for at skabe udvikling for både eleverne og dig selv i tværfaglige samarbejder? Så bliv en del af vores heltidstilbud og vær med til at:

  • Understøtte udviklingen af elevernes dannelse.
  • Skabe en struktureret hverdag ud fra børnenes færdigheder.
  • Tage del i et professionelt narrativt arbejdsmiljø
I Heltidstilbuddet samarbejder vi omkring at skabe udvikling for det enkelte barn
I Heltidstilbuddet på Mølleholmskolen er vi er en kollegagruppe på 28 pædagoger, 11 lærere, 3 pædagogiske medarbejdere og 2 ledere. Vi er normeret til 48 børn og unge i alderen 6-18 år, hvor flertallet af børnene er fysisk selvhjulpne og har et aktivt verbalt sprog – dog sjældent aldersvarende.

Hos os er undervisningen og de socialpædagogiske aktiviteter flettet sammen over hele dagen, hvor lærere og pædagoger arbejder tæt sammen omkring det enkelte barns udvikling af både de skolefaglige, personlige og sociale kompetencer. Vi arbejder med det narrative i praksis – både i forhold til elever, forældre og hinanden.

Mellemtrinnet i Heltidstilbuddet
Stillingen er i heltidstilbuddets mellemtrin, hvor der er 4-6 glade elever i alderen 9-14 år har deres daglige skolegang i klassen. Du bliver samtidig en del af en stabil og erfaren kollegagruppe på 4 medarbejdere - bestående af én lærer og tre pædagoger.   

I kollegagruppen samarbejder I omkring at skabe en struktureret dagligdag for eleverne, der sætter rammerne for elevernes udvikling. Det er vigtigt, at du kan skabe smittende begejstring, er entusiastisk og har gå-på-mod ift. at varetage en undervisende funktion i dagligdagen.

Vi sætter en dyd i høj faglighed
Du bliver en del af et dedikeret medarbejderteam med forskellige styrker og fagligheder, der ser det tætte samarbejde og faglig sparring som essentielt for arbejdet. Vi er nysgerrige, åbne og reflekterer sammen over vores pædagogfaglige praksis – og du ved ligeledes, hvorfor du handler, som du gør og tør sætte din egen praksis til diskussion.

Vi har et højt fagligt niveau, er engageret socialpædagogisk og tilegner os hele tiden ny viden på feltet. Vi udvikler vores faglige fællesskab på tværs af teamet én mandag om måned, hvor vi får fagligt sparring i form af oplæg eller supervision.

Du er en eftertragtet samarbejdspartner
Dine samarbejdsevner er i top. Du giver glædeligt en hjælpende hånd med, når behovet melder sig, og du formår samtidig at trække på dine kollegers styrker. Du ser det tætte forældresamarbejde som en fordel for børnenes trivsel. Det er samtidig vigtigt, at du har lyst til at blive en del af vores netværksskabende miljø, der er en del af vores fundament.  

Du strukturerer dagligdagen og har flair for positiv kommunikation
Det falder dig naturligt at skabe og indgå i en struktureret hverdag og ved, at det er forudsætningen for en velfungerende dagligdag. Du lægger vægt på en positiv tilrettevisende og anerkendende kommunikation, hvor du smidigt navigerer mellem kommunikationsformer såsom tegn til tale, KAT-kassen eller visualisering.

Bliv en del af en kultur, hvor vi tager hånd om hinanden
I opstartsfasen bliver du tilknyttet en mentor, der sørger for at klæde dig på, så du kommer godt ind i jobbet, opgaverne og kulturen. Vi har en tilgængelig afdelingsleder med en tillidsbaseret tilgang til ledelse. Hun lægger vægt på, at hendes dør altid er åben, hvis vi har behov for det.

Yderligere oplysninger  
Stillingerne er på 32 timer i ugen med tiltrædelse pr 1. marts 2021 - med mulighed for tidligere start

Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn. Vi indhenter straffe- og børneattest samt referencer fra tidligere ansættelser i forbindelse med ansættelse.

Ansøgningsfristen er torsdag den 14. januar 2021
Vi holder løbende samtaler.

Ansøgning, CV, uddannelsespapirer og anden relevant dokumentation sendes elektronisk via kommunens e-rekrutteringssystem.

Hvis du vil vide mere eller har lyst til at besøge os, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Dorte Ørbæk på 2014 9034. Du kan også læse mere om Mølleholmskolen hjemmeside.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.