Specialpædagoger til Solen 32 - 37 timer om ugen

Da Solen udvider vores tilbud med yderligere 7 pladser og vi samtidig har mange af vores ansatte på vej til eller på barsel, søger vi fagligt ambitiøse, udviklingsorienterede og robuste specialpædagoger til Vejle Kommunes specialinstitution under dagtilbud. 

Om jobbet
Spændende og udfordrende pædagogstillinger inden for specialområdet i et dagtilbud for børn med særlige behov for støtte og behandling.
Det drejer sig både om barselsvikariater og faste stillinger.

Tiltrædelse 1. november 2020.

Vi forventer af dig
Som pædagog i Solen er man en vigtig samarbejdspartner i et team, som i fællesskab tager ansvar for, at løse opgaverne omkring, at støtte alle børnene i forhold til deres læring, udvikling og trivsel.
Ud over erfaring med arbejdet med målgruppen efter endt pædagoguddannelse, fokuserer vi på følgende medarbejderkompetencer, som vi forventer, at du kan score dig selv højt på:

• Sætter retning: Du skaber de bedste resultater ud fra fagligt definerede mål og metoder og du støtter op om beslutninger, som er taget i fællesskab med ledelse, kollegaer og forældre.
• Eksekverende: Du viser ansvarlighed og ihærdighed for at opnå de aftalte mål. Du er initiativrig og følger opgaverne til dørs. Når der opstår udfordringer i opgaveløsningen, søger du relevant inspiration, hjælp, sparring m.m. hos ledelse, kollegaer, konsulenter eller andre. 
• Koordinerende: Du tænker tværprofessionelt og arbejder sammen med andre for at skabe den bedst mulige løsning af kerneopgaven. Du tager medansvar for gode, professionelle relationer, bl.a. til børnene, forældrene, ledelsen, kollegaer og eksterne samarbejdspartnere. 
 Frigøre energi: Du er en positiv og konstruktiv kollega, der bidrager til et stærkt team og hele tiden arbejder med udvikling af praksis for at opnå gode resultater.
 Refleksionsevne: Du er reflekterende overfor egen og andres praksis og du forstår, at omsætte nye erkendelser til evt. ændring af praksis.
• Fleksibilitet: Du har en høj grad af omstillingsparathed og får energi af udvikling og forandringer, både i dagligdagen og i forhold til Solens organisering.
• Robusthed: Du kan navigerer i mange forskellige spændingsfelter, dilemmaer og paradokser og får netop energi af, at opgaverne kalder på noget særligt og indeholder kompleksitet.

Vi tilbyder dig
• At kunne arbejde specialpædagogisk med nogle dejlige og livsbekræftende børn i alderen 0 – 6 år.
• Ansættelse i en organisation som har fokus på konstant udvikling af praksis, med henblik på, at sikre de bedste betingelser for at støtte børnenes læring, udvikling og trivsel ud fra den enkeltes ressourcer og potentialer.
• At blive en del af en personalegruppe med høj faglighed, bred faglig viden, lyst til vidensdeling.
• At blive en del af et tværprofessionelt samarbejde med kerneopgaven som omdrejningspunkt.
• Mulighed for faglig og personlig udvikling.
• I fællesskab med kollegaer og ledelse at arbejde ud fra Vejle Kommunes personalepolitiske værdier:
• Sig det!
• Giv anerkendelse!
• Brug de frie rammer!
• Spil hinanden gode! 

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst og lokal løn

Om os
Specialinstitutionen Solen er en kommunal institution med plads til ca. 38 børn med nedsat fysisk og/eller psykisk funktionsevne i alderen 0-6 år.

Alle børnene har brug for alsidig støtte, behandling og vejledning for at kunne bruge og udvikle deres potentialer i forhold til praktiske, sociale, emotionelle, kognitive, motoriske og kommunikative færdigheder.

Det pædagogiske udgangspunkt er det enkelte barns behov og lyst til læring, hvorfor ressourcetænkning, omsorg, anerkendelse, inddragelse og motivation er en naturlig del af den daglige intervention. Vi anser forudsigelighed, stabilitet, tryghed, tilpasse forstyrrelser og det at være en del af et børnefællesskab, som vigtige betingelser for børnenes læring, udvikling og trivsel.

Personalegruppen består af:
1 institutionsleder, 1 souschef, 18 pædagoger, 1 fysioterapeut, 1 psykomotorisk terapeut, 1 pædagogisk assistent, 2 pædagogstuderende, 1 husassistent samt 1 kontorassistent.

Flere oplysninger
Flere oplysninger kan fås via mail til institutionsleder Tina Hjorth på mail:TIHHO@vejle.dk.
Vi modtager ikke besøg og telefonopkald vedr. stillingerne, da det skaber mange for mange forstyrrelser for børnene i Solen.
 
Du kan læse mere om os på www.SOLEN.vejle.dk

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er 20. september 2020
Vi holder samtaler 29. september 2020

Børneattest
Vi indhenter børne- og offentlig straffeattest. 

Send din ansøgning
Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”Send ansøgning”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.

Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.
Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter.


 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Pædagog

Den Almennyttige Fond Hadruplund

Hundslund
Hadruplund søger 1 uddannet pædagog eller en der har pædagogisk erfaring, der kan hjælpe til med at lukke vagter når det faste personale skal holde ferie og er på kursus og uddannelse. Der arbejdes ikke efter en fast vagtplan, og arbejdet er fortrin...
Indrykket:14. september 2020

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Pædagog

Den Almennyttige Fond Hadruplund

Hundslund
Hadruplund søger 1 uddannet pædagog eller en der har pædagogisk erfaring, der kan hjælpe til med at lukke vagter når det faste personale skal holde ferie og er på kursus og uddannelse. Der arbejdes ikke efter en fast vagtplan, og arbejdet er fortrin...
Indrykket:14. september 2020