Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Specialpædagogisk konsulent til Nota

Er du nysgerrig og lærenem? Har du kendskab til tilgængelighed i digitale tekster og erfaring med undervisning? Så er du måske vores kommende specialpædagogiske konsulent. I Notas Digitale Produktion omdannes såvel fag- som skønlitteratur til bøger, som ordblinde og blinde kan læse. Vi laver tilgængelige e-bøger, lydbøger eller bøger i punktskrift. Som specialpædagogisk konsulent er du med til at sørge for, at Notas medlemmer får adgang til de bøger, som er nødvendige for, at de kan studere, arbejde eller læse i deres fritid.Om jobbet

Som specialpædagogisk konsulent gør du elementer af en tekst tilgængelig, som synshandikappede ikke umiddelbart har adgang til. Det vil ofte være figurer, tabeller, billeder og lignende, der skal formidles på en pædagogisk og enkel måde.

Et andet væsentligt element i jobbet som specialpædagogisk konsulent, er at du hele tiden har blik for, hvordan processer og produkter kan forbedres, så Notas synshandikappede brugere får et godt produkt uden unødig ventetid.Om dig

  • Du har undervisningserfaring og en faglig relevant lang videregående uddannelse.
  • Du har en bred faglig viden og indsigt i flere fag.
  • Du har ballast inden for sprog med et andet alfabet, end det latinske.
  • Du har en god IT-forståelse og nemt ved at lære nye webteknologier – det vil være en fordel, hvis du har arbejdet med html og EPUB.
  • Du behersker engelsk i skrift og tale på et højt niveau.
  • Du er analytisk og struktureret i din opgaveløsning, elsker at arbejde med detaljer og kan godt lide at "nørde" lidt med dine ting.
Det vil være en stor fordel, hvis du har kendskab til blindeområdet, men det er afgørende, at du har lysten til at dygtiggøre dig inden for området.Nota tilbyder

  • en moderne arbejdsplads med en flad struktur og højt til loftet
  • et meningsfyldt arbejde med Notas 180.000 glade medlemmer
  • et selvstændigt arbejde med mulighed for indflydelse
Du bliver en del af Notas Digitale produktion, som er førende inden for digital tilgængelighed.

Som en del af Nota vil du få kollegaer med mange forskellige baggrunde, og sammen arbejder vi hver dag på at gøre livet lettere for mennesker med læsevanskeligheder.Lyder det som noget for dig?

Så send en ansøgning via opslaget på Notas hjemmeside (www.nota.dk/om-nota/stillinger). Ansøgningsfristen er onsdag. 1. juli 2020. Samtaler afholdes løbende.

Stillingerne er på 37 timer ugentligt og ønskes besat snarest muligt. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst i staten.

Du er velkommen til at kontakte Anna Laurentzius, chef for Digital produktion tlf. 39 13 46 24 eller mail: als@nota.dk for yderligere oplysninger om stillingerne.Nota er en institution under Kulturministeriet og vi producerer og udlåner tekster, der er gjort tilgængelige for mennesker med læsehandicap. Lige nu er mere end 180.000 medlemmer af Nota og vi vækster med 15-20.000 nye medlemmer årligt og vores medlemmer er blandt de flittigste læsere i Danmark. Vi løser væsentlige samfundsmæssige opgaver i samarbejde med vores departement, Undervisningsministeriet, Dansk Blindesamfund, Ordblinde/Dysleksiforeningen i Danmark m.fl. Som en digital virksomhed er vi i fuld gang med at udvikle nye digitale løsninger og services til gavn for vores medlemmer.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.